Probleme BCR Asigurari, 3 luni fara nici un raspuns !
![]() ![]() ![]() |
Probleme BCR Asigurari, 3 luni fara nici un raspuns !
smashiasi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Espero
1996
- grz
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E greu de crezut pentru oricine ca ala nu a patit nimic si tu atatea, normal ca au suspiciuni, esti sigur ca era Tico care se indoaie si daca te sprijini mai tare in el, si nu vreun stalp?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
argon
![]() Bine, si eu cred ca au motive sa fie suspiciosi. Pe de alta parte, trei luni fara un raspuns, bun sau rau, e foarte mult. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Niste poze cu dauna s--ar putea?
Ca-s curios de ce aia de la asigurari au trebuit sa vina in valuri sa o vada, parca erau la moastele Paraschivei. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
daca chiar era tico si nu gard (mai mult sau mai putin viu), si dupa 3 luni nu ai primit raspuns (pozitiv sau negativ), si te stii cu sufletul curat, te indrum cu toata inima catre CSA (pt BCR) si sectia de politie unde ai domiciliul (pentru inspector-abuz in serviciu).
daca nu esti cu sufletul curat... nu esti ![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Nu merge cu Tico la asa avarii,,,,, trebuia cu un camion, ceva mai mare,,,
![]() |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai probabil Tico era in camion.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Gata pe topicul asta?
A venit initiatorul, ne-a spus ca un tico i-a lovit esperoul de i l-a facut varza dar ticoul nu avea nimic si marsavii aia de la asigurari nu vor sa-i deconteze? Asta a fost tot? Nu mai sunt si alte vrajeli? Cat de tare ar fi o reclamatie de fals in declaratii si uz de fals facuta de asigurator, de data asta... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Eu n-am inteles cine a lovit pe cine.
Nu stiu cine se lauda cu un espero ca a intrat sub un tir si nu a patit nimic (bine, cateva zgarieturi). |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nu uitati ca Tico si Espero sunt rude apropiate. De fapt chiar frati. Daca tinem seama de legaturile de rudenie extrem de stranse, ca si de faptul ca, stim cu totii, in familiile coreene (ca si in cele romanesti) cei mari trebuie sa aiba grija de cei mici, avem explicatia comportamentului celor doua autoturisme la contactul, suntem cu totii siguri, nedorit.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:53 |