Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Rodi vine andarcavar, noaptea si mascat un urs...
This post has been edited by kxz: 8 Feb 2011, 22:44 |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Feb 2011, 23:39) Normal ca poti fuma. Aragaz nu am. Doar o butelie de voiaj, dar la ce bun, exista foc de tabara, gratar OZN, opaitul e pe gaz lampant. This post has been edited by dragoselu: 8 Feb 2011, 22:49 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu mi-e frica de ursi si alte chestii d-astea. Dorm buba, si daca e sa apara ceva intr-adevar, intru in cabana, nu?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Feb 2011, 23:42) Da de unde stii? <span class='edit'>8 Feb 2011, 22:43:</span> Sunteti fraieri. Il lasati pe Marty de planton, ca el stie cu ursu. ![]() QUOTE(kxz @ 8 Feb 2011, 23:43) Pe Rodi il punem drept momeala la urs, lui Marty ii dam o pusca sa prinda ursul cu momeala in gura. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE Nu mi-e frica de ursi si alte chestii d-astea. Dorm buba, si daca e sa apara ceva intr-adevar, intru in cabana, nu? Dupa ce termini sa te pisi pe tine. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 8 Feb 2011, 22:47 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pana sa ajunga la cabana il manca ursii.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Zice Merced, pe privat, ca el daca da cu pumnu' cade ursu lat pe pajiste. Si nu se mai ridica. Cum facea Matache Macelaru' cu bou'.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Feb 2011, 22:55) Vine si Adrian Ursu?jurnalistul_adrian_ursu_a_facut_infarct_medicii_i_au_implantat_doua_stenturi_78040.jpg ( Size: 99.03k ) Number of downloads: 169 |
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-are usturoi, deci nu poate sa faca piftie.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Corturi se pot pune la doi metri de cabana. Cineva poate aduce un caine. E suficient sa dea alarma daca umbla vreun animal dubios.
Pe cat de mult imi place locatia pe atat de mult trebuie sa mentionez ca pentru o sedere de tipul "intalnire Daciaclub" nu prea se preteaza. Sigur, pentru mine, om tembel, e bestial, dar vin oameni cu familii, cu copii, nu ai cum sa-i cazezi. Insa bine ca ai postat pozele, eu am ramas acum acolo, daca la 30 de ani vreau sa ma pensionez cu una la fel de nebuna ca mine imi inchiriezi si mie doi-trei ani cabana asta genial plasata! ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kxz |
![]()
|
da' se permit si copii?
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Merced |
![]()
|
Marty are grija speciala de toti copiii de la intalnirile DC.
Caine poa' sa aduca grecu' pe Tarra. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
De ce? Ca s-o apere de urs?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
Iti spun: e atata liniste, izolare ca intr-o saptamana te vei plictisi acolo. Personal mai mult de 1 saptamana nu pot sta acolo! Ma ia naiba! Imi incarc bateriile, las necazurile, problemele, o cura de aer curat si gata! Nu ai Internet, acolo nu prinzi niciun post de televiziune, poate daca ai antena satelit. Dar nu e curent electric. Daca ai intr-adevar un suflet ca al lui Robinson Crusoe, poti rezista acolo. Daca iti plac atat de mult locurile izolate, tinem legatura si cand se iveste ocazia, vii si stai acolo, k?
9 Feb 2011, 00:18: QUOTE(kxz @ 9 Feb 2011, 00:10) Se permit ca ii culci devreme... ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Feb 2011, 23:18 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ii culci devreme?
![]() In chelalaielile gastii? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Desi ti-e frica de foc, pana la urma un godin pe lemne cred ca ai putea la un moment dat sa bagi acolo.
Zic pentru confortul vostru. Pe jos e tot lemn? Poti baga niste tabla de jur imprejur sa n-ai surprize cu taciunii, dar cu atentie se poate face focu' si in cort. ![]() Pentru ce trebuie internet, televiziune, chiar si telefon. Cateva carti bune, aer curat, liniste. O sa te tin minte si te ve trezi odata cu mine interesat sa merg. ![]() This post has been edited by Merced: 8 Feb 2011, 23:22 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 00:20) Ma' tu ai dreptate! ![]() ![]() <span class='edit'>9 Feb 2011, 00:28:</span> QUOTE(Merced @ 9 Feb 2011, 00:21) Desi ti-e frica de foc, pana la urma un godin pe lemne cred ca ai putea la un moment dat sa bagi acolo. Zic pentru confortul vostru. Pe jos e tot lemn? Poti baga niste tabla de jur imprejur sa n-ai surprize cu taciunii, dar cu atentie se poate face focu' si in cort. ![]() Pentru ce trebuie internet, televiziune, chiar si telefon. Cateva carti bune, aer curat, liniste. O sa te tin minte si te ve trezi odata cu mine interesat sa merg. ![]() Sa stii ca ne-am gandit la un godinas pe lemne, mai era o varianta cu butelie si un fel de sobita in forma de faras, atasata de butelie... Dar cu o plapuma groasa s-a rezolvat pana acum, intr-adevar trebuie sa bagi nasucul in plapuma ca e frig, dar te calesti un pic. Si asa o faci pe fomeie sa se apropie, dardaind de frig, de tine... ea zice ca nu si nu, dar pana la urma cedeaza din cauza frigului... ![]() <span class='edit'>9 Feb 2011, 00:30:</span> QUOTE(Merced @ 9 Feb 2011, 00:14) Tarra sau Terra? ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 Feb 2011, 23:32 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
Maine-poimaine poate sa ai nevoie sa locuiesti acolo, chiar si pe vreme mai friguroasa. Niciodata nu e o idee rea un godin pe lemne. NU cenzuraturi d-alea cu butelii.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, io stiu ce-=i aia sa dormi in frig. Uneori, de lene ce-mi era sa fac focul, dormeam si-n 6-7 grade. Sub plapuma-i cald, asa e. Dar cand vii de afara, mort de oboseala, stors de vlaga, parca ai face un dus fierbinte si ti-ai incalzi nitel oasele la caldurica. Plus ca oboseala te face sa-ti fie si mai frig.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 18:58 |