Martor semnalizare se aprinde haotic, si se blocheaza usile singure
![]() ![]() ![]() |
Martor semnalizare se aprinde haotic, si se blocheaza usile singure
marycrys007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Laureate 1.4
|
|||
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Da. Am Idee! In mod cert este vorba de o defectiune! Vinovata este sotia....ca te-a sunat. Daca nu te suna...nu veneai cu asta aici.
This post has been edited by vet: 13 Feb 2013, 21:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
valentin22 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 November 08 ![]() |
@vet colegul are nevoie de o parere de la cineva care a patit ceva asemanator ,tu dupa cate vad iti arde de mistouri si apropouri la sotia colegului nostru ,poate data viitoare o sa scri pe acest forum cand o sa ai o solutie o idee si nu doar de dragul de a te baga in seama .
Rog moderatori sa ia masuri daca se mai intampla asa ceva pe viitor . This post has been edited by valentin22: 14 Feb 2013, 12:45 |
--------------------
DACIA
LOGAN BERLINA
2007 PREFERENCE-DIESEL
- B-40-xxx STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE !
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
marycrys007 nu am mai auzit de astfel de problema,ori ai alarma pusa pe masina si sa stricat,sau vreun scurt prin instalatia electrica,mai degraba,cel mai bine cauta un electrician,de preferat sa lucreze la dealer/reprezentanta Dacia,si sa-ti faca masina in particular
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca masina are alarma, probabil e de la alarma.
Daca nu are, probabil e de la UCH. Eu as banui apa la unul din cele doua module. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:57 |