Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu stiu ce dracu' voiai sa termini, da pentru mine sunt anumite domenii care necesita ceva experienta pe langa o pregatire temeinica. Psihologia, sociologia, medicina... Sau daca termini psihologia in genunchi, la 23 de ani, esti psiholog? Ca incepuse unu' d-asta sa se dea la intelectu' meu.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu i-ai spus ca nu-l tii in pantaloni? Fimeile cam asa crede despre barbati.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Mar 2011, 20:05) QUOTE(Victoras2001 @ 15 Mar 2011, 20:18) Nu stiu ce dracu' voiai sa termini, da pentru mine sunt anumite domenii care necesita ceva experienta pe langa o pregatire temeinica. Psihologia, sociologia, medicina... Sau daca termini psihologia in genunchi, la 23 de ani, esti psiholog? Ca incepuse unu' d-asta sa se dea la intelectu' meu. Pictoras ia mai citeste o data ce ar fi vrut sa termine Marty, tot mai crezi ca mai conteaza varsta? ![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Mar 2011, 20:21) Era un banc, cu un neuron plictisit care se duce in capul unui barbat, acolo pustiu, si cum statea el plictisit intr-un colt se deschide usa intra un alt neuron si striga la el: - hai ba jos, ca-i petrecere mare |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai la aia ma si refeream. O psiholoaga ar trebui sa aiba peste 40 de ani. Sau nu aia e psiholoaga?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
D'aia a lasat-o si Marty neterminata. A zis ca revine cind se maturizeaza. Psiholoaga.
Poate citeste dispensarul forumul, sa vezi distractie! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Intreba Merced pe cand ramane: pe wikendu' cu 1 mai (posibila aglomeratie) sau pe urmatorul?
As cam veni si eu, dar intai trebuie sa stiu data... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
încet-încet, scot capul moldovenii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Acu, ca atunci cand or trebui sa vine o dau cotita.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In principiu vin, sper sa nu o dau cotita mai tarziu
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Te stie lumea potent, sigur o s-o dai dreapta!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Eu personal n-o dau cotita, trebuie sa aflu data, vad cum ma organizez, apoi confirm prezenta/absenta (e si familionu' implicat)...
Bine, nu vreau sa ma gandesc la situatii neprevazute, ca alea nu-s placute deloc ![]() This post has been edited by GoGu: 15 Mar 2011, 20:57 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
deci, pina la urma, o s-o dai tot cotita....
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Daca-l faci o tura cu limuzina, sa vezi caum ii iese pesedeul din cap.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa stabilim data. Eu as zice urmatorul weekend dupa 1 mai, ca sa evitam aglomeratia de orice fel, mai ales pe drumurile patriei.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
Pentru a nu mai deschide alt topic,iar acesta fiind cel mai populat,ma adresez aici celor din bucuresti. Ma intereseaza adresa judecatoriei din sectorul 6, daca imi puteti da un nume de strada ar fi perfect.
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Du-te ba d-aici, cat e google de mare tu cauti pe forum? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar e weekend lucrator la mine. Daca ma invoiesc astia, vin si eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu as prefera după 1 mai, din motive de nebuneala prin patrie.
Problema mare la mine e că nu știu încă data când o să aibă copilul cel mare examenul eliminatoriu la engleză pentru admiterea la liceu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Bre ma bateti sau nu (vis-a-vis si muttley)? Sa stiu daca ma trec pe lista sau nu
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Te bat ei, nu-ti fa griji.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Stai calm.
Dacă nu vor ei, aranjăm și te bat eu! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce de lume saritoare, asta-i spiritul cafenelei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 15 Mar 2011, 21:24) Problema mare la mine e că nu știu încă data când o să aibă copilul cel mare examenul eliminatoriu la engleză pentru admiterea la liceu. îl învata Pictoras engleza, e docent: single malt, spirit, beverage, ethanol, de-astea ![]() This post has been edited by Markos: 15 Mar 2011, 21:29 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 21:52 |