inchidere centralizata, Eaglemaster
![]() ![]() ![]() |
inchidere centralizata, Eaglemaster
serviccom |
![]()
|
||
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|||
cornelT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 8 March 10 From: Bucuresti ![]() |
Da cu cheia lucreaza toate, cand am (mi-au)montat-o cei din vitan ...nu mai stiu,am doar o foaie e adevarat cu resetare dar oare asta o fi ?
De exemplu daca vreau sa o deschid din telecomanda cele 3 usi se deschid frumos,doar cea a soferului e pe 'dinafara' iIar cand sa le inchid nu mai merge This post has been edited by cornelT: 16 Feb 2011, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane sedan
1,33 tce 140cp 2018
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Da, incearca sa o resetezi si ai sanse mari sa mearga din nou cum trebuie.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
cornelT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 8 March 10 From: Bucuresti ![]() |
Ok.,incerc ,multumesc
|
--------------------
Renault
Megane sedan
1,33 tce 140cp 2018
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(cornelT @ 16 Feb 2011, 20:25) Cum vine ai incercat , motoras cu 5 fire sau doar unu simplu ? , verificare sa vezi daca merge pe eletric vezi firele care pleaca de la motorasul soferului si se duc la centralizata sau alrama unu e de plus altu de minus . Tragi doua fire de la baterie si unu il legi la minus si altu faci doar atingere , atunci iti dai seama daca e de la motoras sau nu si schimbi firele intre ele. O comanda trebuie sa fie pentru ridicare a doua comanda schimband polaritatile trebuie sa fie pentru coborare. Functioneaza te axezi pe alarma si sau centralizata nu stiu cum ai tu acolo. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cornelT |
![]()
|
Salut, revin. Cand am incercat am incercat cu motoras cu 5 fire. In final mi-am facut curaj si m-am pus pe treaba. (ce mataraie era acolo..acum le-am si aranjat bine) Le-am mai luat o data la mana. ideea era de ce uneori lucreaza si alteori nu (motoras usa sofer). am desfacut toate mufele, am controlat firele sa nu fie ciupite sau presate,intrerupte ,care de unde vine le-am mufat la loc. Pe traseu spre modulul inchidere sunt niste inserieri, inadituri(asa au lucrat) Acolo era buba. toate erau oxidate de atata vreme. (sunt 7 ani totusi) Le-am luat pe rand si am refacut apsolut toate legaturile. acum merge 'brici'. Deci contacte inperfecte pe traseu.Nu e bine sa te increzi intr-o inseriere pana nu dai izolatia jos sa vezi starea ei.
Multumesc djasu82 , am rezolvat, nu a mai fost nevoie nici de resetare alarma. Mi-ai dat ideea cu bateria sa incerc pe direct. si m-am gandit ca e logic ca daca nu intra curent in el sa declanseze(actuator) nu are cum sa lucreze. Acum e ok. O zi buna tuturor. This post has been edited by cornelT: 17 Feb 2011, 10:11 |
--------------------
Renault
Megane sedan
1,33 tce 140cp 2018
|
|
TM09VOP3178424 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 November 11 From: timisoara ![]() |
Am și eu o problema la închiderea mea originala a DSN! când o închid sau o deschid din butonul telecomenzii nu îmi merg becurile de la semnalizare pe partea dreapta ! pe partea stânga funcționează!! ma puteți ajuta și pe mine cu un sfat?
Va mulțumesc This post has been edited by TM09VOP3178424: 18 Nov 2011, 15:13 |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
2000
- TM 09 VOP
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
poate ai diode si sunt arse sau nu-ti mai face contact cu semnalele ... trebuie verificate firele de la alarma la semnalizare sau unde duc.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
TM09VOP3178424 releu cu seria ---RS80400FB/12Vcc/2x15A are contacte oxidate,cautal si desfal cu atentie si curata contactele cu smirghel fin
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:34 |