Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Macar avea si castile montate la el sau il vedea pe muteste?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Oficial sunt impresionat ... jos palaria pentru Apple si strategia de a cumpara compania care a dezvoltat initial Siri:
Nu o sa vedem prea curand asa ceva pe alte platforme. This post has been edited by Liviu: 12 Oct 2011, 13:19 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca chiar functioneaza asa .... atunci .... sincer jos palaria
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' la non-americani cum merge?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
prin semne.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Frumos. Română o fi având?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deocamdata doar English, French & German.
Culmea e ca au renuntat deocamdata la Spanish, în ciuda numeroasei comunitati latino de la ei. Cica e foarte dificil de implementat, pe motiv de pronuntie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
E un inceput. Speech recognitionul e una, dar AI-ul e foarte dificil de implementat. Ce au prezentat acolo pare foarte tare, dar daca ai o rata de esec de 60-70% la anumite comenzi ma indoiesc ca il va folosi lumea.
Oricum au o baza de plecare. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sunt singurul neimpresionat de Siri ăsta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Liviu @ 12 Oct 2011, 14:19) http://www.google.com/mobile/voice-actions/ Poi asta ce-i? No fi la fel de slefuit, da' vaz ca stie destule si el. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' dar acolo nu telefonul e tare, ci aplicatia.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Deci ... am android ... chiar "the android" ca sa zic asa ... am testat toate aplicatiile de voce disponibile .... chiar si google voice. Nu e nici macar pe aproape de ce poate siri.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu sunt impresionat de ce poate face Siri, desi sunt curios daca merge atat de bine pe cat se spune... Dar mi-e greu sa cred ca il voi folosi prea des, chiar daca va avea si limba romana.
Dar daca esti in masina, in trafic, primesti mailuri si smsuri la greu, si trebuie sa raspunzi, atunci da, ii vad utilitatea. Ma intreb daca nu va incepe o noua moda cu toti prostii tipand la aifoanele lor cu o engleza de balta. "Cuol Gheorghe!" "Rait tiext" etc... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 12 Oct 2011, 19:13) Nu! ![]() Imi aduce aminte de tentativele de a folosi speech recognition-ul de la windows cand scria ala orice numai ce-i dictam eu nu! Si, fara sa ma laud, engleza mea e chiar decenta... Cred ca o sa fie de banc un italian incercand sa foloseasca softul asta vorbind in engleza! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
bucatzel |
![]()
|
@Garett
Nu-mi adu aminte. Un prieten si-a irosit intreg arsenalul de injuraturi incercand sa foloseasca comanda vocala. al naibii, nici macar format c: n-o vrut sa execute. Dar totusi au mai trecut ceva ani de atunci, am mai evoluat un pic... sigur functioneaza mai bine ca ala. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 13 Oct 2011, 05:45) Eu sunt impresionat de ce poate face Siri.................. Ma intreb daca nu va incepe o noua moda cu toti prostii tipand la aifoanele lor cu o engleza de balta. "Cuol Gheorghe!" "Rait tiext" etc... io-s impresionat de exemplu de activitatea lui leonardo da vinci, da' ma rog, acu' fiecare cu valorile lui ![]() cat despre partea cu moda urlatului in aifone, fii sigur ca asa se va intampla. abia astept! |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Când o să pot să-i dau comanda "Dă-i o replică pertinentă pe reno.ro lui A L E X pe topicul de iphone 4, astfel încât să-l faci să-și țină gura", și s-o și îndeplinească așa cum trebuie ... atunci da, o să fiu impresionat
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"io-s impresionat de exemplu de activitatea lui leonardo da vinci, da' ma rog, acu' fiecare cu valorile lui "
![]() Ce voi intreba eu iPhone 4S-ul: "Is anyone more pretentious than CGB?" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Nu.
This post has been edited by Avani: 13 Oct 2011, 14:12 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu prea merge in engleza, dar fie...
edit: Avani, nu-ti mai edita posturile, ca eu ti-am raspuns la postul original, care spunea asa: avani.jpg ( Size: 75.71k ) Number of downloads: 200 Scuze ca fac astfel de dezvaluiri oteviste, dar e enervant cand raspunzi unui post si apoi vezi ca e modificat complet, si tu ramai in aer. ![]() This post has been edited by A l e x: 13 Oct 2011, 14:23 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
avani, tu esti posesor da aifon?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
A l e x, ai dreptate, dar am zis sa respect regulamentul si sa atac idei, nu persoane
![]() Mi-am dat seama de eroare si am modificat. CGB, nu am aifon si nici nu am ceva impotriva acestui aparat/brand. Dar vreau sa-ti spun, ca anumite frustrari pe care le ai sunt deja mult prea evidente. Am inteles deja ca, te plimbi des cu metroul si cum pe geam nu te poti uita sau nici carte nu poti citi, preferi sa te uiti la oameni, cum sunt imbracati, la ce filme se uita pe telefon, ce muzica asculta, sa emiti pareri despre viata lor si tot asa... adica, ai prea multa imaginatie care n-are nicio legatura cu acest topic. De aici trag concluzia ca, poate fara sa vrei, fara sa-ti impui chestia asta, privesti cu oarece invidie orice persoana care poseda ceva mai bun (de orice natura) decat tine. Iti recomand un jurnal de bord, dar un jurnal ca o biografie ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
CGB |
![]()
|
ok. daca vrei sa ne tragem de sireturi, o facem si p-asta.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Avani |
![]()
|
Suntem deja offtopic. Nu ma intelege gresit. Ca si pe altii, si pe mine ma distrezi cu originalitatea posturilor tale.
Doar ca repet, conteaza zic eu si "bucataria" unde le postezi. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
CGB |
![]()
|
si zii...te distrezi, a?
This post has been edited by CGB: 13 Oct 2011, 15:09 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Avani |
![]()
|
![]() un pic asa |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 21:24 |