Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
ce treaba mai are Woz cu Apple?
bine, ar fi o idee buna (mai ales dpdv al imaginii) sa-l cheme iar si sa-l bage in compania in alta ordine de idei sunt destul de aproape sa porteze Siri pe i4. de fapt, l-au portat, problema este ca, fiind totul online, serverele Apple recunosc telefonul de pe care sunt facute request-urile. dupa ce reusesc sa le pacaleasca, vom avea Siri 100% functional |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Markos @ 13 Oct 2011, 23:07) E cel putin riscant sa spui ca-s pentru snobi/cocalari/corporatisti/samd - Romania, cu specificul ei, este un segment de piata infim si irelevant, la scara globala. La fel de aiurea e sa transformi o calitate incontestabila a produselor Apple - simplitatea în operare (plus stabilitatea si interconectivitatea de invidiat) - într-o moquerie de genul "produse pentru prosti, cu un singur buton pi șentru". in romania, acest segment de piata asa infim cum este el, aifonu este detinut in special de snobi/cocalari/corporatisti...etc. repet, strict in romania. poa' sa spuna oricine orice, doar uitati-va la posesorii de asa ceva si va lamuriti. repet, posesorii din romania. posesorii din tarile cu apa calda, pun mai mult pret pe capacitatile unui produs si nu-l cumpara doar de imagine. QUOTE(A l e x @ 14 Oct 2011, 05:14) Cred ca am scris destuldespre frustratii de pe aici, sa revenim on-topic: si io scriu mai mereu despre gansacii de pe aici, care inca au cas la gura, da' se erijeaza in fini cunoscatori ai naturii umane si cred ca au valente de psihologi. This post has been edited by CGB: 15 Oct 2011, 15:28 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
herculane |
![]()
|
e la fel cum ai spune ca bmw/mert/audi e detinut in special de cocalari
da, cocalarii (de fapt, cocalarii avuti) isi iau in principiu ce e mai scump ca sa se dea mari. probabil tu cunosti f multe specimene d-astea de poti generaliza ![]() totusi, am observat ca multi care nu-si permit ifon il urasc de-a dreptul. asta pana reusesc sa si-l cumpere si dup-aia e cel mai bun telefon |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cand mi-am laut Desire HD era la aceeasi bani cu Iphone 4, Sensation la fel ... am ales altceva decat Iphone pt. ca nu l-am vrut nu pentru ca nu mi l-am permis .. sunt destui care nu-si cumpara Iphone nu pt. ca nu pot ci pt. ca nu vreau ... din cvarii motive ...
Pana acum va plangeati ca ceu cu Android intra si va strica topicul .... voi ce faceti de 2 pagini incoace??? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
herculane |
![]()
|
dar a zis cineva ceva de tine?
![]() eu spun ca in general lumea isi doreste ifon, nu-si permite, dar poate lua un android entry-level. sa fim seriosi, in romania salariul mediu cred ca e sub 1500ron au fost facute si sondaje de anumite companii ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
herculane - stai linistit ca nu m-am simtit nicidecum atins de afirmatia ta ... am dat un exemplu particular (cazul meu) care il puteam avea, dar am luat altceva, atat .. si ca mine mai sunt ....
This post has been edited by cj98czh: 15 Oct 2011, 16:10 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
CGB: Da' repede te mai ofensezi, coane. Chiar nu ma refeream la tine in acel post, dupa cum ai observat, am cazut de acord acum vreo 2 pagini. A cata oara te simti atins de postul meu, desi nu spun nimic despre tine?
Inteleg ca am avut cateva discutii 'prietenesti' acum vreo 2-3 ani, pe vremea cand aveai alt nick, dar pe bune ca in ultimul timp chiar nu am nimic cu tine, si daca ti-as dedica un post, fii sigur ca as scrie "CGB:" in fata lui, nu te-as lasa pe tine sa ghicesti daca e despre tine sau nu. Asa ca nu te mai simti cu musca pe caciula tot timpul. Iti promit ca daca am ceva de spus, iti spun direct. edit: Si cj, normal ca sunt multe cazuri de persoane care pot sa-si ia iPhone dar nu vor. 2dor e un exemplu bun... Dar asta nu inseamna ca nu sunt si multi invidiosi care nu si-l permit, si atunci gasesc orice motiv sa se ia de el. Citeste cu atentie topicul si ai sa vezi despre cine vorbesc. E o mare diferenta intre a spune 'nu-mi place' si a insulta si generaliza toti posesorii. ![]() This post has been edited by A l e x: 15 Oct 2011, 16:26 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
alex, coane, nu m-am referit la tine. de ce ai mereu impresia ca ma iau de persoana ta?
crezi ca dac-as avea ceva sa-ti spun personal, as avea vreo ezitare sa ti-o zic direct? doar ma stii. n-am nimic cu tine. as putea spune ca mi-esti chiar simpatic si tii bine la tavaleala. serios si fara mijto. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(herculane @ 15 Oct 2011, 16:40) totusi, am observat ca multi care nu-si permit ifon il urasc de-a dreptul. asta pana reusesc sa si-l cumpere si dup-aia e cel mai bun telefon Nici eu nu-mi permit sa-mi iau iphone. ![]() Mi-am luat E5-ul ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 15 Oct 2011, 18:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De profesioniști?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Au aparut ceva glume cu iPhone-ul:
Q: Ce ai intreba pe Siri? A: Cand apare iPhone 5 ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
CGB: Coane, ce sa zic, dupa cum suna postul tau, pareai usor atins (din nou) de vorbele mele care defapt (din nou) nu iti erau adresate.
Daca nu a fost asa, sa fim sanatosi, inseamna ca e totul bine. Si tu imi esti simpatic, dar nu atat de simpatic pe cat se pare ca iti sunt eu tie. Dar pe aproape. Fara mij-toc, manca-ti-as telefonul tau. Ma rog, hai ca iar suntem off-topic. Sa revenim la cocalari, invidii, rautati si ce se mai discuta pe acest topic ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 15 Oct 2011, 21:26) ....manca-ti-as telefonul tau.... acu' fiecare cu gusturile lui, da' io nu te-as sfatui ![]() This post has been edited by CGB: 16 Oct 2011, 08:41 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
herculane |
![]()
|
se pare ca nu au fost foarte bine pregatiti astia de la Apple pt vanzari asa mari. iar au picat serverele si saracu' Siri e pus in dificultate: http://www.cultofmac.com/124178/with-way-t...rarily-outages/
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ca tot veni vorba de Siri
![]() http://shitthatsirisays.tumblr.com/page/3 This post has been edited by Liviu: 16 Oct 2011, 13:15 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
herculane |
![]()
|
m-am jucat cu siri si te prinde. nu mi-am dat seama cand au trecut 10min
![]() totusi, utilitatea nu prea i-o gasesc inca, pt ca in mediu mai galagios nu prea mai intelege bine, daca alergi si gafai nu-si da seama ce vrei, daca vb normal/fluent in engleza, intelege cam 50% din comenzi... |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
tumblr_lt32l6fpDm1r4eoiuo1_500.png ( Size: 466.11k )
Number of downloads: 355
tumblr_lt7t2lUJd71r4eoiu.png ( Size: 708.34k ) Number of downloads: 344 ![]() This post has been edited by Hack: 18 Oct 2011, 14:19 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
herculane |
![]()
|
mie-mi zice "I respect you" daca-i spun "let's fuck"
![]() 18 Oct 2011, 17:32: dslr vs i4s filmare: http://blog.gsmarena.com/heres-a-nifty-108...-geeks-rejoice/ This post has been edited by herculane: 18 Oct 2011, 16:32 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Perversilor
![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
E prea bun ca sa nu fac share
![]() P.S.: primit pe G+ ![]() This post has been edited by Liviu: 31 Oct 2011, 18:22 Attached thumbnail(s) 3171.png ( Size: 50.26k ) Number of downloads: 204 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() O sa devenim robii gadget-urilor! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Apropo, apare 4S-ul in jur de 11 noiembrie la Vodafone. Am inteles ca ar fi primii care-l aduc in .ro de data asta, dar nu sunt sigur. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A livrat emagul înca de-acum vreo zece zile. Putine, e adevarat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai alea sunt la liber, nu? Cine e nebun sa dea atat de multi bani pe ele?
Eu vorbeam ca telefonie, adica inainte de Orange si Cosmote. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:01 |