Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
vis-a-vis are vilă?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La cimitir??
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.293 Joined: 24 June 07 ![]() |
Doua.
Hai sa lasam offtopicu'. Ramane batuta in cuie intalnirea de 1 mai. Unde vreti voi. Mai departe am propus si una mai recenta. Tot unde vreti voi. Sunt sigur ca ne-am aduna destui si la una si la alta, timp si bani sa fie. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pentru 1 Mai, exista o propunere: Bucovina (pe care eu o sustin). Mai sunt alte propuneri sa facem apoi un poll pentru vot?
This post has been edited by radian: 9 Feb 2011, 12:42 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.293 Joined: 24 June 07 ![]() |
Poll mai greu, dar ma rog. Bucovina sa fie, desi toata lumea cred ca-i constienta, ca drumul e destul de lung. Totusi m-as baga, evident la doua nopti ca altfel nu merita sa conduci cate zece ore drumul pana acolo. S-or mai gasi vreo doi sa se inghesuie cu mine in masina, plec din Pitesti cu noaptea in cap si pana la gratarul de dupa-masa ar trebui sa ajung.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca vreti unanimitate la poll, vorbiti cu rodi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Merced, ori merg eu cu tine, ori mergi tu cu mine, daca pica bine la zar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Mergem cu masina care consuma motorina de la tiristi.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu aia! E mare, e comoda. Plecam vineri dimineata, devreme si nu-i vevoie sa ne grabim. Transformam drumul intr-o excursie in sine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Rodi tu nu vrei la mine la cabana?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Merced |
![]()
|
Hell, esti in drum oarecum, te putem lua din zbor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(corbex @ 9 Feb 2011, 10:23) expirase cu cateva zile inainte. Dar la ce-mi folosea atata timp cat politia nu-mi facea actele? Ca tot n-o puteam repara fara acte de la politie. Sau puteam, ca s-au oferit o gramada... QUOTE(tribunul @ 9 Feb 2011, 12:16) Olga? Acolo am avut eu terenul. Si-am facut schimb cu altul. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kxz |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Merced |
![]()
|
Pai nu stiu unde vor domnii exact, eu iau Suceava ca punct, si ca ruta ma gandesc la E85 iar pana la Botosani nu e cine stie ce ocol.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Deci da. Intalnirea cu Rodi ar fi cea mai tare faza. Ar fi totala.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Ce crezi tu ca s-ar intampla?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nimic, ca feis tu feis nu mai are nimeni nimic de zis.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io cre' ca ar fi ca-n filmu' ala cu sectantii din indonezia, cu Rodi in rolu' sectantului principal si cu scursurile in rolu' celorlalti!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
kxz |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 9 Feb 2011, 14:33) Chiar nu-mi mai aduc aminte. Aveau teren de fotbal, bazin neacoperit, un foisor. Doar ca am fost intr-o perioda cand nu prea era timp de fotbal sau de balaceala, nu daduse coltul ierbii. Daca prinzi vre-un praznic, parastas, o pomenire ceva, te scoti si cu bugetul alocat mancarii... |
--------------------
Dacia 1410
/
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca intalnirea de 1 mai ramane in Bucovina, am sa incerc sa ajung la aceea. Asta de acum unde o faceti pana la urma? Daca o faceti la Monteoru incerc sa ajung la amandoua.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Eu as zice asta la Monteoru si aia in Bucovina.
Asta daca ne adunam destui, ne gaseste Victoras niste cazare aproape de el si ne apucam de oaia aia la groapa, ca prea am lasat-o de izbeliste. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
Oaie la groapa !!! a promis Victoras asa ceva?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe ce data ar fi prima intalnire? Sa stiu cum imi fac programul.
9 Feb 2011, 15:03: QUOTE(tribunul @ 9 Feb 2011, 15:01) Nu, a promis Merced in numele lui Pictoras. De altfel tot Merced ne-a si invitat la Pictoras ![]() ![]() ![]() Eu propun ca intalnirea de 1 mai s-o facem la grecu' ![]() This post has been edited by ady77: 9 Feb 2011, 15:03 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:39 |