Loganul a luat foc!
![]() ![]() ![]() |
Loganul a luat foc!
rapture |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu nu am auzit inca de vreun Logan sa ia foc din cauza unei greseli de proiectare.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca era greseala de proiectare nu crezi ca vedeai in fiecare zi cate unul in flacari, la cate logane sunt pe toate strazile?
Si chestia cu : stie la ce sa se astepte ... m-ai lasat fara cuvinte. De Ferrari-ul lui Gabi Popescu ai auzit ? Si ala o dat peste suta de mii de euro, deci aviz celor care si-au comandat ferrari, sa va asteptati sa va ia foc masina ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mare branza. Scurt circuit. Poze ceva?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Niste poze ar fi binevenite, daca s-ar putea
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Prin zona Alexandru cel Bun , in Bucuresti a stat un Logan nou (nr. rosii) ars vreo 3-4 luni. Oricum sunt cazuri izolate, nu cred ca poate fi prilej de panica . Se intampla si la case mai mari, si apoi inca nu se stie cauza..., ne vei tine la curent, nu?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
rapture |
![]()
|
Poate ca era mai bine sa nu postez si in felul asta ramanea nepatata reputatia Loganului, nu! Hai sa bagam capul in pamant ca strutii ca poate scapam de probleme. Off.. Doamne... ce conceptie, masina omului a luat foc si daca nu era acolo putea sa o gaseasca scrum, excluzand ca putea sa mai aiba ceva prin ea, si voi va ganditi la Ferrari-ul lui X care s-a stabilit ca a scapat carburant sau ulei pe esapament.
Ce este asa de iesit din comun in a fi o greseala de proiectare a scutului termic? Doar cum credeti ca reuseste Dacia sa tina preturile mici? A mea se incalzea de dogora ca o soba iar a lui a luat foc pur si simplu. Sunt sigur ca majoritatea posesorilor de Logan au problema asta, mai ales in Bucuresti. Pentru cine intereseaza subiectul am sa va tin la curent cu ce s-a gasit la masina. Poze, o sa-l rog sa faca el cu telefonul. Asa cum am mai zis masina este in zona Spitalului Militar si va fi dusa in Service. This post has been edited by rapture: 8 Jul 2008, 11:56 |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate, si eu ma mir ca ajung acasa nerumenit.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
E un caz izolat dupa parerea mea. Intai trebuie sa se cerceteze cauzele si apoi se dau verdicte. Nu poti emite judecati de valoare doar din cauza ca un Logan a luat foc. Poate sa fie si din cauza utilizatorului ...
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
rapture |
![]()
|
Gata, s-a gasit cauza! Intr-adevar, utilizatorii sunt de vina. Se pare ca masina a fost folosita inaintea lui de un fumator care a scapat o bricheta si un pix in locul ala liber de la maneta franei de mana. Nu se stie cum dar se pare ca acolo temperatura este foarte mare pentru ca au gasit pixul si bricheta topite
![]() |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
99MMH |
![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Logan
ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Nu credeam sa aud asta vreodata. Deci daca scap ochelarii de soare in masina, e gata !
Daca era problema generala, era plin forumul de aceasta problema. De acord? Ori e prima data cand se discuta ca un logan s-a copt de la un pix. |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
rapture |
![]()
|
Am vorbit acum cu el si a zis ca o sa faca poze. Plasticul de pe consola se pare ca a ars si se vad cablurile de la frana de mana.
|
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
costy1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 26 July 07 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca in 40 de minute au si facut constatarea?
ce rapiditate !!!??? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
rapture |
![]()
|
Masina nu au dus-o inca in service, este in curtea firmei la care lucreaza. Pixul si bricheta le-au gasit ei la fata locului. Mai multe nu stiu nici eu dar sper sa faca poze si cand ajunge acasa sa mi le trimita.
|
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ok... deci 1. nu e o problema tehnica, ci mai mult un caz accidental, 2. discutiile au tendinta sa se transforme in bascalie sau offtopic sau ironii de doi bani... ca urmare topicul se muta la DIVERSE LGN si se inchide pana la solicitarea initiatorului de a se redeschide pentru a veni cu poze si alte amanunte.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:51 |