Incotro fratii musulmani
![]() ![]() ![]() |
Incotro fratii musulmani
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asta e arma suprema: FREGATASUBMARIN AUTOTORPILOARE
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da frigata asta a noastra are si cariciopter, sau trebuie sa il repare si pe ala in astea 30 de zile?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
30 de zile dureaza sa ancheteze cine i-a furat gazul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Mar 2011, 13:06) E base comandantul fregatei? Ca altfel nu imi explic. |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E boc la cirma
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ar trebui sa fie la carma, dar n-ajunge
![]() |
--------------------
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Curios e ca mai toate navele numite Coventry au sfarsit nasol.
Six ships of the British Royal Navy have been named HMS Coventry, after the city of Coventry in the West Midlands. The first Coventry was the Spanish 28-gun ship San Miguel, captured in 1658, but in turn taken by the French in 1666. The second Coventry was a 48-gun fourth-rate launched in 1695, captured by the French in 1704 but soon recaptured, and broken up in 1709. The third Coventry was a 28-gun sixth-rate launched in 1757 and captured by the French in 1783. The fourth Coventry (D43) was a light cruiser launched in 1916 and sunk in an air attack in 1942. The fifth Coventry (D118) was a destroyer launched in 1974 and lost in the Falklands War. The sixth Coventry (F98) was a frigate launched in 1986 and sold to Romania in 2003. In alta ordine de idei, daca Ferdinand e gata in 30 de zile, inseamna ca Maria si Marasesti ar fi fost gata la anu'? |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Englezii au trimis acolo printre altele si fregata HMS Cumberland, care e tot Type 22, adica la fel ca a noastra.
This post has been edited by Diac: 24 Mar 2011, 16:22 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
dar aia are rachete, antiaeriana, etc...
dar cum naiba au trimis-o? ca nu au trecut 30 de zile??? This post has been edited by kxz: 24 Mar 2011, 16:38 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu, aia au Cucumberland.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Recomand
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Cucumerland
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Ah, plm, am mincat un b.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Am auzit ca Ferdi tre` s-ajunga in 4 iunie pe pozitie(aka cu spatele la libieni). Daca stau marinerii pan-atunci la dospit si frecat(puntea) cand ajung acolo o sa fie numai rafale de cumshot de aia nu e nevoie de tunuri torpile si alte alea.
Helicopteru` l-o luat Base ca sa le arate Romanica la arabi. ![]() Marty bine ca n-ai mancat un K. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Radeti voi radeti, dar dupa cate vad eu, Regele Ferdinand nu prea are un sistem de aparare anti-aeriana, iar libienii au ceva rachete anti - nava, gen P-15 Termit, Otomat sau C-802 Silkworm...
Cam asa ar arata un sistem Phalanx anti-aerian, tunu' ala montat frontal nu prea ajuta la nimic: This post has been edited by MihaiD: 24 Mar 2011, 20:43 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ba e tun cu tragere ultra rapida si pana ajunge racheta ei arunca o ploaie de proiectile si unul tot o nimereste.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Tunu' ala e montat in fata, ce face daca racheta vine din spate?
![]() regeleferdinand2gv9.jpg This post has been edited by MihaiD: 24 Mar 2011, 20:51 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
Auzi ma, tu tii cu racheta sau cum?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kxz |
![]()
|
da carcotas mai esti. romanul prin definitie e optimist si vede jumatatea din fata, scuze, plina a paharului.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
MihaiD |
![]()
|
Nu tin bre cu racheta, ca uite ce prostii face:
(HMS Sheffield in Falkland 1982, racheta e un Exocet) Rachetele astea ale libienilor pot fi trase de la sol... |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
MihaiD |
![]()
|
Cu frana de mana
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kxz |
![]()
|
[21:01:56] Pentru ca flota romana sa se intregeasca... apropos de faptul ca l-am trimis pe sarmanul rege Ferdinand in chiloti si cu pipa pacii intre dinti... Romania urmeaza sa mai achizitioneze urmatoarele: de la Americani - 1 x portavion, clasa Yorktown - WW2, pret: $ 5Bil (cam cat unul nuclear nou nout), 1 x battleship (clasa Iowa: deoarece vor cumpara nave care nu se mai produc pretul va fi de cel putin 10 Miliarde Dolari, 2 x distrugatoare mai exact (Cassin si Downes - wiki for details) iar de la nemti: 3 x submarine (Type 40 - WW1) pret: 6miliarde Euro (cam cat 3 SeaWolf noi),
Aceste nave (impreuna cu super-modernele fregate) vor face ca flota romana sa fie complet pregatita de al 2-lea razboi mondial... ![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:31 |