Rodisme, priceless
![]() ![]() ![]() |
Rodisme, priceless
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Oap: acel user este el insusi o bataie de joc la adresa lui! Voit sau nu, asta e alta discutie, da' isi cam bate joc de el singur...
L.E. Acadeaua mea Baaaa grec tanpit, datereaq ca mor aici... ![]() This post has been edited by kum: 7 Feb 2011, 13:28 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Decat sa lipseasca, mai bine sa fie in plus
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe vremuri spunea "ce ranga mea!", acum s-a mai domolit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Feb 2011, 14:06) Evident! Citeste mai jos.QUOTE(rodi @ 7 Feb 2011, 00:24) 1. Ma scoateti din context (!) 2. cat despre .,, ... isme priceless", ramane la aprecierea domnului Klaus. (ca si thread-urile ,,Imbecili autohtoni" si ,, Imbecili peste hotare" Noapte buna sau buna dimineata !! (ora 00: 24) QUOTE(rodi @ 7 Feb 2011, 13:27) |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si ii ajuta sa se identifice. Diagnosticul e dificil, tratamentu-i foare la ureche.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Feb 2011, 14:25) Inca ma intreb daca merita. De fapt care-i diferenta dintre tine si Rodi?...ca eu nu o sesizez...in afara faptului ca tu faci topicuri cu mistouri ieftine la adresa lui?...el nu iti raspunde cu aceiasi moneda...daci iti e superior ca intelect...cu cati iiii vrei tu... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Feb 2011, 14:21) Pana atunci.... http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...sult_type=posts |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu iti dadeam report daca afirmai asa ceva despre mine
![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
OAP |
![]()
|
@ady:
![]() |
--------------------
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
Peste inca o vreme o sa spuna "ce pufuletul meu!". Bion a facut o constatare plina de bun simt. Odata cu inaintarea in virsta barbatii devin dot mai tematori la gindul ca ar putea sa doara si iau masuri in consecinta
![]() This post has been edited by corbex: 7 Feb 2011, 14:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Intrebare total offtopic: ce rezulta din incrucisarea rodicai cu ercinci?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Festivalul scrumbiei.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Hint: progenitura are media iq-ului ambilor, insumeaza capacitatile lor de comunicare si se simte dator sa-si apere mamica.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(corbex @ 7 Feb 2011, 14:47) Peste inca o vreme o sa spuna "ce pufuletul meu!". Bion a facut o constatare plina de bun simt. Odata cu inaintarea in virsta barbatii devin dot mai tematori la gindul ca ar putea sa doara si iau masuri in consecinta ![]() De fapt odata cu inaintarea in varsta devin mai puternici. Ceea ce nu indoiau in tinerete cu doua maini acum indoaie cu doua degete. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@OAP: din ce-am citit (si interactionat) pe aici, imi permit sa spun ca de la tine ma astept sa lasi la o parte cearta cu "scursurile" si sa sanctionezi rodismele ca atare. Nu stiu cum ti se pare tie, dar eu m-am saturat ca de mere acre sa filtrez informatia de pe mai toate topicele de interes de "rodisme". Pur si simplu individa(ul) se simte dator sa posteze peste tot si peste tot o face fix in acelasi stil: gramada de posturi din care cu greu se intelege ceva, plus posturi in care sunt scrise niste tampenii cat roata carului vandute pe post de adevaruri absolute. Reuseste sa polueze o gramada de posturi, si nu numai la cafenea. Nu stiu daca doar isi bate joc de forum, sta slab de tot la capitolul exprimare, sau pur si simplu nu-l duce capul, dar erau vremuri in care "rodismele" atrageau warn/ban pe motiv de nerespectare regulament. Cred eu ca partidul si Liviu ar fi bineveniti sa faca nitica ordine pe aici.
LE: Mai nou l-am trecut pe @rodi in lista de ignore, din pacate sunt destui care inca-i raspund. This post has been edited by namidee: 7 Feb 2011, 15:55 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(namidee @ 7 Feb 2011, 15:54) @OAP: din ce-am citit (si interactionat) pe aici, imi permit sa spun ca de la tine ma astept sa lasi la o parte cearta cu "scursurile" si sa sanctionezi rodismele ca atare. esti un optimist incurabil ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(namidee @ 7 Feb 2011, 15:54) Partidul. Liviu s-a saturat de moderat cafegii. Dar sincer, as fi dispus sa postez o luna doar pe arii tehnice, doar daca am ceva de spus, daca i se reinstituie moderator preview. Care mai e dispus? |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:40 |