Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Acu' chiar c-ai pus-o...!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ce a facut Apple se poate numi inovatie.
Utilizarea usoara a unui produs complex este o chestiunde delicata, extrem de importanta. Tehnologia trebuie sa fie accesibila din toate punctele de vedere daca vrei sa aiba succes. Pretul cerut pe un produs e reglat de piata. Cat timp cumparatorii considera ca merita, pretul poate sa fie sus. Motivele pentru care cumpara cineva un obiect in general nu trebuie comentate atat. Poate fi o pasiune a omului. De ce sa comentam asupra posesorilor, cand putem comenta asupra aparatului. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(CGB @ 13 Oct 2011, 16:14) Cu tot factorul de amuzament pe care-l are articolul ala, adevarul e undeva la mijloc. Da, n-au pus coada la pruna, dar atentia la detalii de care dau dovada produsele apple, si usurinta in folosire sunt niste chestii pe care cred ca ni le dorim toti. Cum ziceam undeva mai sus, chestia care pe mine ma da pe spate la produsele lor e capabilitatea de integrare. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie mi se par penibili atat cei care lauda Apple mai mult decat trebuie, cat si cei care arunca cu noroi aiurea. Ce spune acel articol e pe jumatate adevarat, dupa parerea mea. Am vazut alte articole la fix 180 de grade, care lauda fara sens Apple. Si alea mi se par doar jumatate adevarate. (Deci sunt de acord cu Andy)
Din nou, unii oameni uita ca Apple se adreseaza si profesionistilor, nu doar cocalarilor. De cand cu iPod si iPhone, au inceput sa apara multe specimene cu aceste produse, dar Mac-urile au fost in primul rand folosite de profesionisti. Motivele sunt mai multe, dar stabilitatea e pe primul loc. Cine nu ma crede, sa se intereseze de Mac Pro-urile din televiziuni, care de peste 8 ani merg non stop si nu au probleme. Un al doilea motiv ar fi Final Cut-ul, standardul in industrie la capitolul montaj video, si nu merge pe Windows. A arunca cu noroi in toata firma din cauza cocalarilor cu iPhone e foarte jenant, si pun pariu ca foarte putini ati folosit cu adevarat toata gama de produse Apple ca sa puteti sa faceti astfel de generalizari (inclusiv tipul de a scris articolul). Eu personal lucrez in momentul de fata pe un iMac i7, Mac Pro si pe PC-ul de acasa. Diferenta e destul de mare, cine a pus mana, stie. Cine a vazut Apple doar in filme, scrie articole gen cel mai sus, sau scrie aici ca 'suge'. Asta e parerea mea. Si apropo, urasc Mac OS. Nu stiu de ce se spun ca se adreseaza 'oligofrenilor', e chiar un sistem de operare ciudat, mai ales pentru cineva 'crescut' pe Windows. Nu as schimba niciodata PC-ul personal cu un Mac, de asta am si pasat un Macbook Air tatalui meu, chiar nu aveam ce face cu el. Dar pentru cei care folosesc computerul si pentru alte lucruri, nu doar pentru Winamp, Firefox si Media Player, stabilitatea Mac OS-ului isi spune cuvantul. Asta ca sa fac o paranteza la capitolul Apple. Dar ma rog, romanul tot roman e. Tot ce e mai scump decat ce isi permite el 'e de cocalar', ce e mai ieftin decat ce are el 'e de taran'. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
v-ati facut careva update-ul la ios 5? multimiti de noua versiune a os-ului sau vroiati mai multe schimbari?
pe telefonul personal l-am pus abia ieri, la serviciu il folosesc de la primul beta, de ceva vreme. toate schimbarile sunt binevenite (ma rog,cam cele 30 de care poi sa-ti dai seama - or fi ele 200 cum a anuntat apple), si m-au facut sa pierd azi juma' de zi sa ma joc cu ele chiar daca pe majoritatea le stiam. notificarile (android style), imessage, reminders, icloud, butonul hw pt camera si mail-ul sunt imbunatatirile/noutatile care ma fac in continuare sa nu renunt la ifon ca tel principal |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ai aifon 4 sau 3GS?
Am inteles ca IS5 merge si pe 3GS, dar cu 2 limitari. Ma intereseaza sa stiu cum se misca pe un 3GS, sa stiu daca updatez aifonul prietenei sau nu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
driverx: Pune-l cu incredere, sigur e optimizat pentru 3GS, cum e si pentru 4.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
am itrat in magazinul lor si am intrebat ceva simplu: cand se pune USB si card SD pe Ipad2. Raspuns: nu se va pune ever! Deci poftiti si luati tehnologie apple, de doua ori mai scumpa si implus cu mii de limitari. in afara de adevaratii profesionisti care folosesc apple din necesitate si cam atat (si care, culmea, n-au Aifăn), peste tot vezi oamenii ca n-au ce face decat sa frece ecranul la bazaconia aia. telefonul e de vorbit si atat. nu face poze nici cat cea mai ieftina camera, nu stie sa stocheze nici macar cat o chinezarie de stick, ca n-are nici usb si nici nu-i compatibil cu nimic. sunt atatea telefoane si tablete, altele decat apple, care sunt foarte performante, ruland android sau windows mobile , si culmea rareori se apropie de jumtate din pretul lui iPad..
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De parca va obliga cineva sa cumparati apple, android sau windows. Fiecare cumpara ce-i place, pe banii lui.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(driverx @ 13 Oct 2011, 21:14) Ai aifon 4 sau 3GS? Am inteles ca IS5 merge si pe 3GS, dar cu 2 limitari. Ma intereseaza sa stiu cum se misca pe un 3GS, sa stiu daca updatez aifonul prietenei sau nu. si 3gs si i4. pe 3gs merge la fel de bine ca ios 4, pe i4 mi se pare ca face unele lucruri mai rapid. de ex. camera se deschide mai rapid, safari parca se deschide mai rapid. unii se plang de autonomie la noul os, dar cred ca este si din cauza ca il "freaca" mai mult... in alta ordine de idei abia astept saptamana viitoare sa ma joc cu siri ![]() QUOTE(razvanamza @ 13 Oct 2011, 22:03) am itrat in magazinul lor si am intrebat ceva simplu: cand se pune USB si card SD pe Ipad2. Raspuns: nu se va pune ever! Deci poftiti si luati tehnologie apple, de doua ori mai scumpa si implus cu mii de limitari. in afara de adevaratii profesionisti care folosesc apple din necesitate si cam atat (si care, culmea, n-au Aifăn), peste tot vezi oamenii ca n-au ce face decat sa frece ecranul la bazaconia aia. telefonul e de vorbit si atat. nu face poze nici cat cea mai ieftina camera, nu stie sa stocheze nici macar cat o chinezarie de stick, ca n-are nici usb si nici nu-i compatibil cu nimic. sunt atatea telefoane si tablete, altele decat apple, care sunt foarte performante, ruland android sau windows mobile , si culmea rareori se apropie de jumtate din pretul lui iPad.. de fapt, la tablete apple are preturi chiar bune. xoom, tab, au fost mai scumpe decat ipad la aparitie. de fapt multe tablete android erau stabilite sa iasa cu un pret mai mare, insa ipad 2 le-a cam dat planurile peste cap cat despre ce ziceai tu, pana acum n-am intalnit nicio tableta (si cred ca mi-au trecut prin maini 90% din tabletele care au aparut sau vor aparea in viitorul apropiat) care timp de o ora, de exemplu, sa se miste la fel de fluid ca un ipad 2, sa nu apara niciun crash/freeze/restart/3rd party application care sa faca probleme. deasemenea device-urile apple au un mare plus si dpdv al constructiei si design-ului. asa cum la un s-classe mi se pare fiecare imbinare perfecta, fiecare material de calitate, asa am impresia si la un macbook air de ex. pai din punctul asta de vedere, notebook-ul seeria 9 de la samsung, sau xps-urile de la dell sunt clar sub. comparatia la telefoane era prea evidenta, caci in afara de vertu, n-am atins alt telefon care sa fie la nivelul ifonului 4. deci platesti si asta la un apple ![]() This post has been edited by herculane: 13 Oct 2011, 21:36 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
"si care, culmea, n-au Aifăn"
Asta e topicul generalizarilor, pe cuvantul meu. Cum adica 'n-au aifan'? Pe cati cunosti tu de ajungi atat de usor la aceasta concluzie? Foarte multi posesori/utilizatori Apple si-au cumparat iPhone de cand a aparut primul, nu mai vorbi prostii. Din nou, n-am nicio problema cu cei carora nu le plac produsele, fiecare cu gusturile/nevoile/buzunarul lui. Dar aberatiile si generalizarile sunt jenante. Amuzant totusi cata ura in acest topic. iSourGrapes ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
iPod clasic e cel mai tare mp3 player, MacBook Air e cel mai tare netbook, iPhone e doar unul dintre cele mai bune smartphone-uri, dar nu cel mai bun.
Apple era o companie pentru "cunoscatori". De cand au inceput sa lanseze iPod nano, shuffle si iPhone au devenit doar o companie oarecare de electronice. Asta e parerea mea de posesor de iPod classic, semi-posesor de iPhone 4 si doritor de MacBook Air (dar inca nu am 2000 de euro de "aruncat" pe un netbook) |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Desi n-am avut nicio tangenta, ca utilizator direct, de-a lungul anilor, cu produsele Apple (din varii motive, n-are rost sa scriu acum un post kilometric - a fost, pur si simplu, alegerea mea), nu înseamna ca:
- n-am fost în tema cu ce-au scos (mai ales ca le-am putut testa, majoritatea) - n-am apreciat reusitele lor E absurd sa spui ca-s de rahat - vanzarile Apple te-ar contrazice kkndu-se pe ele de ras. E cel putin riscant sa spui ca-s pentru snobi/cocalari/corporatisti/samd - Romania, cu specificul ei, este un segment de piata infim si irelevant, la scara globala. La fel de aiurea e sa transformi o calitate incontestabila a produselor Apple - simplitatea în operare (plus stabilitatea si interconectivitatea de invidiat) - într-o moquerie de genul "produse pentru prosti, cu un singur buton pi șentru". E inutil sa spui ca-s mult prea scumpe, atata timp cat nu te obliga nimeni sa le cumperi. Am zis si mai sus - fiecare cumpara ce-i place, cu banutii proprii si personali. Si sunt convins ca fiecare individ, luat în parte, considera ca a facut alegerea optima. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
A l e x |
![]()
|
Eh Markos, stii si tu cum e. Eu nu mi-am luat Audi ca n-avea card ca la Megane, e pentru cocalari prosti care vor sa foloseasca cheie normala
![]() Si apropo de masini, daca vad un posesor de Lexus care spune ca nu si-a luat BMW, ca e de cocalar, poate-l cred. Cand vad un posesor de Renault SH care spune acelasi lucru, ma face sa rad. E o mare diferenta intre a nu-ti cumpara ceva ca nu-ti place, si a generaliza posesorii unui produs ca fiind prosti sau cocalari. Si ipocritii din acest topic, dupa aceste generalizari, tot ei o dau cu 'fanii Apple', de parca ce fac ei nu e la fel de subiectiv si retardat precum orice lauda excesiva venita de la 'fani'. Macar fanii nu insulta alti posesori, isi lauda doar produsul lor si aia e. Dar din nou, ce sa le ceri? Se vede clar diferenta dintre userii care pur si simplu nu au ales Apple din diverse motive (ssilviu, 2dor, Liviu si altii de pe aici) si invidiosii care cauta motive sa mai arunce cu putin rahat atat in Apple cat si in posesori (nu dau nume, se stiu ei ![]() Cred ca am scris destuldespre frustratii de pe aici, sa revenim on-topic: Am pus si eu iOS 5 pe telefon... Imi place, se misca bine si schimbarile 'a la' Android chiar imi lipseau. Precum spuneam, cu cat se apropie iOS de Android si Android de iOS, cu atat e mai bine pentru toti, consider ca ambele sisteme au plusuri si minusuri, si e in interesul tuturor sa ajunga la fel. This post has been edited by A l e x: 14 Oct 2011, 05:15 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu-si face nimeni pomana sa inchida topicul asta?! Deja nu se mai discuta de apple si iphone 4 de 10 pagini...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-am stat să caut, așa că întreb aici.
Pe iphone se poate pune ceva soft de navigație offline, ceva gen iGo de pe terminalele cu win sau android? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca are GPS incorporat, sigur se poate. IGO nu stie de iPfone, el merge ca prostul pe orice
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
iGo-ul merge ca uns pe iPhone, mai ales cu asa ceva
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da. iGo merge de exemplu.
|
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
DragosP: De ce intrebi? Ai gasit girant?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Oct 2011, 13:36) N-am stat să caut, așa că întreb aici. Pe iphone se poate pune ceva soft de navigație offline, ceva gen iGo de pe terminalele cu win sau android? N-ai dat sărci inainte sa intrebi, ha? ![]() http://www.igomyway.com/mobile/1939 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Se gaseste in appstore si costa pentru Ro si Hu aprox. 50 de lei.
Gasesti si o multime de alte softuri care sa functioneze offline, destul de bune. Pentru afara, recomand Navigon. Chiar daca e mai scump, e mai bun ca iGo pentru ce tine de Europa cel putin. |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Astia de la Orange vor sa imi dea un Iphone, dar e modelul vechi, daca il iau acuma oare imi vor face upgrade la S cand au sa il aiba?
This post has been edited by 4x4: 14 Oct 2011, 20:48 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Evident ca nu.
Il iei acum si cu asta ramai, nu cumva te astepti sa il folosesti tu cateva luni si apoi sa il dai la schimb pe un 4S nou? |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Atunci nu mai mai obosesc.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
A l e x |
![]()
|
Tu ce credeai, ca dai bani doar pe un telefon, si apoi Apple iti va trimite modelele noi in fiecare an?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Poate omu' are facturi de mii de euro lunar...
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:41 |