1973, ..sau ce se intampla odata cu mine...
![]() ![]() ![]() |
1973, ..sau ce se intampla odata cu mine...
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu de ce nu figurez in lista aia? Pe 24 ianuarie 1973 am fost la discoteca si am agatat o bunaciune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Exista niste lipsuri in pomelnic.
Iunie 1973 bion termina primul ciclu de studiu la profesionala August 1973 bion face un curs intensiv cu doamna maior 1973 Bion devine un fervent ascultator al emisiunilor politice ale Europei Libere Toamna 1973 Bion isi lasa plete si barba Sfarsitul anului 1973 Bion descopera diverse scrieri despre istoria moderna ascunse de comunisti si devine interesat de monarhie. Bion asculta cu placere : "Ain't No Woman – The Four Tops All I Know" – Art Garfunkel "All the Way from Memphis" – Mott the Hoople "Angie " – The Rolling Stones "Candle in the Wind" – Elton Caroline" – Status Quo "Daniel" – Elton John "Killing Me Softly with His Song" – Roberta Flack "Let Me Be There" – Olivia Newton John Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough)" - Abba Mama Loo" – Les Humphries Singers Money" – Pink Floyd Nina Pretty Ballerina ABBA "No More Mr. Nice Guy" – Alice Cooper Paper Plane" – Status Quo "Ring Ring" – ABBA " "Roll Over Beethoven" – Electric Light Orchestra " "Smoke on the Water" – Deep Purple " "Superstition" – Stevie Wonder " "You Are the Sunshine of My Life" – Stevie Wonder "You're So Vain" – Carly Simon ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bion: 8 Feb 2011, 00:51 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu in `73 ma simteam cel mai bine. Nu existam.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Le spunea Cluburi ale fabricii, ale fac. etc.Era voie sambata de la 18 la 24
Era unu unde se lasa cu omor in fiecare sambata Clubul Fabricii Garofita ( in Josefin) textiliste si Trustu 7 constructii. Fitze pe la T la Casa studentilor in beci la U la Flora |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O alta mare omisiune ar fi ca tot in Ianuarie '73 a vazut lumina soarelui si Nelu Balosu.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io am auzit ca s-a nascut noaptea.
<span class='edit'>8 Feb 2011, 09:55:</span> QUOTE(bmwh548 @ 8 Feb 2011, 02:05) Caminele culturale erau la tara. Am vazut unul la Iasi. Cluburile erau pline de politehnisti care incercau sa scape de pericolul sodomiei salivind pe linga ase-iste. Pe vremea aia nu erau aifoane, ca sa se faca vazuti si auziti clampaneau intelectual dintr-o rigla de calcul pe care-o tineau la vedere. This post has been edited by corbex: 8 Feb 2011, 08:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
și portjartier...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Oare ce facea Boc pe vremea aia?
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
Știm sigur ce făceai tu: ignorai, ca și acu' problema "i"-urilor!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
De ignorat te cam ignor si pe tine...da asta nu inseamna ca esti o problema...vorba aia ce sti aia faci...pacat ca sti doar un singur lucru...aia cu i-urile
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
q.e.d.
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Auci, am chicat în capcană!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
Ja, sure...nici vorba...nu mi-am invatat eu lectia...asa ca fii pe faza
Edit fi pe faza...sau.. ![]() This post has been edited by OAP: 8 Feb 2011, 10:41 |
--------------------
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ia-o cum vrei. Nu ne supărăm.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Era bine fii
![]() |
--------------------
|
OAP |
![]()
|
@Dragos: cine-i bila aia cu ochi de moroi? de vorbeste la plural incluzandu-te pe tine...voi doi....? aaa
<span class='edit'>8 Feb 2011, 11:59:</span> @ady: stiu...merci oricum.. ![]() Duble Edit...ce mai cauta unii amu` ce-i aia moroi... ![]() Triplu edit: de fapt bila seamana cu un c o i cu ochi...m-am si speriat... ![]() This post has been edited by OAP: 8 Feb 2011, 11:03 |
--------------------
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE de fapt io aveam un schimb de replici inteligente Moroiu?!?! ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(OAP @ 8 Feb 2011, 10:57) de fapt io aveam un schimb de replici inteligente aidii brii, lasa caterinca, aici e topic serios. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Pe această cale țin să mulțumesc celor care au scris IPB-ul pentru minunata facilitate pusă la dispoziție nouă utilizatorilor: "Ignore user".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
Aaaaa...a venit iar...ushhhh...
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
![]() Moroiule. E bine sa-ti treci calificativul langa cel de scursura umana. De fapt esti scursura moroiana.... nu? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
OAP |
![]()
|
@markos: kalimera si tie..
@Dragos: ignore if you can ![]() ![]() <span class='edit'>8 Feb 2011, 12:13:</span> QUOTE(Markos @ 8 Feb 2011, 12:08) nu bre...moroiu` ![]() wtf...mi-a venit o idee de topic...fixi pe faza... This post has been edited by OAP: 8 Feb 2011, 11:14 |
--------------------
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:43 |