Schimbare distributie SN, caut un service in GL !
![]() ![]() ![]() |
Schimbare distributie SN, caut un service in GL !
racerz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 25 August 10 From: Tecuci ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Europa
|
|||
boditza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 8 September 09 ![]() |
sunt off topic dar ai grija ca are o distributie pacatoasa.. adica din toate masinile care le-am avut la asta se schimba cel mai greu. sa ai grija ca se demonteaza mai multe pe la ea sa ti le puna la loc
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Sedane 2.2 1,6 16v 82kw
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Care "multe"? Se scoate doar capacul de distributie. Adevarul este ca la varianta clima se lucreaza de doua ori mai greu din cauza spatiului restrans. Pentru ca la clima exista acele tevi ale aerului conditionat + compresorul.
Daca te duci in service in maxim jumatate de ora- o ora te-au rezolvat. Problema este ca in service manopera costa aproximativ 150-200 ron, doar cureaua si rola, FARA cureaua accesorii sau pompa de apa. Pompa de apa se schimba doar daca este sparta. Sunt destule pompe care au rezistat si 2-3 distributii, insa unii s-au obisnuit sa o schimbe la fiecare distributie, cu toate ca asta este o mare prostie, pe care au scornit-o cei de la dacia pentru a lua mai multi bani de la propietari. Ca si distributie poti sa cumperi Klaxcar la 80-110 ron sau originala la 150-180. Ambele sunt la fel de bune, atata timp cat sunt montate corect. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
Mai recomand si Flennor Germania destul de reusite.
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
boditza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 8 September 09 ![]() |
inseamna ca la mine nu a fost service-ul bun de au desfacut motorul din tampon si l-au lasat in jos. a durat o ora si au lucrat 2 oameni. pompa am schimbat-o ca prin zona pe aici se ia acelasi tarif la manopera pt curea, curea+rola, pompa apa, curea+rola+pompa apa si am zis sa le fac pe toate odata. maskatu ce e cu "multe"???
|
--------------------
Renault
Megane
Sedane 2.2 1,6 16v 82kw
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
La sn/slz/lgn 1,4 (etc) trebe neaparat desfacut tamponul ,pentru ca ,capacul distributiei are rol si de suport motor (de fapt se prinde suportul motor pe el )
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(boditza @ 21 Jan 2011, 09:51) sunt off topic dar ai grija ca are o distributie pacatoasa.. adica din toate masinile care le-am avut la asta se schimba cel mai greu. sa ai grija ca se demonteaza mai multe pe la ea sa ti le puna la loc ![]() Vrei sa spui cel mai usor daca ti cont de cate ceva ... daca o sa cauti un topic pe forum cum se face si de ce chei ai nevoie se rezolva treaba usor. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
djasu o schimba singur 15 minute, deci nu este cine stie ce...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Heh ,lasa ca e mai usor la pasat ca trebe data toata partea din fata jos
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
Maskatu |
![]()
|
La masini, intr-adevar este mai greu.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Asta-toamna am schimbat si eu distributia. Am pus FLENNOR. Parca asa se numea.
![]() Cureaua si rola m-au costat 158 ron. |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Daca vrei, iti pot eu recomanda eu un mecanic bun in Galati (face treaba fff. buna si e si ieftin!), are un garaj prin Micro 40. Vin la el Dacii Logan, Solenta, Cielo, Ford-uri, de tot neamul, toata ziua e ocupat omul acesta.
This post has been edited by dragoselu: 23 Jan 2011, 22:23 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
racerz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 25 August 10 From: Tecuci ![]() |
@boditza pompa de apa o schimb doar daca imi recomanda mecanicul cand o sa vada starea pompei actuale !
Ca distributie am cumparat Flennor "Made in Germany"[rola+curea]. @djasu82 am cautat pe forum si nu e chiar asa usor[pentru mine], iti trebuie un garaj bine dotat, conditie pe care n-o indeplinesc! @dragoselu multumesc pentru recomandare o sa sun zilele astea sa vad ce si cum ! Multumesc tuturor pentru sfaturi ! |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Europa
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
iar garajul meu si al altor baieti de pe forum era in aer liber in fata blocului in parcare. Cat as fi dat pe montajul curelei am dat pe o trusa de scule profesionala. Acuma daca te scoti cu 100 de lei e bine.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
racerz |
![]()
|
80 de lei, treaba rezolvata la mecanicul recomandat de dragoselu!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Europa
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Pompa duce 2 schimburi de distributie , in general intr un regim de mers adecvat duce 130 mii km.
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:51 |