Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu, or sa-ti arunce tablele-n mare.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Felicitari pentru intalnirea foarte reusita, nazdravanilor!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mi-am adus aminte ce ploaie cu spume am prins la întoarcere, între Buzau si Urziceni, mama-mama... D-aia de nu mai vedeai la 20 de mp în fata.
Partea buna e ca am scapat de tot pamantul adunat la Lepsa pe fier ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca nu mai e langa tine sa-ti ceara banii de chirie ai prins curaj
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Kum e omu' .....
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A platit, se simte si el in rindul lumii fara arierate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Chiria a platit-o, da' cu mobila aia cum a ramas?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A ramas s-o consideram ca fiind lemnele pe care le-a folosit la gratar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Lasa bre mofturile, zi-ne, cum stam cu furia galbena? Ce zice medicul? Face parte din patrimoniul cultural daciaclub!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(radian @ 11 May 2011, 21:29) Lasa bre mofturile, zi-ne, cum stam cu furia galbena? Ce zice medicul? Face parte din patrimoniul cultural daciaclub! Simbata sau duminica urmeaza sa-mi arunc un ochi semideschis pe la ea. Acum ploua si nici n-am timp. Am intentia sa revolutionez un pic mecanica fluidelor. In alta ordine de idei, a fost descoperita locatia exacta si precisa a lui Sony This post has been edited by corbex: 12 May 2011, 08:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Aus nea corbex, da' distributia era aia orijinala sau ai mai schimbat-o pe parcurs?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Schimbată acu' 25.000 kmp.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asta sa va fie tuturor invatatura de minte si sa puneti tot felu' de gunoaie de curele! Gates ruleaza!
This post has been edited by Marty: 13 May 2011, 08:24 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Lanțu rullzzzzzzzzzz
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si Contitech ruleaza. Totusi mai conteaza si sa nu fie contrafacute, chiar si montaju'. Ca la tractoru' meu se decalase cu un dinte de bine ce fusese intinsa de boul care umblase anterior acolo. Era Gates, de fapt o am si acu' pe sub capota, la misto. Am pus Conti.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 13 May 2011, 09:24) Asta sa va fie tuturor invatatura de minte si sa puneti tot felu' de gunoaie de curele! Gates ruleaza! Gates era ![]() Cdadan: la cum calci tu pedala, nu se mai aude lantul printre alte alea. Am pus set asa zis "de origine", originea fiind Gates pentru curea si Koyo pentru rulmentul intinzatorului. Tre' sa fie vorba de vreo pedeapsa pentru pacate ce am de gind sa le infaptuiesc indata ce voi avea ocazia. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Nasol, cred totusi ca erau contrafacute. N-are cum sa crape la 25 de mii. Da' oricum, iti spune mecanicul care a fost buba, dupa ce o desface.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Eu banuiesc rola sau pompa de apa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Aflu miine si va spun. Ii dau jos capacul de protectie si ma uit.
A dracului, cureaua veche, pe care am schimbat-o, arata ca scoasa din cutie, mi-a fost si mila s-o arunc. Cauciucul exterior era moale la pipait, ca scos din matrita. La fel si ce era imprimat pe ea. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
In cazul meu ,pompa de apa curgea (probabil de km buni) ,antigelul s-a tot prelins pe curea a gripat rola si aia a fost,probabil si la nea corbex tot asa
This post has been edited by vallyyy: 13 May 2011, 09:12 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
corbex |
![]()
|
Lichid nu-mi lipseste, dar dracu' stie, o cauza trebuie sa fi fost! Acum 2 ani mi-am spart burduful de la planetara stinga calcind pe o creanga.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Pai nu-i cazul sa-ti lipseasca lichid, daca s-a blocat rulmentul pompei... PA!
13 May 2011, 10:29: Inca o data, CHIULASA NU SE PLANEAZA, RECTIFICA, ETC.!!!!!! Na dovada. chiulasa.JPG ( Size: 72.98k ) Number of downloads: 232 This post has been edited by Marty: 13 May 2011, 09:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Eh, asta-i discutabil. Probabil ca odata cu rectificarea ar trebui modificati un pic timpii de injectie si alte minuni, ceea ce duce la prea multe dureri de cap, asa ca-i mai simplu sa interzica actiunea cu totul.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 13 May 2011, 09:49) Eh, știi foarte bine că nu e sesizabil acel zgomot. Mai ales în România e de preferat a se evita orice piese necesită intervenția mecanicilor. La distribuția pe curea intră mai multe piese ce pot fi ușor contrafăcute, plus tensionarea făcută de un mecanic foarte calificat, că-s pline service-urile de ei. Cu lanțul n-ai treabă. |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:24 |