Masline !
![]() ![]() ![]() |
Masline !
rodi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sa-mi foot una ...
![]() This post has been edited by cdadan: 24 Jan 2011, 22:07 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu pot sa votez, nu sint toate optiunile. mie imi plac alea din borcan!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Din Kaufland.
PS: vezi ca ai gresit poll-ul, ai pus variantele separat.. ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 24 Jan 2011, 22:07 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Poll la cerere despre masline?La cererea cui?
![]() |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
chiar nu poti face nici un chestionar ca lumea?
alea din pahar unde le votam? Ingrediente necesare pentru martini cocktail: 50 ml gin 20 ml vermout alb 2 masline verzi Cum prepari un martini cocktail? 1. Amesteci ginul cu vermoutul intr-un shaker. 2. Pui amestecul intr-un pahar inalt (cu picior). 3. Intr-o scobitoare (sau intr-un betisor special pentru cocktail) infigi cele doua masline. 4. Pui scobitoarea cu masline in paharul cu bautura. large-martini.jpg |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma enerveaza ca de fiecare data cind ninge tre' sa dau zapada de pe masina. Si inca mai astept banii de la fostul angajator, in parte datoriile catre stat... poate total
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.723 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
sunt unii initiatori de poll-uri care prefera maslinele de oaie...
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sau de capra.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(rodi @ 22 Jan 2011, 11:16) \\Sorry la toata lumea. Am facut un report pentru modificare cand am vazut cum s-a afisat. Scuze, inca odata, please ! poate se repara... ![]() nu ati citit asta ? am cerut de trei ori sa se repare pt ca eu nu mai puteam da edit sa corectez pe topicul despre portocale... This post has been edited by rodi: 24 Jan 2011, 22:17 |
--------------------
---
---
---
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Eu mananc din alea puse la borcan de pomicultorii greci de etnie romana... bio, naturale, gustoase... din Gargalianoi, Messinia...
![]() Off-topic: de asta amesteca italienii uleiul lor de masline (Costa d'Oro) cu cel grecesc? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(kxz @ 24 Jan 2011, 22:09) alea din pahar de ce origine merg mai bine la martini ![]() 24 Jan 2011, 22:25: QUOTE(Marty @ 24 Jan 2011, 22:14) Ma enerveaza ca de fiecare data cind ninge tre' sa dau zapada de pe masina. Si inca mai astept banii de la fostul angajator, in parte datoriile catre stat... poate total Maslinele dau energie. Cele mai low-cost sunt cele turcesti. QUOTE(psychoo @ 24 Jan 2011, 22:14) Alea de oaie sau de capra sunt balegar si la topicul despre masline ca aliment, nu este cazul sa vorbim de excremente, nu ? This post has been edited by rodi: 24 Jan 2011, 22:25 |
--------------------
---
---
---
|
|
Marty |
![]()
|
Recunosc ca mi-a scapat o besina. Mai nasol e ca s-a dovedit a fi d-aia cu marturie.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
a revenit Rodi'pet?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Masline sunt si in Spania...
This post has been edited by D-FENS: 24 Jan 2011, 22:34 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Prea multe variante ! Din pacate nu sunt obisnuit cu o astfel de libertate de alegere asa ca nu am votat
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
kxz |
![]()
|
de la mine pentru tine masline fara numaR!!!!
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Da' de usturoi cand se face un poll?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
dragoselule, poate ne faci o aroganta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ake e în Bahamas, fara net. De restu' nu stiu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:14 |