DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Roata rezerva

cosmintr
post 14 Jun 2011, 20:53
Post #1

Membru

Group: Members

Buna, masina mea Logan MCV are 4 ani jumatate, si pentru ca niciodata nu am avut nevoie de rezerva, m-am hotarat sa o dau jos astazi sa vad daca e umflata, fiind sub masina ....
Invart de surub si surpiza, roata umflata, noua, dar problema cu ea si anume>
acolo unde atingea de caroserie s-au facut doua santuri in ea de toata frumusetea, si in partea opusa unde este suportul s-au facut alte 4 santulete acolo unde atingea suportul, deci in concluzie e buna de rezerva dar nu o pot folosi pentru ca la viteza poate exploda oricand. Deci s-a mincat in laterale unde cauciucul este mai subtire, e naspa suportul ei.
Si uite asa nu am mai bagat cauciul pe masina. Sa mori de ciuda, roata noua distrusa. Mentionez ca iarna folosesc 4roti de iarna pe gentile de tabla si vara cauciucurile cu care a venit masina pe genti de aluminiu. Vroiam sa schimb o roata de pa masina cu cauciul de pe rezerva, asa ca verificati si voi ca inseamna ca toate rotile la care nu se umbla sunt la fel.

--------------------
Dacia MCV 1.5 dci 2006 Laureate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 14 Jun 2011, 21:11
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

In primul rand o roata de 4 ani jumate numai noua nu poate fi numita, chiar daca pare.
In al doilea rand roata nu "se mananca" ci in urma presarii prelungite s-a deformat plastic. Asta nu inseamna ca va eploda oricand, ci doar ca e mai dezechilibrata

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
cosmintr
post 14 Jun 2011, 21:34
Post #3

Membru

Imi cer scuze , e clar ca nu era noua, dar era mai buna dacat cele de pe masina, sincer si in magazine mai stau cauciucurile cin stie cat sau in depozite, impreuna cu ea am vrut sa cumpar inca una si sa inlocuiesc doua din cauciucurile de vara, de pe masina.
Referitor la aspectul doi, nu era deformata, deoarece este mancata se vede clar s-a frecat de suportul ei in ambele parti, imi pare rau ca nu am facut poze, dar clar ca suportul este o porcarie. Sunt santuri de toata frumusetea, cel mai rau este in partea superioara inspre caroserie, acolo freca de lonjeron, si cauciucul s-a lipit in timp efectiv sus de caroserie, iar in cauciuc s-au facut doua santuri de toata frumusetea.
Sunt suparat, nu am apucat sa o folosesc nici o zi, daca ma gandeam mai repede sa o bag in consum. Acu vreo doi ani.

This post has been edited by cosmintr: 14 Jun 2011, 21:36

--------------------
+
vi_escu
post 14 Jun 2011, 22:04
Post #4

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Eu le rotesc dupa schema: rez -> spate dr. -> fata dr. -> rez. respectiv pe stanga intre ele fata - spate. Se uzeaza mai uniform.

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
cosmintr
post 14 Jun 2011, 22:11
Post #5

Membru

Da e buna schema asta dar, nu mai pot sa o bag in consum, ca e gata cu santuletele ei. Voi lua alte cauciucuri dar inca mai merg astea cu care a venit masina. Iarna le pun pe celelalte. Asta e, suport de roata naspa.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 18:33
Forum Renault