Imprimanta dementa, ii dau foc sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Imprimanta dementa, ii dau foc sau nu?
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
este de la hartia folosita !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Am hartie minolta de la mama ei.Te referi la faptul ca nu e buna hartia,sau ca sistemul de tragere al hartiei nu e bun?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu e buna hatia
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Ce nu e bun la hartie? Pai daca hartia e rea, de ce dupa ce ii fac cunostinta cu nenea pumnu merge?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nu stiu
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
du-o la service. Cu hartia din dotare.
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Nema garantie.
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Mesajul asta apare cand se blocheaza hartia din diverse motive:
- nu este buna hartia - este prafuita imprimanta - ceva blocheza mecanismele imprimantei s.a.m.d. Fiind vorba de revenire pe baza de pumni ma gandesc la eventualitatea cautarii unui service pentru imprimante sau cos de gunoi. Hartia zici ca este buna? Poate este prea subtire pentru imprimanta ta... |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
In afara poate de hartie igienica nu ar trebui sa aiba probleme. Cand si cand unele imprimante mai fac probleme, adica trag mai multe foi ca se lipesc. dar cam atat. daca nu e in stare sa mearga cu orice hartie atunci e o imprimanta vai de steaua ei. Ceea ce nu e cazut tau. Kyocerele sunt bune. Buba ta vine de la sistemul de circulare a foii. In spate, sub capacul orizontal sunt niste role si cateva cleme care ghideaza hartia. Acele cleme sunt metalice si foarte subtiri iar daca se indoiae una asta se impla. vezi intai acolo, ca sigur asta e beleaua.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
adumitrachy |
![]()
|
E greu de ajuns la rotitele alea(nu am mai umblat acolo niciodata)? Cat de meri sunt respectivele rotite,ca sa stiu dupa ce sa ma holbesc pe acolo
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Vezi daca hartia este pe gramajul recomandat de imprimanta!
2. Deschide imprimanta acolo unde sunt cartusele si vei gasi acolo niste rulouri care trag hartia. Vezi sa nu ai vreo bucata ramasa de la vreo printare mai veche cand e posibil sa ti se fi agatat o bucata de hartie. 3. Incerca sa reinstalezi Driverul imprimantei Eu banuiesc ca ar fi varianta a doua. DEschide panoul central si uite-te acolo dupa bucati de hartie ramase. Eventual incerca sa ii scoti si alimentarea pentru max 1 min - 2. Daca nici asa nu se rezolva si nici prin reinstalarea driverului incerca sa iei alt driver de pe net. Bafta! |
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Paper jam inseamna de obicei ca ti - a ramas hartia agatata pe undeva din cate stiu eu. Daca nu e adevarat, probabil ca are vreun senzor ceva care lucreaza prost si ea are senzatia ca ai hartia prinsa. Incearca totusi sa schimbi hartia, poate nu se intelege cu ceea ce ai tu.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
bai dati-o naibii de hartie ! a mea scoate si pe carton si pe hartie lucioasa si colorata, si normala (cu igienica nu am incercat:)) Problema este undeva pe traseul pe care il parcurge hartia din sertar pana iese, cel mai posibil undeva la role. Cel mai indicat este un service in conditiile astea.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu e foarte suor de ajuns la ele. Unele Kyocere (alea cu care am lucrat eu) au un capac tinut de un arculet. Daca tragi un pic de capacul asta o sa vezi rolele. Capacul este pus (si deci se scoate) in genul capacului de torpedo de la daciile cu bord scoica. Repet, e un pic de migala, dar macar scapi de service si la ce scoruri au astia...
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:02 |