Romania, tara care va muri de foame?
![]() ![]() ![]() |
Romania, tara care va muri de foame?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 27 Jan 2011, 20:24) Ma duc iau catzaua si plec in munti pai si ce-ai rezolvat? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
catzaua
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Catzaua nu-si da sama, dupa miros, citi bani sint pe card.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Markos pai iau si cardu`
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Catzaua aka Fetitza e-n concubinaj dubios cu Rodi K.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Du-te bai, are si ea mandria ei. Cateaua...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
du-te bai
![]() |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(ZTV @ 27 Jan 2011, 19:33) Bah, m-ai blestemat, am coborat azi din autobuz la statia gresita. Si n-aveam bani de inca un bilet si abia acu' am ajuns acasa, dupa 7km mersi pe jos, ca m-am si ratacit ![]() Da, stau cu parintii si sunt mandru. Acusi incepe programul de liniste, si va trebui sa sting lumina si sa-nchid calculatorul, ca scartaie coolerul. Da' macar astfel ma feresc de vreo femeie usoara care m-ar putea corupe sa-mi fure averea. Dacia 1310 n-o mai am, am fost asta toamna la tara la bunici (cu autobuzul), ca m-au chemat sa-mi mai dea niste branza, iar la intoarcere imi furasera golanii rotile de pe ea. Dup-aia, a fost o chestiune de cateva saptamani pana a ramas doar coaja. Intr-o zi mi-au urcat-o piganii-n caruta si dusa a fost. Asta e, tot raul spre bine, e mai ecologic si mai sanatos sa merg pe jos sau cu bicicleta. Cam de kkt ce am scris, n-are farmec, da' daca tot m-am muncit... ![]() Hai, fie... ca chestie, Dacia aia 1310 de o am la semnatura a costat mai mult decat Fordul si Haudiul tau la un loc. Da' chiar sa fi fost o tigaie ruginita si lesinata, n-as fi dat-o pe nicio limuzina, ca apoi sa-mi fac griji c-o sa mor de foame. Stii tu, fazele alea cu painea si iaurtul si ratele la Logan, BMW-ul seria 7 parcat printre tomberoane si garsoniera la etajul 10 din 8... Cam asta esti ![]() This post has been edited by Muttley: 27 Jan 2011, 21:45 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vezi ca am bicla aia de aruncat, am vorbit la telefon, zi-mi doar un'so trimit, bafta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ok, vorbim. Mersi!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
Nu vrei si alea 300 de cutii de pateu expirat? E de-ala bun, de Sibiu, gîsca, pui si porc. Hai ca tinem legatura, bafta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Schimbi stocul din adapostul anti-nuclear ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Am încercat un mic import în Grecia acum 8 ani, dar n-a mers. Uitasem de el.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mai bine schimbi etichetele si il vinzi ca pateu low-cost
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu am impresia ca a mancat rodi din ele
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mananci... pateu. Nu se umfla alea nici dupa zece ani, sunt bune de mancat lejer, poti sa le dai mai departe.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
Deja face teste pe Rodi, se pare ca sunt cateva efecte negative
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 27 Jan 2011, 22:08) Mananci... pateu. Nu se umfla alea nici dupa zece ani Ba se umfla, ca am avut o teava sparta-n beci si au plutit alea o vreme. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
Iei conserve din alea in care vinzi masline, le umpli cu pateu, schimbi etichetele si gata ... pateu la kilogram !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Da.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
xcss |
![]()
|
Din nou, da.
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu ocazia asta va rog sa incercati ceea ce v-am recomandat si in trecut. Sa ignorati elementele care par sa va deranjeze. Sa vedeti cum dispar de la sine. Garantat! Nu mai bagati in seama toate cenzuraturile.
Conservele alea daca au plutit in apa e nasol, au ruginit si a intrat aer in ele. S-au imputit, nu stiu cum le mai suporti acolo fratele meu grec! ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
xcss |
![]()
|
Nu functioneaza intotdeauna. aphophis e imun la faze din astea, de exemplu.
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:07 |