Roata rezerva
![]() ![]() ![]() |
Roata rezerva
cosmintr |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand o roata de 4 ani jumate numai noua nu poate fi numita, chiar daca pare.
In al doilea rand roata nu "se mananca" ci in urma presarii prelungite s-a deformat plastic. Asta nu inseamna ca va eploda oricand, ci doar ca e mai dezechilibrata |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmintr |
![]()
|
Imi cer scuze , e clar ca nu era noua, dar era mai buna dacat cele de pe masina, sincer si in magazine mai stau cauciucurile cin stie cat sau in depozite, impreuna cu ea am vrut sa cumpar inca una si sa inlocuiesc doua din cauciucurile de vara, de pe masina.
Referitor la aspectul doi, nu era deformata, deoarece este mancata se vede clar s-a frecat de suportul ei in ambele parti, imi pare rau ca nu am facut poze, dar clar ca suportul este o porcarie. Sunt santuri de toata frumusetea, cel mai rau este in partea superioara inspre caroserie, acolo freca de lonjeron, si cauciucul s-a lipit in timp efectiv sus de caroserie, iar in cauciuc s-au facut doua santuri de toata frumusetea. Sunt suparat, nu am apucat sa o folosesc nici o zi, daca ma gandeam mai repede sa o bag in consum. Acu vreo doi ani. This post has been edited by cosmintr: 14 Jun 2011, 21:36 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Eu le rotesc dupa schema: rez -> spate dr. -> fata dr. -> rez. respectiv pe stanga intre ele fata - spate. Se uzeaza mai uniform.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
cosmintr |
![]()
|
Da e buna schema asta dar, nu mai pot sa o bag in consum, ca e gata cu santuletele ei. Voi lua alte cauciucuri dar inca mai merg astea cu care a venit masina. Iarna le pun pe celelalte. Asta e, suport de roata naspa.
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:33 |