Narghilea, Care ati tras?
![]() ![]() ![]() |
Narghilea, Care ati tras?
cristyz |
![]()
|
||
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Nu
am
1900
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In loc sa pui tutun in creuzet, pui alte chestii...
![]() Initial narghileaua a fost inventata pentru a fuma opium si hasis. This post has been edited by Victoras2001: 4 Feb 2011, 11:23 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Exact.....sau il loc de apa pui vodka/vin rosu .... iese foarte tare.....te ameteste repede.....nu am incercat....doar din auzite ce stiu.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
am fumat, in zonele cu umiditate mare n-as fuma o tigara normala nici daca ma plateste cineva
![]() ![]() pt. amatori This post has been edited by kaspersky: 4 Feb 2011, 23:00 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
De vreun an s-a interzis folosirea nicotinei in tutunul de narghilea, iar fara e ca si cum ai fuma cauciuc expirat, efectiv nu mai are nici un dumnezeu. Asa ca am renuntat complet. Obisnuiam sa fumez de cateva ori pe sapt, acuma sta narghileaua cu praful pe ea ca nu mai are utilitate.
Iar cine zice ca fumul de narghilea imbacseste hainele inseamna ca n-a fumat ce trebuie. Acel fum nu lasa pic de miros ulterior si nu se impregneaza in nimic. Si oricum, cum fumam noi narghileaua este praf in vant fata de cum fumeaza cei ce ne-au facut-o cunoscuta. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aha. Si cand se duce dracu' tutunu' si incepi sa tragi mai mult din carbunele ala, de te arde pe interior. Eu la precedenta tentativa de a lasa tutunul imi doream mult o narghilea. Ziceam ca daca fumez de 2-3 ori pe saptamana imi va tine sub control pofta de tutun. Asta dupa ce-l vazusem pe un amic facand asta. Lasase tigarile si-si facea narghilea. Din nefericire ajunsese saracu' sa faca de doua ori pe zi, numai pentru el. Se juca la PC cu narghileaua aprinsa langa el. Dupa atata chin s-a reapucat si de tigari. Ulterior i-a venit mintea la cap si le-a lasat si pe ele, si narghileaua, mult timp.
De cand am renuntat iar la tigari am avut vreo doua ocazii sa fumez narghilea. Am refuzat. Chiar nu cred ca mi-ar face placere. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
O narghilea cu tutun si carbuni de calitate, atata timp cat ai grija de carbuni sa ii misti la intervale regulate, tine si o ora jumate - doua (doar o doza de tutun adica), la 2-3 oameni. Senzatia ca te arde pe gat apare atunci cand carbunii nu au fost miscati. Nu-i asa de simplu, hop top ai pus tutunul si carbunii si gata. Ala care o pregateste si are grija de ea tre sa mai si stie ce face.
Si nu stiu de ce asocierea tigara - narghilea, sunt doua treburi complet diferite. Repet, daca narghileaua si continutul sunt de calitate. A, si informativ, lichidul din narghilea trebuie sa fie cat mai rece. Iar pentru un plus de aroma se poate folosi ceai de fructe in loc de apa. This post has been edited by AmunDei: 5 Feb 2011, 13:09 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pentru un dependent de nicotina care-si lua dozele prin fumul inhalat, e cam acelasi lucru.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
AmunDei |
![]()
|
Asta da. In general persoanele care fumeaza narghilea nu mai fumeaza tigari sau fumeaza foarte rar. Cu alte cuvinte nu/mai sunt dependente de nicotina.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:20 |