problema lichid de frana, nu stiu cum trebuie procedat
![]() ![]() ![]() |
problema lichid de frana, nu stiu cum trebuie procedat
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(sandman @ 8 Jun 2005, 05:16) ![]() ![]() In asemenea cazuri nu se inlocuieste lichidul din instalatie Completezi cu lichid de frina Dot 3 pina la semnul max - (cumparat de la PECO ) Chestia cu " arsul garniturilor" in contact cu lichid nou,este aberatie. Cel mult se vor gomfla ( umfla ) in contact cu lichid ce contine alti compusi decit cei specificati ' (ex. produse petroliere ). Amestecul cauciuc din garnituri are o compozitie speciala ce rezista si functioneaza numai in lichid de frina. |
-------------------- Kox
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ok Dyda merci de promptitudine, dar care e diferenta intre dot 3 si dot 4?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
argon |
![]()
|
ok..dar trebuie sa fiu sigur, nu ca nu va cred pe voi baieti, dar aici toata lumea inclusiv la cel mai tare magazin de piese din Deva, si cativa mecanici mi-au zis sa nu amestec lichidele, sa pun numai de acelasi fel si marca cu cel existent(inclusiv in cartea lui Mondiru) si dc nu sunt sigur ce lichid am sa-l schimb tot si sa curat instalatia cu alcool
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
pai te uiti in cartea masinii si vezi ce fel de lichid este; eu cred ca este vorba de dot3 si deci completezi fara nici o problema cu acelasi fel de lichid si sigur nu vei avea probleme. in nici un caz sa nu amesteci dot3 cu 4.
acum sa dau si eu o informatie contradictorie. eu am inteles ca dot 4 ataca garniturile destinate sa fie folosite cu dot3. si mie mi se pare normal, ca altfel se folosea numai dot 4 si se renunta la dot 3, acesta din urma fiind mai "coroziv"cu garniturile. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
argon |
![]()
|
am completat cu lichid DOT3 Prista .sper ca nu am facut o prostie..vad eu daca o sa atace garniturile..desi nu cred.87k 500 ml, desi mai avea ceva universal compativil cica si cu dot3 si cu dot4 dar era no name si nu am avut incredere..de Prista am auzit ca e bun..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
argon |
![]()
|
ok dar de curiozitate cu riscul de e devia de la subiect cat ai dat pe ea?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:33 |