Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 24 Jan 2011, 20:35) Bai frate, da' ce ai impresia ca se-ntimpla acolo, ca dansam in lula goala, ca sacrificam gaini si capre in ritualuri satanice? De obicei stam la masa si vorbim. Mda, si bem cu masura. Daca exista un gratar asezat pe 1 mp de pamint e ok, ca-l tinem si pe Merced ocupat. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu la asta ma refeream, in lunca dinspre Voronet se aglomereaza si nu cred ca vrei sa auzi 10 melodii cantate de maestrul Guta in acelasi timp nu? In Poiana slabe sanse sa aveti vecini.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dac e sa fie ceva p`acolo va rog sa ne hotaram pana la 1 Martie ca sa aranjez cu razasii cazarea si furajarea. Limourile pot ramane in targ la padure ne poate duce un nenea cu faetonu. La vale ne duce apa
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai stiu eu una, cu multa bere nefiltrata...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
S-a si dus la fund topicu asta? Primul uichend din februarie e interesat cineva de Ranca?
Rodi e obligatoriu pe lista.. This post has been edited by argon: 25 Jan 2011, 16:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Argoneatza ai postat asa ca sa nu zica lumea ca nu te agiti ca Biborteniu`.Cum puii mei vrei sa vina careva sa petreaca o noapte cu Rodia.
Poate aripa sadomaso a DC ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ai fi surprins. Deci asteptam amatori.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre argoane e cam din scurt propunerea ta.
tu vrei sa te duci peste 2 weekenduri? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
5-6 feb.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre eu nu stiu. daca mai e zapada poate trag o fuga sambata . desi cred ca mi se face program (sambata asta trebuie sa prestez la tara, motiv pt care o sa schiez pe valea prahovei)
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
In martie vin si eu! Mai ales daca apare si Rodia!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca apare Rodia, devine Elodia 2
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Si grecu devine Cioaca, iar eu devin Voicu Panzar. Ai nou nating! Tu da bi da best!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu m-as baga.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bion |
![]()
|
Pentru 1 Mai http://www.turistinfo.ro/manastirea_humoru...aol-c64412.html
15 persoane au loc in conditii ok. Daca sunt mai multi e o pensiune peste drum. Pret 1mil camera negociabil in functie de haleala inclusa sau nu. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Bioane mie-mi convine ca-s aproape, peste deal.
Dar aia din sud behaie pana acolo. LE: si tu ai de mers vreo 10 ceasuri. This post has been edited by cdadan: 25 Jan 2011, 22:53 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
Poate conving contabila sa ma dau cu Carpatair pan acolo
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
Auzi ma, pai daca ma luati cu locatii d-astea indepartate, nu mai bine ne-ntilnim noi la pensiunea lu' nenea ala romanache din Viena? Noi stam la un cico, fetele merge la Parndorf....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da o intalnire pe broadway ?cand se face .acolo ma bag si io.
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
Vrei aici ? E si bere si vin http://www.nikolai-sausal.at/fhs/template_...LID=0&bereich=1
Tot m-am jurat ca ma pis in piscina indoor a amicului ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Eu as vota pentru Bucovina, tot trebuie sa fac vizita anuala la socrii...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Si io la bucovineni ca n-am mai fost de vreo 3 ani sa vad cum le merge afacerea. Tre s-o duc si pe moldobozgoroiaca sa-si vada cromozomii de acolo.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu până de curând n-am avut posibilitatea să mă plimb aiurea prin țară așa, sunt convins că am multe locuri frumoase de văzut. Convingerea mea e că-s mai multe astfel de locuri spre nord-vest decât spre nord-est, plecând din Ploiești.
![]() Dar na, dacă cei mai în etate cad de comun Accord să se meargă în Moldova, nu o să pot refuza... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bion |
![]()
|
Bre io v-am zis trei variante pe care le-am testat Bucovina , zona Lipova, Steyermark. Bucovina si steyru sunt pentru mine la distante egale( 620 km) cu avantajul ca in A sunt in 6 ore in Tara de Sus minimum 9. Zona Lipova 101 km.
Va chititi si-mi scrieti cu care sa intru in tocmeli. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Locuri frumoase de vizitat gasesti cam peste tot, in Bucovina, eventual pe langa cele 1, 2 zile alocate pentru coforumisti, iti mai rupi cateva zile sa vizitezi si zona (Manastiri, etc, etc).
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 02:02 |