Tub Al Filtru Aer
![]() ![]() ![]() |
Tub Al Filtru Aer
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
freeman30 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 31 May 04 From: Bucuresti ![]() |
In seara asta ma chinuiam sa adaptez filtrul de Nova ,la carburatorul monocorp.....dar mai bine ma las pagubas ca si asa e facut praf(spart) ,asa am luat masina. Am vazut azi in Targ (Vitan) la vanzare o Nova cu ,carburator monocorp.Stii ce filtru avea? Cel normal de berlina ,era cumva inghesuit pe acolo ,si avea si tubul ala de la galerie.Maine o sa cumpar si eu unul si o sa-l adaptez.Se potriveste bine cel de R5 ?
|
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
RIon |
![]()
|
hmmm, chiar merge filtru de berlina? ce inventivi e unii oameni:)
Eu am pus un tub gofrat de plastic, gasit in dezmembrari, e putin mai larg, dar sta bine, cel compus s-a cam stricat. Se potriveste daca il indoi un pic la cald, e cam inalt si bate in capota, eu chiar am ridicat un pic capota cu niste saibe. Paul are de ceva Ford, incearca-ti norocul si in dezmembrari. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
freeman30 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 31 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai e cazul ,deja am cumparat unul de berlina ,cel din plastic.Incerc sa-l modific in sensul ca ii voi muta iesirea intr-o alta pozitie.Mai dificil e cu pozitionarea in habitaclu la motor.Stie cineva unde naiba e pozitionata sonda de benzina la Nova???Scuze pt abaterea de la topic ,dar merg orbeste de cand am luat masina.Azi am intrebat la magazin cat e o sonda...650000 mii, dar nu reusesc sa depistez unde e sonda,ca in portbagaj nici urma de fire sau ceva care sa semene cu o sonda.
|
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
la Nova T, sonda de benzina se poate scoate prin portbagaj
sub mocheta, spre partea din fata a portbagajului, se gaseste un capac de plastic care acopera o gaura in podea de 10-12 cm diam, prin care se poate vedea partea de sus a sondei. sunt acolo 4 furtunuri (tur, retur si 2 de aerisire) si o mufa cu trei fire. sonda este prinsa de rezervor in mod clasic, ca la berlina, cu inel care se rasuceste. ca si constructie, este la fel ca cea de Oltcit, un cilindru lung de 25 - 30 cm de tabla cu sita in partea de jos, in care culiseaza plutitorul cilindric. nu este foarte complicat numai bine |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
freeman30 |
![]()
|
Multumesc frumos
|
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
RIon |
![]()
|
Inlocuitor: un tub de lungime potrivita gasit de mine intr-o ,,dezmembrare" si achizitionat cu 15 000, pe care am aplicat pentru etansare si potrivire la capete power tape...rezultat: arata excelent, foarte etans.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
RIon |
![]()
|
Plus, inlocuit element filtrant (avea 10 000 deja) original reno cu unul de Nova, scurtat putin si capsat, a intrat ok. Alta viata...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cat ai dat pe filtrul de berlina ?
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
RIon |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
RIon |
![]()
|
atasez niste poze, unde se vede tipul de filtru si tubul de aer
![]() Attached thumbnail(s) intalnire_cluj_0015.jpg ( Size: 91.78k ) Number of downloads: 386 intalnire_cluj_0016.jpg ( Size: 80.55k ) Number of downloads: 428 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:52 |