GPS
![]() ![]() ![]() |
GPS
npleshea |
![]()
|
||
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Lada
Niva
2001
- strain Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ia aifon. Arunci o chinezarie sa iei alta?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
npleshea |
![]()
|
Domnule corbex eu iPhone nu imi permit. Macar Samsung e firma coreana nu chinezeasca si are un nume pe piata. Toate telefoanele pe care le-am cumparat au fost fara obligatii contractuale astfel incat daca e nevoie pot sa renunt in orice clipa la abonament.
|
--------------------
Lada
Niva
2001
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Fisierele *.hnr trebuie sa fie cele din pachetul de harti pt. care au fost facute.
Nu functioneaza hnr din Q2 cu hnr din Q3, iar pachetele terbuie sa contina toate hartile. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
npleshea |
![]()
|
Eu asa am cumparat GPS-ul nu am facut update si nu am modificat nimic. Asa a functionat el din prima zi din pacate. S-ar putea sa fie soft-ul cu probleme?
|
--------------------
Lada
Niva
2001
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Posibil.
Fisierele hnr sunt numai pt. iGO Primo. La iGO 8.3.x nu au nicio influenta. Ce soft ai si ce pachete de harti ? This post has been edited by Gaby: 20 Dec 2011, 15:28 |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
npleshea |
![]()
|
Domnu Gaby acum sunt confuz: chinezaria mea are iGO 8 dar are fisiere hnr in maps. E posibil ca sa functioneze greu din cauza asta inclusiv la stabilirea traseului si la recalculare?
|
--------------------
Lada
Niva
2001
|
|
Gaby |
![]()
|
E posibil.
Hnr-urile nu ajuta decat la Primo. La aparitia lui Primo au aparut si hnr-urile. Incearca sa le stergi si vezi daca mai ai probleme. Eu nu mai folosesc Primo demult. L-am testat, dar nu m-a incantat. Folosesc in continuare iGO. Pt. nevoile mele este absolut suficient. Din 2006 il folosesc si nu mi-a dat nicio eroare, si m-a dus unde am avut nevoie, indiferent ca traseul a fost de cativa km sau a depasit 2000 km. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tu esti mai traditionalist, eu am avut destule probleme de functionare cu iGO.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
npleshea |
![]()
|
O sa incerc la anul cu o alta varianta de iGO. Daca tot asa merge atunci n-am ce sa-i fac. Oricum am de gand sa-mi cumpar un smartphone cu Android, cel mai probabil Samsung Galaxy S+
|
--------------------
Lada
Niva
2001
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pe android ce variante de soft de navigatie avem?
IGO, Google maps? Avem si altele? Desigur unele mai "eftine" This post has been edited by dizzy: 20 Dec 2011, 16:57 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Navigon ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sygic
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 20 Dec 2011, 13:10) Folosesti des navigatia? Ca eu estimez ca nu o folosesc mai des de o data la doua saptmani deci nu vad utilitatea unui sistem integrat. Fix d-aia e bun telefonu'. Ai gps-ul cu tine tot timpul, chiar atunci cand ai nevoie. GPS-ul dedicat il iei doar cand planuiesti un drum, o excursie. Al meu zace de cateva luni in dulap. La inceput pare ceva f haios sa ai un gps, incepi sa-l descoperi, dar pe urma devine doar o jucarie abandonata sau ceva care folosesti doar de nevoie. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum fac barbatii cu femeile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Kum face cu Leo...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iaºi ![]() |
Problema la astea dedicate e accesul la soft sau cel putin la harti bune pentru Romania, sunt destule masini cu gps integrat ai caror soferi folosesc tot din astea cu ventuza -prin Romania cel putin- din cauza hartilor slabe.
In lista cu acoperirea, Romania si Ucraina apar cu steluta, doar pentru modelele noi, un indiciu de harti slabe, de regula. Eu as cauta ceva cu WinCE 6, desi nu stiu daca gasesti asa ceva de la firme consacrate. In general ma inteleg foarte bine cu Pioneer, asta am si acum pe masina si am avut si in trecut (la partea audio ma refer) si mi se pare o firma cu un raport calitate/pret bun, la care globalizarea a avut un efect negativ mai redus decat media generala. This post has been edited by LuluMOB: 22 Dec 2011, 20:25 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am un Evolio E 205 pe care era instalat un iGo, nu stiu ce versiune. Am incercat sa scriu pe card softul de pe ala al meu si acu' nu mai recunoaste cardul, zice "please insert card". Ce zdipa ma-sii are?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu cred ca nu mai recunoaste cardul !
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Poi este doua carduri: ala cu care a functionat inainte si pe care era instalat iGo-ul vechi si un card de 4 G pe care l-am cumparat azi dimineata. Ambele carduri au pe ele iGo-ul de la mine si la ambele imi zice sa bag cardul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
Ai schimbat cumva filesystem-ul ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Marty |
![]()
|
Adica-n limba romana ce inseamna asta?
![]() Am bagat cardul din camera in gps si vede pozele. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
Adica ai formatat cardul NTFS in loc de fat32 sau ceva asemanator ?
Daca dispozitivul e mai vechi s-ar putea sa nu fie compatibil cu carduri de 4 GB, dar cu ala original ar trebui sa mearga. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Marty |
![]()
|
De formatat n-am formatat cardurile initial. Abia acum l-am formatat p-ala al lui si l-am formatat exact asa cum era si-nainte: FAT. Dupa formatare l-am bagat asa gol in aparat si tot aceeasi poezie o spunea: please insert card. Am bagat cardul din camera mea in el si mi-a afisat toate pozele.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
Formateaza cardul ala in camera. Fa 2-3 poze si apoi vezi daca merge in GPS.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
corbex |
![]()
|
Daca nu merge in camera, mai incearca o data pe hol.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
S-a rezolvat cu deblocarea lu' nea aparatu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@Marty: verifica 2 lucruri:
1) GPS-ul sa poata citi carduri SDHC (si cam orice card peste 2 GB este SDHC, daca stiu eu bine) 2) Faptul ca iti spune "insert card" nu inseamna neaparat ca nu recunoaste cardul, ci ca nu-si gaseste nimic de citit pe acolo. De obicei se intampla cand pui softul de navigatie in alt loc decat calea cunoscuta de aparat (de ex. aparatul stie ca softul e in radacina, intr-un director numit intr-un anume fel iar tu il pui in alta parte, sau intr-un director cu alt nume, ma rog, orice alterare a caii setate initial) LE: pana am scris eu, s-a rezolvat ![]() This post has been edited by GoGu: 23 Dec 2011, 12:55 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:40 |