Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.293 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 Feb 2011, 15:01) ![]() Acum daca tot a promis el, imi asum riscurile. Ma, cu cazarea nu-i problema. V-am spus. In caz ca va hotarati, veniti, vedeti, care vrea ramane, care nu ii gasim pe loc ceva. Acum sunt toate pensiunile goale p-acolo. Cu oaia ar fi o problema. E mai scump lemnul de foc pentru jar decat oaia in sine. Plus ca oaia trebuie sa stea in groapa de dimineata pana seara. Asta presupune sa ne intindem pe doua nopti. Asa ca tot gratar presimt. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Unde anume in Bucovina? Nu s-ar putea pastra topicul curat, ca e foarte greu sa gasesti informatiile printre atatea vorbarie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.293 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai nu e problema, ajungem vineri seara, sambata la prima ora o bagam la groapa si seara o halim.
Cu portbagaju' plin de lemne pot sa vin daca-i nevoie. ![]() Tre vreun lemn special? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai ar trebui sa ne/va hotaram, ba oaie, ba bucovina, ba voineasa...sa fie clar.
This post has been edited by argon: 9 Feb 2011, 15:19 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai aia era pentru 1 Mai, acum lumea discuta pentru o intalnire prin martie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Clar. Ma duc sa continui taiera copacului ca sa avem lemn la oaie.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu pui problema potrivit. Nu trebuie sa gindesti "de 1 mai ma duc la intilnirea cu bagabontii" ci "de 1 mai imi propun o excursie de trei zile". Tot aia e, dar se vede mai logic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Hai ma ca nu ne-am prostit de cap sa mergem de doo ori (consecutiv) in moldova. Voineasa si mai trebuie sa stabilim data?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
Voineasa, Ranca, indiferent pentru mine, ziceti data.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Democratia va decide. Eu pana la urma daca am posibilitatea merg unde o fi.
Dane pana una alta te astept la o apa plata cu lamaie zilele astea. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Se rezolva maine. Te stresez in prealabil pe telefon.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
Macar sa-mi zici estimativ pe la ce ora treci sa stiu cum imi fac programul.
![]() Pentru a nu exista vreo discutie aiurea, sa se faca un fel de "clasament" intre locatii. Fiecare doritor care poate ajunge pe 11-13 martie si/sau sfarsitul de saptamana care-l are pe 1 mai la coada sa posteze locatia in care ar dori sa se desfasoare. Ceilalti copiaza lista si se adauga pe ea. Ca sa putem trage linie la final si sa vedem exact ce si cum. Cu poll era o prostie caci s-ar fi apucat sa voteze lumea la misto. Si fara "voturi" false, stiti sigur ca puteti in data X la locatia Y, altfel sa nu se incurce borcanele degeaba. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
Pai d'aia is doua intalniri, a oamenilor, si a moldovenilor.
Acum serios, VOineasa e spre centru tarii, Monteoru si Bucovina nu. This post has been edited by argon: 9 Feb 2011, 16:41 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Mai bine apucati-va sa faceti ce v-am sugerat, sa scrieti frumos
1. [username] - Pentru perioada 11-13 martie: X / Pentru 1 mai: Y |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io zic sa va intalniti sub Turnul Eiffel. Asa ar fi distante cat de cat apropiate pentru toata lumea.
Pentru aia din Moldova e departe Ardealul, pentru aia din Ardeal e departe Moldova. Foarte tare. ![]() Oricum Buzaul e in Muntenia. This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2011, 16:45 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
E ok, o sa-mi fac programu' astfel incat sa ne vedem.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aia de 1 Mai daca e la M. Humorului e de trei zile. Io cred ca o tai a treia zi de Pasti daca meteo e ok si stau freo raptamana.
Dead line 10 martie sa ma apuc de tocmeli |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 8 Feb 2011, 22:33) toaleta exterioara. In rest noaptea fosgaie tot felul de dihanii (lupi, porci mistreti, chiar si ursi), noroc ca am pus usi solide Ba baets, io cre' ca n-ati observat esentialu'... Ultima gura de lichid se bea pe la ora 17, astfel incit la ora 20 sa se zavorasca usa pina a doua zi dimineata. Daca-i pa d-astea, eu unu' ma pis in camera, nici geamu' nu-l deschid!QUOTE(Merced @ 8 Feb 2011, 22:45) Nu mi-e frica de ursi si alte chestii d-astea. Dorm buba, si daca e sa apara ceva intr-adevar, intru in cabana, nu? Si cam cine plm ai tu impresia ca-ti mai deschide tie usa cind stie ca-i ursu' afar' si rinjeste dragastos la bucile tale? QUOTE(Merced @ 8 Feb 2011, 23:04) Parca si vad o imagine in care un caine ridicat pe labele din spate impinge cu labele din fata un Merced kkt pe el, in tot acest timp ciinele urlind cit il tin bojocii: mai bine ia si haleste-l pa umflatu' asta, el m-a adus aici!!!!! Pe fundal se observa argon care, cu un rinjet multumit pe mufa-si admira fibra-n oglinda la lumina palida a unui opait QUOTE(Victoras2001 @ 8 Feb 2011, 23:20) Ma, gresit, noi nu suntem zgomotosi, poa' sa doarme copiii fara probleme. Nu suntem zgomotosi pentru ca nu putem sa vorbim si sa bem in acelasi timp, asa c-alegem sa bem. Ma rog, in afara de Merced care indiferent de cita bautura i-am bagat sub nas (uiskiu' de la grecu, vodca de la mine...), n-am reusit sa-l amutim. Al dracu' bea si vorbeste-ncontinuu. ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 00:16) Acum sunt mai comod, sau poate mai ramolit. Imi trebuie un dus dupa o zi de zbantuiala, mai ales ca io transpir la greu daca ma agit. Si da, crap daca nu ma spal la cur 2 zile. QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 09:13) Da' te hotarasti azi?QUOTE(kxz @ 9 Feb 2011, 00:43) ar fi faina o cabana de asta, stiu ca urlu acolo o saptamana de prost dupa tigari, dar plec vindecat. Vindecat pe dracu'! Dupao zi te apuci sa fumezi lupi si ursi, fum sa scoata.QUOTE(GIC @ 9 Feb 2011, 09:11) Adica faci penis vaginal.QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 09:13) Ca sa nu mai spun cat de frumos e sa stai seara la un vin fiert si sa auzi cum trosnesc lemnele-n soba. Sau cabana-n flacari...![]() QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2011, 09:45) Mai e unu' pe forumu' Mitsu care si-a luat o masina de 240 CP, 4x4 si acu' vrea sa-i puna roti pe 16" cu balon mare in locul celor de 18" cu talon mic, sa protejeze suspensiile.This post has been edited by Marty: 10 Feb 2011, 09:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Marty mai baga niste taguri pe acolo...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Ai facut praf quote-urile.
![]() Totusi ma doare burta de ras. Ati belit cariciu' ca nu mai beau, deci o sa fie numai vorba, vorba, vorba tura viitoare. Sa nu uiti vata ca sa-ti bagi in urechi. ![]() Si corbexul zice ca ar veni cu mine cu masina, iti dai seama ca a uitat incidentu' de la Ranca 2. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
Nu a facut praf nimic, a bagat prea multe, si atunci asa apare, chiar daca el citeaza corect.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:51 |