Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(A l e x @ 9 Oct 2011, 15:31) Mda ... s-o crezi tu. Pe TOATE forumurile de discutii exista troli (de toate soiurile, incluzand IPHONE-isti) care se baga in seama. Faptul ca aici nu prea se face simtita o astfel de atitudine se datoreaza (probabil) faptului ca nu sunt prea multi detinatori de iPhone cu creier cat o nuca si care simt nevoia de confruntari de genul "ba a mea e mai mare". Atat. This post has been edited by Liviu: 9 Oct 2011, 19:04 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(CGB @ 9 Oct 2011, 18:24) hai ca usor usor ne punem de acord. da' 90% nu e mult. io as indrazni chiar sa spun ca 95% din posesorii de aifone de la noi, habar n-au de ce poate telefonul lor. Pai daca extrapolam putin, cat la suta din cei care-si dau cu parerea despre aifon au avut macar unu in posesie sa vada ce poate? 90%? 95%? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Liviu: Vorbeam de situatia de pe acest forum si din acest topic, m-am intalnit si eu cu fani Apple extrem de subiectivi si ignoranti prin alte parti. Eu spuneam de diferenta dintre acest topic si topicul de Galaxy, de exemplu, unde 'noi' nu venim sa va spunem voua ce alegeri proaste ati facut, cum telefoanele noastre sunt mai bune sau sa facem generalizari. Atat.
CGB: Ne punem de acord pentru ca te-ai exprimat altfel in al doilea post, in primul parea tipicul 'toti posesorii de iphone sunt cocalari'. Cat despre procentajul tau, nu e chiar asa, sa stii ca produsele Apple sunt in general alegerea oamenilor care lucreaza in film, televiziune, fotografie, etc... Asta pentru ca folosesc Mac-uri pentru munca lor, si sunt obisnuiti cu Apple. Ca sa nu mai vorbim de foarte multie aplicatii interesante pentru iPhone si iPad care ajuta in acest domeniu. Un mic exemplu: http://philipbloom.net/2011/05/24/iphone/ Asta cu 'toti posesorii de iPhone sunt cocalari' e fix ca aia cu 'toti bucurestenii conduc aiurea' sau 'toti romanii sunt tigani'. Pe cei decenti ori nu-i vezi, ori nu-i tii minte. In schimb cocalarii care isi arata iPhone-ul din 5 in 5 minute si au ringtone cu manele, soferii care iti taie fata si apoi te injura, tiganii care fura prin Europa, pe astia ii vezi imediat si ii tii minte. De aici si tendinta de a exagera cu generalizarile. Parerea mea. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai, eu pot sa spun ca posesorii de iphone pe care ii stiu personal nu intra la categoria cocalar sau manelist.
La fel de adevarat, niciunul nu foloseste iphone-ul ca smartphone ci mai mult ca "feature-phone" |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(kum @ 9 Oct 2011, 19:06) Pai daca extrapolam putin, cat la suta din cei care-si dau cu parerea despre aifon au avut macar unu in posesie sa vada ce poate? 90%? 95%? pai un aifon poate fix ce poate majoritatea smartphoanelor. oo prajite n-am auzit sa faca. si apropo de smartphoane in general, indiferent ca-s aifoane, nochii, ericsoane, samsunge si tot asa. si iar o sa sara unii ca generalizez, da' cati isi cumpara smartfon ptr ca le tre'be musai unu? io zic ca de ascultat muzica si de intrat pe-un wireless o poti face si de pe-un tel de maxim 4-5 mil. da' adevaru' e ca da mai bine la imagine o placinta de smartfon. da' ce plm zic io aici. sa-si ia fiecare ce vrea, ca doar nu-si ia pa banii mei. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu e vorba de ce poate să facă telefonul. Nu contează doar asta. Important e și cum știe să o facă.
De la design (care nu înseamnă deloc doar cum arată, ci și cum funcționează), și aici vorbim de modul in care sunt făcute iconițele, de modul in care se aleg culorile, de efectele grafice pe care le ai dar și toată modalitatea de interacțiune cu utilizatorul, până la optimizările de soft în ceea ce privește fluiditatea și autonomia. Sunt multe chestii care la iPhone sunt convins că au fost mega studiate iar la multe telefoane cu Android nici măcar nu au fost luate în seamă. Și toate se traduc in final în experiența pe care o are utilizatorul în timp ce folosește telefonul. Până la urmă și Loganul și Mercedesul pot să te ducă de la Ploiești la București. Evident, pe o distanță scurtă poate nu simți diferențele așa mult.Cu cât mergi mai mult cu ele, cu atât îți dai seama de cât de mari sunt diferențele ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cica estimeaza ca vor vinde peste 30 de milioane de 4S pana la sfarsitul anului.
Daca Apple obtine, sa zicem, un profit de 65 USD (~48 EUR) per bucata vanduta, atunci suma aia imensa de 2 miliarde dolari va fi recuperata pana la 31 dec ![]() This post has been edited by Markos: 10 Oct 2011, 14:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu pot să zic decât că multă lume-i cu mintea odihnită!
This post has been edited by DragosP: 10 Oct 2011, 14:31 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
^
![]() Evident, daca luau un telefon cu Handroid, erau cei mai jmekeri si intelectuali care este, mancatzash!!11 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Gata ma! A aparut!
![]() Asteptam acum posesorii proaspat-lansatului sa vina sa spuna si ei in cunostinta de cauza ca IOS sux si ca aifon sax! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca tot se da toata lumea cu parerea, hai sa ma bag si eu.
Primul si cel mai important motiv pentru care nu-mi trebuie aifoun ever e lipsa unei tastaturi fizice. taciscrin-taciscrin, da' dupa o bere io-s deja incompatibil cu el. Si nici inainte de berea aia nu-mi place. Asa ca mi-am luat rozberry. Partial regret ca nu m-am uitat la nush-care-htc are si tastatura, da' are si rozberry-ul avantajele lui, deci nu ma plang chiar asa tare. Si amu' inapoi la aifoun. E frumos. e bine facut. si isi are rost doar daca il asortezi cu un macbook, ca sa te bucuri de avantajele integrarii intre produsele apple. Cum io nici macar windows n-am, nici n-are rost sa-mi bat capul. Pentru mine, singurul avantaj al existentei Iphone pe piata e faptul ca i-a impins si pe restul sa vina cu ceva interesant. Asa ca sper ca ca Jobs si-o ales cu mare atentie inlocuitorul. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
A l e x |
![]()
|
DragosP: Nu vorbesti asa, frate, dar gandesti asa. Think about it, 'brother'
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DragosP |
![]()
|
Mai tânărul meu coleg: te atunci la niște concluzii pe care, în mod evident, nu ai cum să le susții.
Ai să vezi, în decursul anilor, puțină reținere te va ajuta. Cu atât mai mult cu cât nu vei mai face aprecieri despre persoane despre care habar nu ai. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
"Cu atât mai mult cu cât nu vei mai face aprecieri despre persoane despre care habar nu ai."
Cum faci tu despre posesorii de iPhone? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu zic ca ai dat un sfat bun.
QUOTE(DragosP @ 10 Oct 2011, 18:47) Merita urmat ![]() QUOTE(DragosP @ 10 Oct 2011, 15:31) Lasand gluma la o parte, nici eu nu imi dau seama de ce ar fi cererea asta imensa pentru iPhone 4S. Singura explicatie plauzibila este ca incepand cu 4S Apple a facut contract cu mai multi operatori de telefonie mobila. Cam cum s-ar zice pe la noi - e disponibil si la Orange, si la Vodafone, si la Cosmote. Atunci e clar ca targetul se extinde. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DragosP |
![]()
|
Da, așa e. Îmi cer mii de scuze.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
Te iertam, stai linistit. Topicul asta e terapie pentru tine, deci te sustinem pana la capat.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 10 Oct 2011, 20:09) Lasand gluma la o parte, nici eu nu imi dau seama de ce ar fi cererea asta imensa pentru iPhone 4S. Singura explicatie plauzibila este ca incepand cu 4S Apple a facut contract cu mai multi operatori de telefonie mobila. Pai fix asa si sta treaba, în USA. Sunt 3 operatori acum, nu unul singur. Deci au spart toate recordurile - un milion de precomenzi în primele 24 de ore de la lansare ![]() Si mai e un factor - cel emotional. Jobs aduce bani si din mormant. This post has been edited by Markos: 10 Oct 2011, 20:04 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cate pasiuni poate sa nasca o "fieratanie"!
![]() PS: ca sa nu fiu acuzat, si sgs-ul tot o "plasticararie"este, a ridica la rang de "obiect de cult" o chestie care e menita doar sa-ti faciliteze comunicarea si alte cateva chestii mi se pare cam mult. Eu imi "alint" masina cu apelativul "caldare cu suruburi". Daca ar fi S-Klasse nu Logan fix la fel as considera-o! This post has been edited by Garett: 10 Oct 2011, 20:13 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 10 Oct 2011, 20:52) Mulțumesc, numai că vezi tu, eu am scris de eventualii viitori proprietari, alții sunt mai îndrăzneți. Cred că o să vorbesc cu tata să-mi ia și mie un 4S, să-mi câștig dreptul de a scrie aici. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(kum @ 9 Oct 2011, 15:00) Eu sunt 100% convins ca sunt mai multe decat ai gasit tu. Dar daca scopul tau in viata e sa le gasesti. Ca daca mergi pe strada si cauti un uairles neparolat, la pariu cu tine ca in 98 de cazuri din 100 nu gasesti. Eu am renuntat sa mai caut uairlesuri neparolate prin tari straine de mult... Am nevoie de net, imi iau un SIM pre-pay cu internet, il bag in telefon si am rezolvat problema. Am net unde vreau si cand vreau. Cat despre , daca pe mine ma intrebai, o sa consider intrebarea o gluma si o sa rad. ![]() Gata! Am ras. Da ma, ai dreptate ! Bine ca am scapat dracu' din GL. |
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
Pai si Galatiu' se bucura ca ai plecat dracu' din el!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
nu, sta la cort.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(kum @ 9 Oct 2011, 20:06) Pai daca extrapolam putin, cat la suta din cei care-si dau cu parerea despre aifon au avut macar unu in posesie sa vada ce poate? 90%? 95%? Stii cat m-ai f.. la creer ca ala citeste flacuri? Ei bine am dat si eu de niste muzica in formatul ala si mi-a fost lene sa o convertesc. Asa ca am dat un search si am instalat ogg codec pentru N900 in mai putin de 30 de secunde. Exista din totdeauna. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 05:11 |