Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mergem unde vor oamenii.
![]() QUOTE(bmwh548 @ 8 Feb 2011, 01:01) Ori Iasovu' ori Moldova tot un drac. Ma, sa va simteti bine si sa faceti pozne sa vedem si noi, cum eu nu vin (nu ca mi-ar duce lipsa careva) promit ca nu mai fac offtopic aici ![]() Iashington, te rog frumos. ![]() Nu vii pentru ca ti-e frica de noi cum i-a fost Filipului. De cand s-a bagat adanc pe Cioran ne infrunta cu stoicism. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Faceti careva un pool, cu 2 optiuni, Moldova/Un loc fain, si cine voteaza sa se si anunte, ca altfel voteaza moldovenii ce au de gand sa vina la intalnire.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Eu as vota pentru Bucovina.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu merg in continuare pe varianta cu Monteoru.
Nu neaparat la Victoras. Sunt pensiuni ok pe acolo. This post has been edited by FLP: 8 Feb 2011, 11:56 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Feb 2011, 11:04) Faceti careva un pool, cu 2 optiuni, Moldova/Un loc fain, si cine voteaza sa se si anunte, ca altfel voteaza moldovenii ce au de gand sa vina la intalnire. Adica ce plm in Moldova nu-s locuri faine? Sa vezi ce box iti dau cand ne-om intalni chiar daca esti numai fibra ![]() This post has been edited by ady77: 8 Feb 2011, 11:59 |
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Feb 2011, 08:00) Mergem unde vor oamenii. ![]() Iashington, te rog frumos. ![]() Nu vii pentru ca ti-e frica de noi cum i-a fost Filipului. De cand s-a bagat adanc pe Cioran ne infrunta cu stoicism. ![]() Si doar am zis ca nu mai fac offtopic, da' ma "provoci" ![]() Nu vad de ce mi-ar fi "frica", din ce am vazut pe forum sunteti oameni mai mult decat ok si mi-ar face placere sa ma intalnesc cu voi, dar mai depinde si distanta pe care o am de batut cam de unul singur avand in vedere ca din Iasi numai eu ma invart pe aici ![]() Argoane: bajti! This post has been edited by bmwh548: 8 Feb 2011, 16:36 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 8 Feb 2011, 16:36) avand in vedere ca din Iasi numai eu ma invart pe aici ![]() you're not alone, mai e si afofis ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Deci cum spuneam.... numai eu.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Uitasi de GoGu? De Paulp? Poate-i convingi sa vina.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
aveti grija sa nu se strecoare intre voi
vre-un musulman, ca astia's fanatici si extremisti, toti, cica. This post has been edited by kxz: 8 Feb 2011, 17:21 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De ce pociti numele satelor din Moldova. Dupa Cernobal ele se numesc Iasigaki si Botoshima.
Invitatia era la Bucovina nu la Moldova ![]() PS Fac ce fac sa nu trec granita ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 7 Feb 2011, 22:19) Pastrama vine in martie sau mai(de preferat in mai). In februarie sau aprilie nu vine. Asa ca puneti dracu intalnirea aia sa poata sa vina si Pastrama. ![]() This post has been edited by pastrama: 8 Feb 2011, 17:33 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai martie sa fie, e ok.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi nu e bine. Ori martie și mai, ori mai.
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu propun ambele pica bine, inainte si dupa pasti.;
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bai fratilor, ca sa poata veni toata lumea hai sa bagam una frumos prin martie. Nu in primu' w/e, hai in perioada 11-13 martie.
Locatie, hai sa fie Monteoru. Nu [neaparat] la Victoras, desi la o adica ar putea sa ne gazduiasca pentru gratare la el la mosie, urmand sa ne gasim cazare in alta parte, ca doar nu mergem 20 de insi peste om in casa. Doar in curte. ![]() Nu e cine stie ce locatie dar cred ca i-ar ajuta pe colegi ca pastrama sau ady77 sa ajunga mai usor la o vedere d-asta. Mai nasol pentru cei din Vest. In plus locatia nu e neaparat "misto", nu ca Voineasa ar fi fost. Eu vin pentru ca se aduna lumea, ma intereseaza mai putin sa vad si sa vizitez cine stie ce chestii. Vin la un concurs de gratare. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Table aduce cineva?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 8 Feb 2011, 16:36) Sa ne vezi pe viu... Cand vei vedea doi dinozauri pe o motocicleta mica, mica (Vis-a-vis si Merced, dupa vreo doua ture de copt carne) care se joaca de-a echilibrul, unul se apleaca intr-o parte, al doilea obligatoriu, pentru a tine echilibrul se apleaca pe partea ailalata... QUOTE(Lostboy @ 8 Feb 2011, 18:11) Bajti ma, mai bine joc canasta singur la perete decat table cu tine, criminalule! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Io-mi aduc aminte ca ma aplecam in aceeasi parte, si am si dovezi video care atesta acest lucru.
![]() Tablele mici de la argon sunt si acum in portbagaj, doar ca s-a umlfat un pic cutia ca s-a varstat niste lichid de curatat parbrizu' dintr-un bidon pe ele si am vazut prea tarziu. ![]() Normal ca jucam o tabla, de data asta vin cu forte proaspete. Atunci nu eram in ordine. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
Mănânci acasă?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Ce vorbesti. Fara 12 mici odata nu ma satur.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi d-aia n-are ursu' coadă.... Dacă e vorba să ajungă toată lumea, atunci mai e mai bine decât martie... Nici eu nici Marty probabil nu ajungem în martie...
Nu că ar strica să fie 2 întâlniri d-astea, dar eu sunt convins că se întâmplă fix ca anul trecut... Se poate închide. Merci. |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stai ca la mine e deocheata treaba. M-au anuntat acum ca mai vorbim la jumatea lu' Martie...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Pai anu' trecut s-au facut doua intalniri la distanta mica una de cealalta si n-au fost probleme. Nu vad de ce n-ar fi si anul asta la fel.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La aia din martie, daca se face mai pe aproape (la Prabusita Monteoru) as incerca sa vin. Cheltuielile ar fi suportabile. N-ar fi de colea sa fac cunostinta cu oaia lui victoras + moldovenii (aici l-am bagat si pe galateanul DragosP).
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 15:32 |