fluiera in treapta a 5-a la 1.4 mpi
![]() ![]() ![]() |
fluiera in treapta a 5-a la 1.4 mpi
ady arad |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 AMBITION
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
verifica uleiu la cutie ,are pe ia un fluturas de plastic alb desfal si daca curge ulei e bine daca nu completezi cu 75w80,mai bine ar fi sa-l schimbi,3,5 litri
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
ady arad |
![]()
|
ok dar mi se pare ciudat ca numa in treapta a 5-a ......o sa incerc intr-una din zilele astea sa schimb uleiul , e un simptom specific marcii ..... adica sa-mi fac griji sau nu
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 AMBITION
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
nu trebuie sa faca galagie in treapta a-5-a,schimba uleiu si daca face in continuare e grav,dar nu ar mai trebui sa faca,stiu cutii care au mers fara ulei de zdranganeau pinioanele in ele si cand am pus ulei gata zgomotu,,a fugit,,
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
ady arad |
![]()
|
mersi de sfat , am sa-l urmez si sper sa nu mai am probleme
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 AMBITION
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
de regula cam toate fuliera asa mai usor.....de la uzura ansamblu grup/pinioane 5....
totusi verifica mai intai uleiul...daca are,nu-i pb. zic eu!!! |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
3.1 litri
|
--------------------
.
.
.
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
eu stiam 3,5 dar...pui in ea pana ajunge la nivelul orificiului de umplere si da pe-afara....atunci e "plina"....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
juann |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
si al mine fluera usor in a -5 a si vad ca nu are nimic,
|
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
serban83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 21 December 06 ![]() |
Salutare,
Am avut si eu problema asta mai demult, in treapta a 5-a imi fluiera (intr-adevar, doar in tr 5, in a 4-a nu era nici cel mai mic zgomot), si uneori pur-si-simplu sarea din viteze, se punea "la punctul mort" singura, in mers. Problema era lipsa totala a uleiului din cutie, am pus ulei ==> problem solved. Acum am si eu o intrebare: se poate verifica / completa uleiul si altfel decat prin partea de jos a masinii, dupa ce demontezi scutul (eventual o urci pe ceva, in prealabil) ? ![]() This post has been edited by serban83: 2 Feb 2011, 10:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.6 MPI
|
|
nikuniku |
![]()
|
poti sa verifici-completezi si pe sus dar e mai incomod ca nu prea se vede piulita fluture din cauza furtunelor de apa,dar cu o lampa se vede
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si a mea (1,6) are un usor fluerat in treapta 5 de noua. Acesta este sesizabil intre 75 si 90 de km\h. I-am schimbat uleiul la 40k si face la fel. Nivelul zgomotului a ramas constant de la inceput pana acum (54k km). Oricum daca dau drumul la muzica incet acest suierat nu mai este sesizabil. Se pare ca este un zgomot des intalnit pe Logan asa ca stai linistit.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
nikuniku |
![]()
|
e posibil din cauza ca pinoinu de a-5-a nu are rulment intre el si axu secundar ci are o bucsa metalica tratata ca un rulment si un ulei prost nu mai unge bucsa respectiva si de aici fluieratu,sau pinioane neimperechiate,dar mai rar
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
nikuniku |
![]()
|
poate cutie de bere baiatu,vrei manualu la cutia JH1 sa vezi
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
sobolan |
![]()
|
si de alea....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:13 |