S-A FURAT ARO 244, motorizare toyota diesel
![]() ![]() ![]() |
S-A FURAT ARO 244, motorizare toyota diesel
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(om_bland @ 7 Feb 2011, 14:49) Atata dezbatere , eu zic ca nu-si are rostul sincer ... Daca autoritatile nu-si fac datoria , atunci putin probabil ca vom gasi noi acest Aro din fatza tastaurii sau in cateva ore cat facem fiecare prin oras . <span class='edit'>7 Feb 2011, 14:51:</span> Asta e viata ... in tara si nu numai , se fura orice pentru a ,,rotunji" veniturile prin diverse mijloace . nu bag mana in foc ca nu esti si tu implicat...dupa cat de bland pari ![]() ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(payty @ 7 Feb 2011, 08:44) nu cumva masina asta statea undeva pe langa piata victoriei? imi aduc aminte ca zilnic treceam pe langa ea cand ma duceam la birou. stiu asta ca am remarcat tabla striata de pe aripi. aceea este (sau a fost) masina colegului Dan CHIRIAC, lucreaza in zona Piata Victoriei |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 7 Feb 2011, 14:53) Daca ai asa o masina, o ti inchisa undeva, un garaj, o hala, curte, orice, nu in parcare in fata blocului, parerea mea. in Bucuresti zici mersi sa ai un loc de parcare inchiriat pe care sa stii ca nu ti-l ocupa nimeni (macar teoretic). Crezi ca n-am fi toti fericiti sa avem curte sau macar garaj? |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
In decurs de 2 saptamani s-au furat 2 ARO-uri si au mai fost 2 tentative de furt la alte 2 ARO-uri.Pt fier vechi?in nici un caz-in bucuresti sunt cel putin 15-20 ARO-uri parasite de ani buni.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
si care ar fi motivele atunci?
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu stiu nici eu,dar e grav si trist in acelasi timp.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 7 Feb 2011, 15:10) Pai daca cu ARO se intampla asa - cei cu masini ce sute de mii de EURO, ce sa mai faca? Aici cred ca e o gasca de hotomani, care merg pe principiul ca cine ramane fara un ARO nu e o sa faca prea mare tambalau. Un bogatan cu cine stie ce masina scumpa, ar putea sa faca valuri si sa le dea bataie de cap, dar cu ARO, cine sa-i deranjeze?? Bre 'nea, matale ce zici ca e mai usor, sa furi un S-Klasse sau un Aro? Iar bogatanul isi parcheaza Loganul in garajul subteran incalzit, protejat cu sistem de alarma, al vilei sale imprejmuite cu gard de 3m si 2 pitbulli in curte. ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Sunt si destule limuzine furate. seria 5, x6, etc. Ba mai nou, pe primele 3 pagini pe site la politia romana apar si 3... excavatoare.
http://www.politiaromana.ro/furtauto/furtauto.aspx |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(kta @ 1 Feb 2011, 10:51) Am vazut un Aro azi dimineata la Dristor foarte asemanator, parca nu era asa de inaltat/erau alte roti, dar tot asa avea tabla striata pe usi si pe bot, fara bari, kaki, capota cu aerisiri in lateral, dar numarul era cu WPS. Poate e al altcuiva, dar semana destul de bine cu asta. Am văzut astăzi aceeași mașina în zona 13 Septembrie (tracta o dubă), NU este mașina furată! Înafară de culoare nu seamănă cu nimic ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
daca e de culoare alba aia e masina
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu vorbeam de aia verde, prima
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 18:09 |