Incotro fratii musulmani
![]() ![]() ![]() |
Incotro fratii musulmani
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Unii se scarpina in Harapia si pe urma vad ca s-au umplut de raie alqaida. Iaca triburile alea din Tunisia votara islamismul.Aia in Egipt pun de niste pogroame cu crestinii...Curat democratie.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Bengos, am scapat de dracu si am dat de ta-su. Sa mai zicca cineva ca omul nu evolueaza.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu cred ca americanilor le convine ca ne-au plantat noua (europenilor) niste spini in fund. Si or sa le convina si mai mult cand vor avea din nou pe cine sa aiba ca dusman planetar .. un afganistan 2..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tara aia e in plin progres. Au evoluat de la ginta la trib.Cum au reusit? Marty le-a dus nouhaul si mentalitatea DC
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
O carte interesanta:
Islamul politic si democratia. Intre reforma, interpretare si jihad http://cartinoi.ro/islamul-politic-democra...13df13b0c89e28e |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Citeste-o! Dezvirgineaza ocupatia asta. Nu ucide.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Extremistii egipteni vor distrugerea Sfinxului si piramidelor
Poate se potrivea mai bine la topicul cu imbecili... ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fara piramide nu mai dau buzna ghiaurii peste ei. Are o logica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si vor trai din mazline de kapra.
Turismul e 11% din pib, cam ca Dacia Renault la noi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Petrol.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
La citi locuitori sint in Eghipet, nici de lampa nu le ajunge.
This post has been edited by corbex: 14 Nov 2012, 12:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Iar ai început mă?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
A dat caldura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Las' că știe el ce zic eu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Jihadul…ce altceva?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() jihadu' e inceput de mult...si continua...se extinde...ieri era o stire despre incidente violente in China soldate cu citeva zeci de morti si raniti...sa mai zic despre Filipine, India, Pakistan, Birmania, Malaezia... This post has been edited by george_scala_2004: 25 Apr 2013, 19:24 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu tu. Ala care a postat aici articulul "Te rog, nu fi musulman".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
![]() The dominant religion in Malaysia is Islam, whose followers make up 61 per cent of the population |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
bion |
![]()
|
Mai simplu nu e hare krishna , hare krishna , shaiba , shaiba hare, hare ci e Allahu shaiba akbar .
This post has been edited by bion: 25 Apr 2013, 19:49 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 25 Apr 2013, 19:24) Inca o data, daca mai era nevoie, ai dovedit ca daca scapi de la "autohtoni" te faci de kkt maro! Mălăiezia aia e tara de bastina a lu' Mălaimare sau a lu' Mălăele? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
da' ce e aia "per cent"
Urmaritorii fac 61 de ce , pe cent? 61 de flotari pentru un cent? 61 de ore pe zi platiti cu un cent? Urmaritorii fac 61 de kilometri pe cent? Detaliaza te rog... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 25 Apr 2013, 22:15) Inca o data, daca mai era nevoie, ai dovedit ca daca scapi de la "autohtoni" te faci de kkt maro! Mălăiezia aia e tara de bastina a lu' Mălaimare sau a lu' Mălăele? a ta... ![]() tăntă, tembe, tolo ce esti denumirile acceptate includ si Malaiezia, pe linga Malaezia, Malaysia...da' se pare ca accidentul de la Cernobil, de acum 27 de ani te-a afectat grav... ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 26 Apr 2013, 07:00 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:08 |