Help, flanse adaotare gaz carburator 1600
![]() ![]() ![]() |
Help, flanse adaotare gaz carburator 1600
dogaruiulica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gt
1998
|
|||
nicuviv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
vrei sa ii pui carburator simplu?daca nu ma insel se gasesc la piese auto
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
daca te referi la carburatorul dublu am vazut ca se executa gauri in cele doua corpuri pt montajul unor stuturi infiletate
|
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
pt carb simplu are in targ la vitan 25 lei,la magazinele de pe acolo.
18 Jan 2011, 23:54: pardon pt adaptarea carb simplu la dacia nova cu carb dublu This post has been edited by b 45 bwy: 18 Jan 2011, 23:54 |
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Pentru carburator dublu, am eu. Numai sa vi s-o iei. Si carburatoare, vreo cateva natii, care nu le-am agreat in varianta dubla.Chiar cand am cumparat masina, pe drum, de la Bucuresti la Ploiesti, am avut intentia sa-l schimb, dar necesita cateva adaptari. Acum, cand cineva care are GTI, a ramas cu ochii beliti, cand l-am luat cu mine si a vazut cum merge fata de a lui.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
dogaruiulica |
![]()
|
Cer mii de scuze ca nu am m-ai dat nici un semn de viata . Poate nu m-am exprimat eu cum trebuie, nu flansa de sub carburator i-mi trebuie ci flansa de adaptare pt gaz la carburatorul cu dublu corp .
Cu tot respectul si astept raspuns |
--------------------
dacia
nova gt
1998
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
mergi la service sa iti dea aia gaura
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
|
|
dogaruiulica |
![]()
|
Dar eu nu vreau sa m-ai dau gaura in carburator , vreau sa-i adaptez o flanse si este mut mai simplu . Cineva a si pus poze pe forum , daca nu ma insel cred ca PH-O6- BOA |
--------------------
dacia
nova gt
1998
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Dar ai fost destul de clar, flansa pentru gaz, la carburator dublu. Se aseaza deasupra, intre filtru si carburator. Daca nu-ti permiti sa vi , fa-ti chiar din teflon, robalit, una, si te asigur ca merge.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
am vazut si eu asa ceva la un fiat ,parca era de cupru!dar nu stiu dak e mai eficienta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
|
|
dogaruiulica |
![]()
|
Multumesc pentru informatie BOA, dar amandoua variantele sunt prea scumpe , prima: sa vin pana la tine ar fi un cost prea mare si nici timp nu am si a doua : ma complic prea rau . Eventual incerc maine prin targul din Pitesti , daca chiar nu gasesc mai tinem legatura si poate o trimiti prin posta. Cu tot respectul Iulian. |
--------------------
dacia
nova gt
1998
|
|
dogaruiulica |
![]()
|
Astazi am fost in targ si nu am gasit acea flanse , asadar o varianta ar fi sa ma rog de BOA sa-mi spuna cum iau legatura cu el , deoarece el poate sa ma rezolve si a doua varianta nuuu stiuuu. Cu simpatie va salut.
|
--------------------
dacia
nova gt
1998
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Doar Dumnezeu se lasa rugat, mie sa-mi spui doar , daca o vrei sau nu.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
dogaruiulica |
![]()
|
Da sigur ca o vreau ,numai sa-mi spui cum poti sa o trimeti, s-au spune-mi cum iau legatura cu tine mai direct (sa vedem care este pretul , care este modalitatea de plata ,care este cea de trimitere e,t,c,). Salutare si astept raspuns.
|
--------------------
dacia
nova gt
1998
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
ID nelute,sau 0723522051
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:12 |