Cu ce ne furajam si adapam?
![]() ![]() ![]() |
Cu ce ne furajam si adapam?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu stiu germana
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Sunt resturi de carne care, amestecate cu nu știu ce substanță, dau o culoare de ”proaspăt” cărnii și le permite să facă din mai multe bucăți o fleică delicioasă după care salivezi în market. Eu cam asta am înțeles...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca e buna la gust si arata si bine nici nu imi pasa din ce sau cum e facuta
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Oi avea ceva sorginte chinezeasca
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Ne hranim cu ce vrem. De baut bem numai de sete. Asa fac si animalele in natura.
This post has been edited by rodi: 10 Feb 2011, 21:34 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai ia vorbeste in nume personal. Eu nu beau de sete, eu beau fiindca imi place, si daca vreun animal vrea sa-mi urmeze exemplul, e liber s-o faca.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 10 Feb 2011, 20:15) Sunt resturi de carne care, amestecate cu nu știu ce substanță, dau o culoare de ”proaspăt” cărnii și le permite să facă din mai multe bucăți o fleică delicioasă după care salivezi în market. Eu cam asta am înțeles... ![]() Substanta folosita pentru a lega bucatile de carne este tranglutaminaza, o enzima care catalizeaza producerea de legaturi incrucisate la nivelul proteinelor... asta dupa diferite dex-uri. Deci adeziv pentru carnitza, tata!! |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
rodi |
![]()
|
Ne-am exprimat parerea in nume propriu si comentariile sunt absurde.
2 situatii : Fiecare se hraneste cu ce vrea, unii insa numai cu ce pot. Unii beau numai cu masura, altii... (nu sunteti voi) |
--------------------
---
---
---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 10 Feb 2011, 22:36) Bai ia vorbeste in nume personal. Eu nu beau de sete, eu beau fiindca imi place, si daca vreun animal vrea sa-mi urmeze exemplul, e liber s-o faca. by Metacafe /animale_betivane/ Pe astea le-ai convins dejaq. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mare atentie ce mincati!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sinergismul ce sa-i faci...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cata_B |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 December 07 ![]() |
Rodi, las-o asa... Vad ca ai cap, da' nu prea ai drivere la el... Acu', ia-ti cartea de colorat in brate si mars la teme.
Asa, revenind la subiect, chestia cu BIO, ECO, etc, mi se par sofisme. Si personal prefer sa cumpar carne si mezeluri de la firmele cu abator propriu si puncte de desfacere la poarta abatorului. Pretul e sensibil mai mic decat in supermarket si parca ai si o oarecare garantie ca ce cumperi este proaspat. This post has been edited by Cata_B: 11 Feb 2011, 10:16 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BV-11-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
Cercetatorii britanici au stabilit ca E-urii mai vechi de o saptamina dauneaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(rodi @ 10 Feb 2011, 21:32) Offff....cand credeam ca ai inceput sa elimini eurile inhalate din prenadez.....ai dat cu mucii in fasole iar. O sa incerc sa-ti explic frumos cum sta treaba cu bautul....si daca nu intelegi poti sa pui intrebari suplimentare. 1) Oamenii (aici vorbesc de cei normali)...nu beau doar atunci cand le e sete. De fapt...este recomandat ca in anumite situatii sa nu astepti sa ti se faca sete ci sa ingeri mici cantitati de lichide in mod regulat. Un om normal o sa bea de sete ...apa, bere, ceai, suc, un sprit subtirel....dar nu cred ca o sa vezi pe cineva band de sete o tarie sau o lesinatura de lichior. Tu chiar nu ai stat la "un pahar de vorba" niciodata? Aaaaa....nu ai avut cu cine. Inteleg. Animalele ... desi aici esti ceva mai aproape de adevar....totusi esti pe aratura. Daca exista un animal (caine sau pisica) care sa reziste mai mult de 5 minute in prezenta ta...te rog sa faci urmatorul experiment: da-i sa bea apa....si cand esti tu convins ca nu-i mai este sete....pune intr-un castron un lichid atractiv ( o supa de exemplu ). O sa o bea sau nu? Daca vrei si te incumeti...te las o ora cu un rottweiler (tot fetita...asa cu nu risti mare lucru) .... si dupa ce ii dai cata apa vrei tu....vezi daca nu cumva bea si putina bere. Si berea iti garantez ca o bea de placere....nu de sete. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bion @ 10 Feb 2011, 20:01) Ce se poate face din resturile de carne si cum se pot combina sortimente modificate cu cele bio. Cumparati cu incredere fleicile din supermarket ![]() ![]() http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/vid...r-in-der-Kritik Instructiv! ![]() Da' oare la noi se complica astia cu transglutaminaza sau le lipesc direct cu super-glue ca-i mai ieftin? ![]() This post has been edited by Garett: 11 Feb 2011, 12:43 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, care va mai aduceti aminte de carnea chinezeasca ce se gasea pe la noi prin '82-'83?
This post has been edited by Marty: 11 Feb 2011, 13:38 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cata_B |
![]()
|
Carnea de porc sau vita la cutii? Cam cauciucata, dar buna. Mereu caram pe munte cateva conserve din alea. De parca ii pasa cuiva de E-uri... Si cum era un pic sarata, se cerea stropita din belsug cu bere.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BV-11-xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
Nu, nu aia, aia era buna! Era "proaspata". Adica proaspat congelata.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(vet @ 11 Feb 2011, 12:29) offtopic, aveam un airedale (a murit saracu') care-si trada originea irlandeaza: bea bere pina pica in fund, se apuca sa urle ca lupii si sa-s alerge oole si in final cadea pe spate cu picioarele tepene in sus si ochii deschisi de ziceai ca-i mort de o saptamina. portia uzuala era de o sticla de bere duminica dar mai primea suplimente si de citeva ori si-a facut de cap urit de tot cu borituri si mahmureala a doua zi de-i vedeai cearcanele de la zece metri. |
--------------------
*
*
*
|
|
rodi |
![]()
|
Va spun eu ca este bine sa beti cand va este sete nu de pofta
![]() <span class='edit'>11 Feb 2011, 15:56:</span> QUOTE(Cata_B @ 11 Feb 2011, 10:08) Rodi, las-o asa... Vad ca ai cap, da' nu prea ai drivere la el... Acu', ia-ti cartea de colorat in brate si mars la teme. Cata_B sa-i zici te rog mars lui cutu tau sau lui cuta lui vet pe care au obisnuit-o sa bea bere (al lui Yathori a murit) PS., si apropo, fiecare cu capul lui ca drivere destule... This post has been edited by rodi: 11 Feb 2011, 15:58 |
--------------------
---
---
---
|
|
Cata_B |
![]()
|
Hopaaa, s-a turat leguma. Doar atat poti? Ia mai screme-te un pic, poate reusesti mai mult. Da' nu te forta prea tare, sa nu iti crape vreo vena, da?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BV-11-xxx
|
|
rodi |
![]()
|
Nu. Dar ce drivere ai ! E bine sa faci repede ceva up-date
![]() On: Este bine sa ,,mestecam" apa cand o bem. E bine sa nu bem apa decat la temperatura camerei. Alcoolul deshidrateaza, nu ,,tine" de sete... Saracul, (lui Yattori) a murit de batranete, imi pare rau. This post has been edited by rodi: 11 Feb 2011, 16:16 |
--------------------
---
---
---
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:25 |