DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

54 Pages « < 17 18 19 20 21 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.

herculane
post 15 Nov 2011, 12:46
Post #541

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(2dor @ 15 Nov 2011, 12:52)
Lol, da si aia cu bateria la fel...sa se arunce cu noroi in Apple.

Sa iti aduc eu oameni care chiar au probleme cu i4 cu semnalul? La mine in birou, la i4, scade pana la o linie cand pui mana in pozitia stiuta. Problema nu se manifesta cand ai semnal, ci cand nu ai. Esti in lift sa spunem, si daca tii mana pe imbinarea antenelor, pa semnal. Si daca e facuta sa se arunce cu noroi in Apple, cum de Apple a dat bumpere gratuite? Hai ca nu suntem veniti de pe camp, am destule i4 la birou sa fac teste cu ele.
*

da, de fapt m-ai prins. eu cand vreau sa dau telefon bag sim-ul intr-un nokia ca sa am semnal si acasa. saaau folosesc manusi de cauciuc ca sa nu-i fur semnalul aifonului smile.gif

si totusi, daca aifonu' era chiar asa praf la semnal era cel mai vandut telefon din lume? adica oricat de distrusi sunt fanboii aia din america, macar isi luau si ei ipoade. ca era acelasi lucru - nici la ala n-aveau semnal.

QUOTE(DragosP @ 15 Nov 2011, 13:28)
Hai bre, chiar nu v-ați plictisit?
*

asa repede? tongue.gif

si pt cine mai e interesat de siri, more good news: http://applidium.com/en/news/cracking_siri/

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford Mondeo Titanium 2.0 16v 2008 - xxxxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2dor
post 15 Nov 2011, 12:58
Post #542

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

From: Bucuresti

@ herculane, daca ai studia macar pe bune situatia cu semnalul, ai afla ca la AT&T sunt mari probleme. Ce legatura are problema semnalului cu faptul ca iti place un produs Apple? Cand a aparut la Verizon, a fost ca o mana cereasca in State. Acum pe bune, telefonul arata superb, si daca iti place, il iei. Cu bateria cu probleme, cu semnal, cu ce vrei tu. Mai toti pe care ii stiu au la el husa, pentru protectia la cazaturi, deci oricum nu ai probleme cu semnalul.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
Liviu
post 15 Nov 2011, 12:58
Post #543

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

QUOTE(herculane @ 15 Nov 2011, 12:46)
si totusi, daca aifonu' era chiar asa praf la semnal era cel mai vandut telefon din lume? adica oricat de distrusi sunt fanboii aia din america, macar isi luau si ei ipoade. ca era acelasi lucru - nici la ala n-aveau semnal.
asa repede?  tongue.gif

Raspunsul este DA ... un adevarat fanboy isi ia produsul doar pentru sigla aia autentica apple, nu conteaza ce face produsul in sine sau cat de bun este. Asa e cu religia.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
L!nuX
post 15 Nov 2011, 14:01
Post #544

Membru decent

mda , nu merge embeduit

http://www.zoso.ro/cum-identifici-imbecilii/

This post has been edited by L!nuX: 15 Nov 2011, 14:02

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
herculane
post 15 Nov 2011, 14:14
Post #545

Membru autentic

si totusi, am si eu o curiozitate: de ce urati voi, fanii android, asa mult ifonul? adica e vreun motiv, sau doar ca sa echilibrati balanta?

eu, de prin 2008, de cand a inceput sa-mi placa android-ul, gandeam ca tot ce e apple e scump, nu merita, ifon-ul are display-ul mic, rezolutie mica la display, te plictisesti repede de el, n-ai un homescreen, nu ai alternativa la itunes etc., iar poza mea preferata era aia cu "stone vs ifon" smile.gif

pe urma am inceput sa lucrez cu smartfoanele, incet incet mi-am schimbat parerea, iar la de la ifon 4 n-am gasit niciun android care sa ma satisfaca. smile.gif

mai e o chestie care nu prea ne intereseaza pe noi, dar nu stiu cati o cunosc: e un chin sa programezi pt android (cica 4.0 s-a mai indreptat putin). foaarte multe bug-uri

ma jucam zilele trecute cu ice cream-ul pe samsung-ul ala nou cu rezolutie HD (imi scapa numele acum). ma asteptam sa aiba ceva inovator 4.0. ceva care fure un utilizator de ifon (nu un fanbou).

This post has been edited by herculane: 15 Nov 2011, 14:17

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford Mondeo Titanium 2.0 16v 2008 - xxxxx
+
corbex
post 15 Nov 2011, 14:17
Post #546

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Fanii android nu urasc aifonul, le place sa zgindare fania fanilor, ca prea ii vad incrincenati. icon_mrgreen.gif

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
herculane
post 15 Nov 2011, 14:20
Post #547

Membru autentic

sigur, d-aia se chinuie sa cauta link-uri/poze... doar asa sa zgandare tongue.gif

--------------------
+
2dor
post 15 Nov 2011, 14:31
Post #548

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Sincer ma distreaza afirmatia ta, herculane. Deci noi uram iphone? Eu vad altfel situatia, posesorii de iphone, nu toti, aici sa nu fiu carcotas, considera ca orice produs Apple e perfect. Uite tu, imi spui ca aia cu semnalul e scoasa de cei anti-Apple, cand si Apple a recunoscut problema prin bumperul cadou. O sa imi spui ca problema cu bateria e inventata de Samsung care a vandut mai multe smartphone-uri decat Apple in trimestrul 2. Sa stii ca nu am negat niciodata bugurile sau minusurile Android-ului. Insa mai toti colegii mei fani Apple, sunt muti si niciodata nu recunosc. Oare de ce? De fapt noi uram Apple sau fanii Apple se mint singuri?

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
tatimeu
post 15 Nov 2011, 14:39
Post #549

Membru autentic

QUOTE(herculane @ 15 Nov 2011, 14:14)
si totusi, am si eu o curiozitate: de ce urati voi, fanii android, asa mult ifonul? adica e vreun motiv, sau doar ca sa echilibrati balanta?

eu, de prin 2008, de cand a inceput sa-mi placa android-ul, gandeam ca tot ce e apple e scump, nu merita, ifon-ul are display-ul mic, rezolutie mica la display, te plictisesti repede de el, n-ai un homescreen, nu ai alternativa la itunes etc., iar poza mea preferata era aia cu "stone vs ifon" smile.gif

pe urma am inceput sa lucrez cu smartfoanele, incet incet mi-am schimbat parerea, iar la de la ifon 4 n-am gasit niciun android care sa ma satisfaca. smile.gif

mai e o chestie care nu prea ne intereseaza pe noi, dar nu stiu cati o cunosc: e un chin sa programezi pt android (cica 4.0 s-a mai indreptat putin). foaarte multe bug-uri

ma jucam zilele trecute cu ice cream-ul pe samsung-ul ala nou cu rezolutie HD (imi scapa numele acum). ma asteptam sa aiba ceva inovator 4.0. ceva care fure un utilizator de ifon (nu un fanbou).
*

Ei nu urasc ifonul. Pe ei ii "deranjeaza" pretul nesimtit de mare pentru un produs care calitativ nu aduce nici un plus fata de restul androidelor. Din contra poate ca are mai multe minusuri. Eu unul nu sunt in masura sa spun 100% ca unul e mai bun decat altul, dar ceea ce pot sa spun e ca un telefon (printre multe altele) cu soft proprietar (asa se numeste?) este la fel de bun pentru un utilizator "normal" ca orice android sau ifon.
Anume poate sa foloseasca aceleasi facilitati si anume e-mail, net, notite, calendar, prognoza meteo gps, retele sociale etc.
90% dintre utilizatori nu cred ca folosesc toate facilitatile puse pe tava de un telefon din asta destept, 5% descarca aplicatii pentru ca au auzit de ele si din curiozitate ca ulterior sa le dezinstaleze iar 5% intradevar folosesc telefonul la capacitatea sa ba mai mult incearca sa-l faca si mai bun.

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
C a t a l i n
post 15 Nov 2011, 14:42
Post #550

Am citit ce ai scris până la un punct: când ai spus că iphone nu aduce nimic în plus calitativ. M-am oprit, întrucât mi-am dat seama că nu știi ce vorbești.

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
tatimeu
post 15 Nov 2011, 14:51
Post #551

Membru autentic

deci te-ai oprit la nimic in plus calitativ.
luat per ansamblu ce are in plus calitativ. Acum pe bune poate ca nu stiu ce vorbesc si nu imi dau seama de unde atata plus de calitate.

--------------------
+
Liviu
post 15 Nov 2011, 14:52
Post #552

expat naiv

Eu unul recunosc sincer ca IMI PLACE IPHONUL 4 (sau 4S .. e acelasi lucru tongue.gif). Pot aprecia si chiar sunt invidios (fara bascalie) pe calitatea finisajelor si calitatea hardwareului si software-ului.
De ce nu am asa ceva? Pentru ca eu sunt un tip care experimenteaza mereu cu lucruri noi. Eu sunt genul de om care daca citeste intr-un articol obscur ca cineva poate sa isi faca propria retea VPN peste 3G si poate sa isi acceseze liber fisierele de acasa direct de pe telefon, oriunde s-ar afla in lume atunci nu mai are liniste pana nu isi face si el smile.gif ...
Eu vreau sa am flexibilitate maxima in utilizarea dispozitivelor pe care le detin. De asta am linux instalat pe cele 3 computere din casa si de asta am android pe telefon.

Primul lucru pe care l-am facut dupa ce mi-am rootat primul telefon cu android (acum mai bine de un an in urma) a fost sa imi mapez live pe telefon toate share-urile samba de acasa (3 la numar, pe sisteme diferite).
Nu as fi putut face asta niciodata pe iphone asa ca ... PAS.

Mai sunt chestii care ma deranjeaza la iphone (asa cum sunt si chestii care ma deranjeaza la android) dar cea mai mare problema este rigiditatea sistemului apple ...

Dupa cum vezi .. nu e nici pe departe vorba de ura.

Cat despre fanatici ... astia sunt peste tot si sunt dispusi sa moara aparandu-si obiectul adoratiei. Ce e drept insa este ca apple are un "ceva" care ii face tabara de fanatici cam mare smile.gif .. de aici si problemele.

--------------------
. . .
+
herculane
post 15 Nov 2011, 14:57
Post #553

Membru autentic

QUOTE(2dor @ 15 Nov 2011, 15:31)
Sincer ma distreaza afirmatia ta, herculane. Deci noi uram iphone? Eu vad altfel situatia, posesorii de iphone, nu toti, aici sa nu fiu carcotas, considera ca orice produs Apple e perfect. Uite tu, imi spui ca aia cu semnalul e scoasa de cei anti-Apple, cand si Apple a recunoscut problema prin bumperul cadou. O sa imi spui ca problema cu bateria e inventata de Samsung care a vandut mai multe smartphone-uri decat Apple in trimestrul 2. Sa stii ca nu am negat niciodata bugurile sau minusurile Android-ului. Insa mai toti colegii mei fani Apple, sunt muti si niciodata nu recunosc. Oare de ce? De fapt noi uram Apple sau fanii Apple se mint singuri?
*

nu, am spus acum cateva posturi mai sus ca atunci cand pus degetul ferm pe locul ala scade o liniuta. deasemenea am spus ca acasa nu am semnal mai prost cu i4 decat cu telefoanele dinainte (desire, sgs)

de aia eu nu consider o problema aia cu semnalul. mai ales ca inainte sa-mi cumpar telefonul am luat 3 bucati i4 acasa sa vad daca pot vb la ele. toate s-au comportat normal in convorbiri, in zona de semnal minima.

daca vroiai neaparat, da, ii scadeai semnalul. probabil din cauza asta apple a dat bumperele gratuit.

la fel la ios 5/i4/i4s si problema bateriei. atata timp cat eu lucrez cu ele (si dupa ce am vazut cum merg mi-am si cumparat - m-as fi considerat f prost sa cumpar un tel stiind ca are probleme smile.gif) si nu m-a afectat, e cam greu sa consider o problema doar din ce citesc pe net la 1% din posesori.

sau hai sa spunem ca sunt probleme izolate.

si ca sa dau un contraexemplu de ce consider eu problema/bug. un lg (parca) mai vechi se reseta de fiecare data cand vroiai sa-i faci update de fw ota si reteaua era pusa pe 2g iar wireless-ul scos. problema se intampla la toate proto-urile pe care le aveam. aia da pb, cu reproductibilitate 100%

QUOTE(tatimeu @ 15 Nov 2011, 15:51)
deci te-ai oprit la nimic in plus calitativ.
luat per ansamblu ce are in plus calitativ. Acum pe bune poate ca nu stiu ce vorbesc si nu imi dau seama de unde atata plus de calitate.
*

faci misto sau vb serios? smile.gif

This post has been edited by herculane: 15 Nov 2011, 14:58

--------------------
+
tatimeu
post 15 Nov 2011, 15:07
Post #554

Membru autentic

herculane
nu fac misto. Nu sunt un priceput in ale telefoanelor si poate ca asta e si cauza pentru care nu gasesc asa o mare calitate. Vreau exemple daca se poate clare, dar nu gen carcasa sau alte tampenii de genul asta. Pana la urma oricine daca nu tine cont de profitabilitate si imagine de firma pe piata poate sa scoata o carcasa de o calitate exemplara dar ce folos.

--------------------
+
Liviu
post 15 Nov 2011, 15:15
Post #555

expat naiv

Nu mai stiu ... asta a fost? smile.gif

ipaid.jpg

--------------------
. . .
+
Madriann
post 15 Nov 2011, 15:36
Post #556

Membru autentic

From: Tunisia

Grozava biggrin.gif.
Problema cu antena: adevarata, testata...scade cu o liniuta semnalul, cum s-a mai spus. Nu simt asta in convorbirile telefonice, calitatea convorbirii e excelenta de la 2 liniute in sus.
Problema cu sistemul rigid: pot sa vorbesc, pot sa ma joc, pot sa ma orientez (GPS), pot sa aflu starea vremii, pot sa-mi citesc e-mail-urile...si as putea face alte cateva zeci de lucruri, dar in general, nu am timp. N-am observat inca o rigiditate, potrivit nevoilor mele.
Problema cu pretul: Da, e scump. Dar mi l-am permis fara sa fac un imprumut, sa anulez vreun concediu sau sa implementez masuri austere in casa. Ma declar multumit de achizitie.
Problema cu calitatea: Inca nu am gasit pe piata ceva mai bun calitativ. Cand o fi, o sa-l cumpar...daca imi satisface cerintele si gusturile.
Parerea mea rolleyes.gif

PS: Ecranele de la Mac-uri : O explozie de lumina si culoare, de fiecare data cand ma opresc pe la Dixon's sau intr-un magazin Apple, nu imi pot dezlipi ochii de la ele. Inca nu am vazut un monitor in stare sa ofere aceeasi senzatie.

This post has been edited by Madriann: 15 Nov 2011, 15:40

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
Liviu
post 15 Nov 2011, 15:51
Post #557

expat naiv

QUOTE(Madriann @ 15 Nov 2011, 15:36)
PS: Ecranele de la Mac-uri : O explozie de lumina si culoare, de fiecare data cand ma opresc pe la Dixon's sau intr-un magazin Apple, nu imi pot dezlipi ochii de la ele. Inca nu am vazut un monitor in stare sa ofere aceeasi senzatie.
*

Hai hai ... sa nu exageram. Ia incearca tu un monitor din seria ... SyncMaster 245T sa zicem tongue.gif .... si tine cont ca nu e un monitor de ultima geeratie .. dar era din seria high-end acum ceva ani.

Asa ai cu "mega" display-ul iphonului:
IPS retina display e un LCD bun dar e un LCD cu unghiuri naspa ... incearca sa te uiti la ip4 din unghi ... la 45 de grade sa zicem dar nu paralel cu vreo latura ci din colt .. ca si cum telefonul ar fi "aruncat" pe masa si nu aliniat perfect cu marginea smile.gif ... Nu trebuie sa imi spui ce se vede ca stiu (am testat asta de mai multe ori).

Cat despre nevoile unora sau altora .. nu stiu TU cum esti dar stiu destule persoane care si-au adaptat necesarul de nevoi dupa ce ofera apple si nu invers.

This post has been edited by Liviu: 15 Nov 2011, 15:55

--------------------
. . .
+
C a t a l i n
post 15 Nov 2011, 15:54
Post #558

Totuși de ce te-ai uita la un telefon așa?

--------------------
- - -
+
Liviu
post 15 Nov 2011, 15:59
Post #559

expat naiv

Sa zicem ca telefonul "sta pe masa" si la un moment dat incepe sa sune ... nu te uiti la el ?

--------------------
. . .
+
herculane
post 15 Nov 2011, 16:07
Post #560

Membru autentic

QUOTE(Liviu @ 15 Nov 2011, 16:15)
Nu mai stiu ... asta a fost? smile.gif

ipaid.jpg
*

pe thread-ul cu tablete, deci se accepta smile.gif

QUOTE(Madriann @ 15 Nov 2011, 16:36)
Grozava biggrin.gif.
Problema cu antena: adevarata, testata...scade cu o liniuta semnalul, cum s-a mai spus. Nu simt asta in convorbirile telefonice, calitatea convorbirii e excelenta de la 2 liniute in sus.
Problema cu sistemul rigid: pot sa vorbesc, pot sa ma joc, pot sa ma orientez (GPS), pot sa aflu starea vremii, pot sa-mi citesc e-mail-urile...si as putea face alte cateva zeci de lucruri, dar in general, nu am timp. N-am observat inca o rigiditate, potrivit nevoilor mele.
Problema cu pretul: Da, e scump. Dar mi l-am permis fara sa fac un imprumut, sa anulez vreun concediu sau sa implementez masuri austere in casa. Ma declar multumit de achizitie.
Problema cu calitatea: Inca nu am gasit pe piata ceva mai bun calitativ. Cand o fi, o sa-l cumpar...daca imi satisface cerintele si gusturile.
Parerea mea  rolleyes.gif

cam de acord cu ce zici tu aici

in plus as putea adauga ca pt cine vrea mai multa libertate exista jailbreak si cydia

daca i4s avea display mai mare il luam instant. asa l-am luat pt ca nu exista altceva pe piata care sa mi se para mai bun (nu mai bun hardware, ci sa faca mai multe lucruri mai bine: poze, viteza operare, etc) si cum sunt pasionat de device-uri trebuia sa cumpar ceva.

--------------------
+
Liviu
post 15 Nov 2011, 16:12
Post #561

expat naiv

Revin cu partea cu displayul ...
Iata 3 poze (atat) ale janghinei mele cu android care are in dotare un SC-LCD (adica ecran ca cel de la iPhone numai ca nu ii spune Retina) ... adica un LCD IPS.

Sa nu va aud ca ala e un unghi "imposibil" sau un unghi "din care nu se uita nimeni" ... eu spun ca e un unghi absolut natural care apare in fiecare zi la o utilizare normala a deviceului. Mentionez ca stralucirea a fost data la maxim pentru a evidentia neajunsurile LCD-ului.

P.S.: pozele sunt facute cu un motorola defy smile.gif

This post has been edited by Liviu: 15 Nov 2011, 16:14

Attached thumbnail(s)
IMG_20111115_160225.jpg ( Size: 458.26k ) Number of downloads: 237
IMG_20111115_160232.jpg ( Size: 458.09k ) Number of downloads: 241
IMG_20111115_160245.jpg ( Size: 481.83k ) Number of downloads: 241

--------------------
. . .
+
Shush
post 15 Nov 2011, 16:14
Post #562

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(herculane @ 15 Nov 2011, 14:14)
*

Exista ICS pentru alt telefon in afara de Galaxy Nexus ?

This post has been edited by Shush: 15 Nov 2011, 16:14

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
herculane
post 15 Nov 2011, 16:14
Post #563

Membru autentic

hai ca tot am putin timp liber, spune-mi un telefon cu care vrei sa compar i4s si-ti fac o poza din pozitia aia. si eu sunt curios de unghi

--------------------
+
C a t a l i n
post 15 Nov 2011, 16:18
Post #564

QUOTE(Liviu @ 15 Nov 2011, 15:59)
Sa zicem ca telefonul "sta pe masa" si la un moment dat incepe sa sune ... nu te uiti la el ?
*

Mă uit la el în sensul că îl localizez, întind mâna și îl ridic să răspund sau să citesc mesajul / mailul.

Tu nu faci la fel? Citești mailul sau vorbești la telefon cu el pe masă, privind ecranul la 45 grade din colț?

Exagerezi cam mult...

Adică nu zice nimeni că nu există ecran mai bun decât cel de pe iphone, dar până una alta nici la Samsung nu poți citi un mesaj când telefonul e pus cu fața în jos pe masă...

E ca și cum ai spune că un autobuz e nașpa pentru că nu prinde 100 Km/h în 3.5 secunde precum ultimul model sport de la nu știu ce firmă...

This post has been edited by C a t a l i n: 15 Nov 2011, 16:27

--------------------
- - -
+
Liviu
post 15 Nov 2011, 16:19
Post #565

expat naiv

QUOTE(herculane @ 15 Nov 2011, 16:14)
hai ca tot am putin timp liber, spune-mi un telefon cu care vrei sa compar i4s si-ti fac o poza din pozitia aia. si eu sunt curios de unghi
*

Din pacate nu am la serviciu nici un coleg suficient de ..... bogat ... care sa isi cumpere iPhone4 ... asa ca nu pot face poze la un iPhone 4 ... dar am testat unghiurile cu pricina in showroom, pe un telefon expus acolo, alaturi de acelasi telefon din pozele de mai devreme. Albeata respectiva a aparut identic si pe iphone.
Numai ca, nu-i asa, cei ce fac review-uri ptr apple nu au voie sa arate asta smile.gif .... cunoastem ...

Si daca tot zici ca exista posibilitatea de comparatie .. ia un galaxy S (i9000) si pune-l langa un iphone 4 si trage-le o poza din unghul ala in timp ce afiseaza aceeasi poza si ambele in stralucire maxima.

15 Nov 2011, 16:35:
QUOTE(C a t a l i n @ 15 Nov 2011, 16:18)
Mă uit la el în sensul că îl localizez, întind mâna și îl ridic să răspund sau să citesc mesajul / mailul.

Tu nu faci la fel? Citești mailul sau vorbești la telefon cu el pe masă, privind ecranul la 45 grade din colț?
Exagerezi cam mult...

Samsung nu poți citi un mesaj când telefonul e pus cu fața în jos pe masă...
*

In pozele mele telefonul nu e cu fata in jos.
Nu zice numeni sa citesti mesajele sub unghi ... dar imaginea pe care o vezi cand te uiti la telefon cand suna .. etc .. nu e deloc acea imagine extraordinara din review-uri ... e o spalaceala ca si la celelalte telefoane smile.gif .... asta vreau sa spun.

This post has been edited by Liviu: 15 Nov 2011, 16:35

--------------------
. . .
+
Hack
post 15 Nov 2011, 16:37
Post #566

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(tatimeu @ 15 Nov 2011, 14:39)
Ei nu urasc ifonul. Pe ei ii "deranjeaza" pretul nesimtit de mare pentru un produs care calitativ nu aduce nici un plus fata de restul androidelor.
*

N-ai folosit niciodata un iPhone, asa-i? Defapt cred ca nici macar nu ai tinut unul in mana de vreme ce faci astfel de afirmatii.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
C a t a l i n
post 15 Nov 2011, 16:38
Post #567

Da, e o spălăceală dar pentru marea majoritate a utilizatorilor contează la fel de mult precum posibilitatea de a accesa toate share-urile samba. (pe care evident nici nu le au)

PS: n-am iphone și nici nu intenționez să cumpăr prea curând.

--------------------
- - -
+
Liviu
post 15 Nov 2011, 16:40
Post #568

expat naiv

Revenim la ce spuneam mai sus:

Unii se intind cat li se da plapuma ... altii isi cauta o plapuma mai mare.

EDIT: Vorbim aici de oameni mai mari asa, care e evident ca nu intra perfect confortabil sub plapuma data. Ca daca e unul mai mititel asa ... poate sa stea oricum in plapuma cu pricina ca o sa se simta excelent smile.gif ...

This post has been edited by Liviu: 15 Nov 2011, 16:43

--------------------
. . .
+
C a t a l i n
post 15 Nov 2011, 16:42
Post #569

Bun, din aceeași categorie de argumente:

Cu muchiile carcasei de la iphone4 pot să desfac sticla de bere, dar cu cele de la Desire e imposibil.

Ți se pare un argument just?

--------------------
- - -
+
Liviu
post 15 Nov 2011, 16:45
Post #570

expat naiv

Vorbim de telefoane aici sau de bricege elvetiene?

--------------------
. . .
+
54 Pages « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 14:38
Forum Renault