Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.294 Joined: 24 June 07 ![]() |
M-am vazut cu Dan azi la un pahar de vorba. Sau mai degraba o farfurie de vorba.
![]() Am ajuns la concluzia ca cel mai bine ramane pentru 11-13 martie Voineasa si pentru 1 mai Bucovina. Si la Pictoraj mergem noi pana la urma, ii mai dam niste zile de respiro, sa adune si el lemnele pentru oaie. Multumita lui Dan am revenit la rangu' de director. ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce dreac acuma beti cu blidu` nu va mai ajunge paharul.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tiai frecat scaunu cu lapte?
deci 11-13 voineasa. frumos. care se ocupa de organizare? care se baga... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.294 Joined: 24 June 07 ![]() |
Il frecasem de alalteieri, in asteptarea pieselor.
![]() O sa vedem daca se baga Paul la organizare, ca asa am inteles. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-ti pui un sticker cu "pejo manager" pe masina. Sa nu trecem, de 1 mai, prin toata tara ca niste anonimi.
This post has been edited by corbex: 10 Feb 2011, 19:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pentru! Dar, 11 - 13? Si din ce-i bun prea mult strica...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Cat vreti voi, 12-13 probabil, dar daca as avea timp si bani eu cel putin as veni de vineri, ca-s relativ aproape.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca ajungi morderator, o sa ai bani dar n-o sa mai ai timp
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Si cam cat costa sa mordereasca pe careva. Am o lista....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
S-a rupt o rola de la scaun acu'.
![]() Bai, care nu ma vreti director? ![]() Maine caut una pe la Obi, parca se gasesc si separat, nu Dane? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Se gasesc o lae. Poti sa cauti pana-ti vine rau.
Nus' cum drac sa te rezolv, ma gandesc la o solutie ... iti trimit pe mesagerie (un set)? Sau dai o fuga pana la un hyper si vorbesc cu cei de acolo sa-ti dea. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
voi despre ce va tot conversati aici?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
A alunecat Merced de pe functie si i s-a rupt salariul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Dane am si eu nevoie de una alta, iti trimit lista sa dai un telefon la hypermarket?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() Hai ma ca parca am vazut la Obi d-astea. Oricum maine ma duceam sa iau altceva, intreb. Parca n-as zice ca am nevoie de un set, din cazua unui cablu care trece pe sub covor in loc sa se duca mai in spate s-a ridicat pe roata aia si fix in acel moment mi-am pus eu posterioru' gras pe el, fara sa-mi dau seama ca nu sta pe toate rotile. Daca mai trecea o clipa nu se intampla. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 10 Feb 2011, 22:31) din cazua unui cablu care trece pe sub covor in loc sa se duca mai in spate s-a ridicat pe roata aia si fix in acel moment mi-am pus eu posterioru' gras pe el, fara sa-mi dau seama ca nu sta pe toate rotile. la perjot? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Te duci la un magazin de furnituri pentru mobila. Sau la un atelier de mobila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mercede tu vorbesti de rotile alea de la fotoliul directorial? Eu luasem de prin Dedeman mai demult un set si stiu ca vazusem si in Praktiker. Nu mai stiu preturile.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
ce-a ajuns si topicul asta...
![]() 'v'ar vechiturile ale naibii.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Am facut ditamai pocinogu', asta e adevaru!
![]() Eu nu am Dedeman, dovada este garderoba mea foarta limitata. ![]() Dar am Obi, Practiker, Bricostore si Baumax. Si tin minte ca am vazut o rola/roata d-aia ambalata singura, cu un carton albastru si o folie pe ea intr-unul dintre ele. This post has been edited by Merced: 10 Feb 2011, 23:31 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
da' fotolii moderatoriale nu exista?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
de atunci or fi vandut-o...
dar toti aveti seturi in plus pe acasa? nu va puteti lipsi de o roata? p.s., e clar, suntem un popor de obezi. This post has been edited by kxz: 10 Feb 2011, 23:33 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:13 |