Ajutati un biet student !, Un proiect ..
![]() ![]() ![]() |
Ajutati un biet student !, Un proiect ..
Danny_bb |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm,
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La anul, careva dintre voi o sa-l intilneasca pe colegul in poarta unui service, oferindu-se zimbitor sa faca constatarea si devizul.
Io-mi iau 4 cricuri si ma apuc s-o repar in dosu' blocului. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
HSMBP cand vad ce pot astia mici incepe sa mi se urce fudulia la cap si sa ma cred un fel de Leonardo da Vinci romanesc modern( stiu cat de cat sa citesc sa scriu ,sa gugalesc ,sa ma uit la cuprins si la erata la carti, imi citesc singur subtitrarile la filme, imi suflu mucii in batista,stiu sa trag apa la buda dupa kkr, stiu sa vorbesc la telefon , mai bunghesc si cate ceva la meserie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 26 Jan 2011, 10:59) Operatia a doua consta in spalarea vioaie a cricului intr-un jet, tot salin, avind o temperatura de cca 36 grade Celsius, de acid uric slab concentrat. Se lasa minim 20 de minute pentru egalizarea temperaturii cu cea a mediului si se poate relua exploatarea. adica se pija pe el? ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(StefanT @ 26 Jan 2011, 00:01) nu stiam ca se tine cont da uite gata ![]() Attached thumbnail(s) dsds.jpg ( Size: 16.81k ) Number of downloads: 176 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Dai un chef cand ajungi la 6666 ???
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La 6666 ii cade putza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Domnu' studentu', pana la urma tu ce vrei? Un proiect mura-n gura, sau un link la un proiect gata facut? Prin comunitatea Daciaclub n-am vazut sa se poarte moda asta, asa ca probabil asa ceva n-o sa primesti. Sugestii, documentatii? Stie Goagal de rupe din astea, banuiesc ca stiu si destui colegi, dar mai intai ar trebui sa zici si tu unde te-ai incalcit, adica se presupune ca te-ai chinuit si nu ti-a iesit. Or, nu prea pare sa fie cazul.
Recomandari: pune manuta pe carte, uita-te pe goagal, mai discuta cu colegii, eventual mai intrebi un profesor/assistent si vezi ce iese. Asa se invata! |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
corbex |
![]()
|
Eu, cu facultatea mea de defloricultura si tot as lua nota de trecere la o teza de dectorat cu tema asta. Fara sa deschid altceva decit berea de dupa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@corbex: depinde cate oi/branza/parale aduci examinatorului
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Co(rn)itele?
![]() ![]() Dar la 6969 ce se intimpla? ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 26 Jan 2011, 14:20 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:20 |