Subiect serios, Va e frica de moroi?
![]() ![]() ![]() |
Subiect serios, Va e frica de moroi?
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
exista moroi, fantome, strigoi ...nu crezi in ele pana cand nu vezi...
eu l a tara am simtit serios ca s a lasat patul...ca si cum cineva s ar aseza... |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aia vii au UCE si aia morti UCH
Desi pare nu lucrez cu moroi |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
poate s-a lasat de la cordeala!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
tragea lelea veta de el si el nimic, nimic...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Ce parere aveti ?
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Rodi, clipuri de genul sunt destule.
Inca unul: |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
eroare de obiectiv
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Un ”fel” de documentar:
http://www.imdb.com/title/tt1117636/ |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O metoda garantata de a vedea moroi e sa te duci, dupa miezul nopttii, in cimitirul din caracal. Cu o sticla de vodca.N-apuci s-o golesti mai mult de jumate pina sa intri in piine.
This post has been edited by corbex: 8 Feb 2011, 19:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Vezi de la doi in sus, minim. Chestia e; ce le zici cand ii vezi?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Lostboy |
![]()
|
phuck!
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
rodi |
![]()
|
Acuma ce sa zic, in bezna noptii , ochiul de obicei irumpe cu iluzii intunericul dens.
Inchide ochii si vei vedea stele verzi ![]() This post has been edited by rodi: 8 Feb 2011, 20:24 |
--------------------
---
---
---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 8 Feb 2011, 18:16) Gogule ia de vezi pe harta asta ca respectiva localitate exista...da daca tu nu stii decat pana la Valea Canepii, nu-i vina mea... Attached thumbnail(s) mc_piharta.jpg ( Size: 143.09k ) Number of downloads: 160 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iar ai probleme cu i
![]() ![]() |
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
unde bre?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Ady77, să presupunem că a fost ironic.
8 Feb 2011, 21:27: QUOTE(OAP @ 8 Feb 2011, 21:26) QUOTE(OAP @ 8 Feb 2011, 21:20) Gogule ia de vezi pe harta asta ca respectiva localitate exista...da daca tu nu stii decat pana la Valea Canepii, nu-i vina mea... This post has been edited by Lostboy: 8 Feb 2011, 21:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
OAP |
![]()
|
@ady: k asa e
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
oapule, ti-am gasit avatar bengos
![]() Attached thumbnail(s) iiiiii.png ( Size: 6.59k ) Number of downloads: 183 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Sunt sigur că ai greșit. Corect este ȘTIIII! Enjoyyyy!
|
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
Merciiii..
|
--------------------
.
.
|
|
rodi |
![]()
|
In paduri , poate sunt si la Moroeni (nu vine denumirea de la o varianta de Moreni
![]() intunericul noptii este mult mai dens - asa se vad acolo ... moroi. Si putregaiul buturugilor dintr-o padure este luminiscent... Nu trebuie sa se uite ca si rasina scursa pe scoarta brazilor poate da reflexii fiind o crusta cu aspect exterior sticlos. |
--------------------
---
---
---
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 8 Feb 2011, 21:35) moroiu lostboy Apropos de titlul topicului: Noapte bună, vise plăcute! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Spuneți-i lu' ăsta din organizația aia menționată de grec că moș Gerila e mai deștept că el!
Cu 'i'-utile lui și cu MoroEnii lui cu tot. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(rodi @ 8 Feb 2011, 22:40) intunericul noptii este mult mai dens - asa se vad acolo ... moroi. ...... multumesc rodi, apreciez postul.... QUOTE(DragosP @ 8 Feb 2011, 22:44) Braila, tu parca ma ignorai...?...stiu, e greu sa te tii deoparte...tu si Rodi sunteti de nadejde....multumesc |
--------------------
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
opa, bau
scream4.jpg |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:59 |