Nu m-am lamurit cu bujiile..., Care este distanta ideala la buji?
![]() ![]() ![]() |
Nu m-am lamurit cu bujiile..., Care este distanta ideala la buji?
Ficus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- - Va multumesc ca ma intelegeti ! Sunt inca mic...
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca nu vrei sa folosesti masina la raliuri sau la curse, pune-i bujii de uzina (EYQUEM RFC 52 nu mai stiu ce).
Aceste bujii de noi, au reglata distanta intre electrozi la 0.9mm, distanta de altfel specificata si pe cutie. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Schimba-i si filtrul de aer si cel de benzina - asta daca nu stii cand au fost schimbate de fostul proprietar. Si pe urma o sa vezi cum devine nervoasa masina...
|
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
YSP_BV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 July 04 ![]() |
Vezi ca nu mai e ca la Dacia ailalta; cumpaeri bujii de care trebuie , le montezi, si le mai vizitezi peste 20000 km cu surorile lor mai tinere; eu am pus Bosch, nu-s mai scumpe si este OK
Mi s-a explicat ca nu mai tre sa bag surubelnita si lera; se monteaza si dupa un timp, dupa cum ziceam, se schimba PS vezi si cu uleiu cum stai, si nu uita de curea la 60000 |
-------------------- |
|
Ficus |
![]()
|
Va multumesc pentru informatii! Asa o sa fac. Nu mai umblu la nici la distanta...O las de 0,9. Merg pe mana ta Liviu. Sa auzim de motoare vioaie!
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca zici ca n-ai cartea, iaca ce zice acolo:
Bujii EYQUEM RFN 58 LZ (astea veneau initial pe DSN, dar nu se mai prea gasesc) sau EYQUEM RFC 52 LS (astea se gasesc acum). Eu nu am sesizat diferente intre ele, nici ochiometric, nici in mersul masinii. Nu umbli la electrozi si le schimbi din 30 in 30.000km. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Ficus |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 6 Jun 2005, 18:53) Daca zici ca n-ai cartea, iaca ce zice acolo: Bujii EYQUEM RFN 58 LZ (astea veneau initial pe DSN, dar nu se mai prea gasesc) sau EYQUEM RFC 52 LS (astea se gasesc acum). Eu nu am sesizat diferente intre ele, nici ochiometric, nici in mersul masinii. Nu umbli la electrozi si le schimbi din 30 in 30.000km. Multam` |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 21:40 |