Pachet revizii auto, interesati?
![]() ![]() ![]() |
Pachet revizii auto, interesati?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau, zi cat am discount?
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Toata treb'soara asta se va desfasura sub sloganul: "Solutii inteligente pentru oameni inteligenti". Daca ma-ntelegi ce vreau sa spun.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Deci tu (opa) beneficiezi de un gang bang în schimbul promoției.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai, ce afirmatii faceti...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Jun 2011, 10:26) "Solutii inteligente pentru oameni inteligenti". Pai atunci cine ofera solutiile? ...si intrebare tehnica, ce-i ala ulei Q8?...merge si la TDI? 6 Jun 2011, 10:34: QUOTE(Lostboy @ 6 Jun 2011, 10:27) ![]() This post has been edited by OAP: 6 Jun 2011, 09:34 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
Să-i curme cineva suferința!
|
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
La cine te referi bre broasca?
@marty: eu ca potential client te intrebam de detalii tehnice? vroiam sa-ti vad profesionalismul nu simtul umorului? |
--------------------
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Broasca aia la care bănuiesc eu că faci referire este cameleon.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Iar vă mână spiritul de gașcă și afirmați afirmații despre OAPul nostru...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ma intereseaza Q8!5w 30 10w60 si cele pt agricultura(tractor,aro...).
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cu un pic de gugal am gasit Q8-uri de cumparat la preturi care ma sperie ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cat costa:
-Ulei motor Q8 Formula Techno FE 5W30 / 4 Litri |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Tocmai d-asta ma sperie!
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 6 Jun 2011, 10:47) Inca o data, n-am dat drumul la treaba inca, dar daca exista interes, cel tirziu de lunea viitoare va stau la dispozitie. Preturile pe care vi le dau sunt pur informative, putind varia in sus sau in jos, in functie de ce obtin la negociere.5W30 e cca. 100 ron la 4 l. si cca. 27 ron la 1 l. Mai exista in stoc in momentul asta 10W40 ( 20 ron/l, 68 lei/4 l) si 5W40 ( 80 lei/ 4 l., 25 lei/l). Repet, preturile sunt absolut informative, urmeaza sa vad ce obtin la negociere. Gama de produse cuprinde atit ulei de motor, cit si ulei de cutie (manuala si automata/servodirectie), lichid de frina, antigel si se poate largi in functie de cerere. Probabil ca se va importa o cantitate minima dintr-un produs si in functie de vinzare se va face stoc sau va fi importat la cerere. L.E.: QUOTE(cdadan @ 6 Jun 2011, 10:51) Preturile alea care te sperie sunt puse de unii care vor sa-si faca vila in cel mai scurt timp.QUOTE(tatabobu @ 6 Jun 2011, 10:55) Verifica pretul informativ pus de mine pentru 10w40. ![]() ydaniel, eu am Q8 F V Long Life. This post has been edited by Marty: 6 Jun 2011, 10:05 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 6 Jun 2011, 11:01) Nu, sunt suspect de mici. http://www.uleiuri-cosmetice-auto.ro/defau...109&Brand_ID=82 Parca am o retinere sa bag in motor ulei cu 20 lei/litru. ![]() This post has been edited by cdadan: 6 Jun 2011, 10:09 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Eu am bagat si am stat cu geana pe el de atunci. Am facut cam 1500 de km. deja si se prezinta extraordinar de bine.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
Sorin, da, este corecta afirmatia! Uleiul auto are si detergenti in el, negreala din el fiind funinginea rezultata in urma exploziei. Totusi, uleiul din motor este direct raspunzator de funinginea rezultata, producind o explozie mai mult sau mai putin "curata".
Da, uleiul din motorul meu s-a inegrit, dar mai putin decit Valvoline si Motul. Apreciind ochiometric, e pe picior de egalitate cu Mobil. P.S.: Din proprie experienta vorbind, NU va recomand uleiurile Motul decit daca intervalele de schimb sunt de maxim 5000 de km. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Va rugam, mai multa rigurozitate si atentie!
Nu s-a vorbit de "ulei Q7". S-a vorbit de "ulei de Q7". Eeeeeeeeeeee!!!!!!!!! @cdadan: "Parca am o retinere sa bag in motor ulei cu 20 lei/litru." Nu stiu daca pretul e in mod sigur un criteriu valid. Eu am luat de curand Mobil 1 0W40 la bidon de 4l cu 175 lei de la un magazian de piese mic (la care cunosc filiera de aprovizionare) iar la magazine mari, unde pretul ar trebui sa fie mai mic am gasit cu 265 ... 280 lei. (Daca ma va intreba cineva de ce ar trebui sa fie mai mic pretul la magazine mari nu am sa raspund ![]() Deja in anumite domenii e atat de mult "marketing" incat pretul in multe situatii nu mai da indicatii corecte in privinta calitatii. Daca si la uleiuri de motor o fi ca la medicamente.... This post has been edited by GBC: 6 Jun 2011, 12:38 |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Jun 2011, 10:10) M-am gindit sa-mi bag picioarele in ea de aviatie, pacat era ceva frumosIMAG0116.jpg ( Size: 345.7k ) Number of downloads: 443 daca e ulei dala de avioane ar ok avind in vedere ca un motor de avion lucreaza intr-un regim mult mai greu decit un motor de masina |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
N-ai vrea ulei de aviatie (pentru motor cu piston) in motorul masinii tale, crede-ma!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Uleiul asta vine direct rodat? Nu de alta, dar tractorul meu are deja 160k si nu vreau sa munceasca in plus....ca sa rodeze uleiul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:55 |