Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Incercai să ridici moralul celor cu Iphone4 sau de ce ai postat aici și nu in topicul dedicat?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai am de amandoua
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
...metrosecsual...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
S-a mai spus
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2011, 14:14) ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(DragosP @ 18 Nov 2011, 14:19) ghei ![]() This post has been edited by kum: 18 Nov 2011, 14:09 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(herculane @ 18 Nov 2011, 12:17) pai stai asa, ca ce spui tu nu e chiar ok. abonamentul ala nu-l folosesti? eu daca dau 80E/luna pe abonament inseamna ca am platit de 3 ori un i4 in 2 ani (sau cat naiba o veni). da' poate mi-am facut abonamentul ca am nevoie de 5000min/luna si 10gb trafic Abonamentul cu respectivele minute si trafic il poti lua mai ieftin poate de la alt operator. Plus ca, in functie de cat vorbesti, tarifele de la abonamentele IP4 te pot usca simtitor de bani. Nu prea imi vine mie sa cred ca nu isi iau ei cascavalul pe ofertele astea de nerefuzat ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 18 Nov 2011, 14:03) Bun, nu zic ca sunt usa de biserica, dar pe toti frustratii care vin aici si strica topicul de ce nu-i tragi de urechi? Asta mi se pare penibil, vin useri de android la greu aici, strica topicul, si tot eu primesc acuze. Ia-te si de trollii aia, si apoi vorbim si despre problemele mele. Pana la urma nimeni de aici nu a 'raspuns cu aceeasi moneda'. Puteam si noi sa intram 'in gasca' pe topicul de SGSII si sa aruncam cu noroi, dar nu am facut-o. Deci cu toate defectele noastre, tot nu ne-am coborat la nivelul unora... Si cred ca e evident. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupa ce-mi iau aifon as putea sa mai trec pe aici?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
dar posturile tale sunt atat de constructive ca nici macar nu e nevoie sa vezi un aifon live
![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, am observat ca toti sunt experti in iPhone si produsele Apple in general, chiar daca nu le-au vazut decat in filme, sau in cel mai bun caz in magazin.
Asa ca nu e nevoie sa fiti posesori, puteti vorbi prostii si fara a cheltui bani ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tre' sa recunosc ca, in ciuda aparentelor care te lasa sa ti-i inchipui ca fiind tintele politicilor de marketing, aifonistii sint domni.
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
1. sunt.
2. nu inteleg cu ce deranjeaza faptul ca eu dau banii mei, munciti de mine pe un anume produs. Nu inteleg pentru ce incercati sa convingeti ca altceva e mai bun, mai destept, mai ieftin, mai roz. Eu daca ma intreaba cineva ce telefon sa isi cumpere, nu recomand iphone, il trimit in magazin sa se uite acolo ce ii place, si sa isi cumpere ce vrea sufletul lui. Eu daca imi cumpar pentru mine telefon, va fi produs de apple. Poate ma ajutati sa inteleg... Fara glume de prost gust sau ironii de gradinita... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Cum spunea un coleg de pahar....e "karma"
![]() O foarte buna prietena, stabilita in Norvegia, isi cumpara primul ei Mac...bon, Adrian se mira, incepe sa carcoteasca, la banii aia iti luai un Pentium xxx, facea mai multe, etc.... Raspunsul a fost dezarmant - "nu pot sa-ti explic si nu poti sa intelegi pana nu il folosesti". Pfff...marketing. Te dau banii afara din casa. Iti e jena sa recunosti ca ai dat 2000 USD + pe marketing pur...bla bla. M-a lasat fata in pace, ca eram fan Mircosoft ![]() Ceva mai tarziu, tin in mana primul 3GS...wow, ce e asta? Telefon? Poti vorbi la el? Cool...cat costa? Sh1t...la banii astia imi iau un computer si doua telefoane. Tipul, un italian, imi spune ca nu voi mai simti nevoia unui computer daca am acest Iphone. Bla bla, manca rahat.... Trece timpul si vine un Craciun, pierdem cam 3 ore prin magazinul Apple de pe Regent Street...ce iti doresti "honey"? Un Iphone...in regula, bani aruncati aiurea pe marketing dar, daca tie iti place, no problem...nu vrei un Samsung? Nu! Un HTC? Nu, ce e ala? Stai ca-ti arat - nu e nevoie, m-am indragostit de asta. Ok, il cumparam! Dupa alte 10 luni, timp in care am avut ocazia sa observ "marketingul nerusinat" al Apple, vine momentul schimbarii laptop-ului....ce vrei? Pai, unul la fel, ca fii-ta mi-a varsat Cola peste el. Eu: Nu vrei un Apple? Ea:Nu, e scump. Eu: Nu e asa de scump... - Ba da, e 1400 USD. Eu: Da, dar e mai bun/Ea: La ce imi trebuie mie, Vaio e OK. Eu: iti iau totusi un Apple. Ea: Nu pot sa te refuz, dar sa nu imi reprosezi mie asta. Eu: Ok, ma bucur ca te-ai hotarat ![]() O mica poveste...dar cum spunea cineva, e usor de carcotit pana nu il tii in mana si nu te loveste "magia" Apple. E ceva....diferit, si asta spune tot vis a vis de comparatiile astea inutile. Cine are ocazia, ar fi bine sa incerce...inainte de a face, ca mine odata, pe justitiarul in papushoi. Best Regards, Adrian |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
corbex |
![]()
|
Poti sa-ti cumperi si telefon de ebonita cu disc. Pe banii tai. Pentru ca, nu-i asa, "am cu ce, baa!".
Acest "am cu ce, baa!" e semn de frustrare infantila si imaturitate cronica. Nu ma deranjeaza, cita vreme nu trebuie sa traiesc prea aproape de voi si dupa regulile voastre. Dumnezeu e mare, pamintul e drept! A zis nemuritorul Gambetta. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 18 Nov 2011, 22:10) Nu cred ca vreun posesor de iPhone de pe acest topic s-a laudat ca are atatia bani incat isi ia Apple ca e mai scump...cum s-a zis si mai sus fiecare face ce vrea cu banii lui...dar cand cineva care nu intelege produsele Apple si se uita la ele cu o oarecare invidie fix lucrul asta l-ar spune...deh,vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii...cel mai simplu e sa arunci cu noroi in produsele Apple si posesori nu? Asta da semn de frustare si cumportament infantil. |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
corbex |
![]()
|
Mai cititi si voi Sfinta Scriptura!
Sa ai aifon si sa n-ai simtul umorului e pacat capital. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
A l e x |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 18 Nov 2011, 23:10) Pentru ca, nu-i asa, "am cu ce, baa!". Acest "am cu ce, baa!" e semn de frustrare infantila si imaturitate cronica. ![]() Cine vorbeste. Faptul ca din postul lui shteffani tu ai inteles 'am cu ce, baa!', e clar ca singurul frustrat din aceasta discutie esti tu. Nu vorbea nimeni de cati bani are, shteffani a adus in discutie doar ideea ca el da banii lui pe ce vrea, nu ca are mai multi bani decat x sau y. Dar fiecare intelege in felul lui, in functie de problemele personale. ![]() Eu personal sunt obisnuit cu astfel de reactii din partea unora. Si cand aveam N95 primeam replici gen 'Asta e faimosul N95? Ce porcarie!!!' sau 'Am vrut si eu sa-mi cumpar N95, dar nu-mi place ecranul' sau alte mizerii. Eu am intalnit zeci de oameni cu telefoane vechi, niciodata nu mi-am permis sa le spun 'ba ce telefon de rahat ai', mi se pare nesimtire. Altii in schimb n-au nicio problema sa-mi spuna ce alegere proasta am facut, chiar daca nu-i intreb eu nimic. Felul in care spui ceva te face nesimtit si frustrat, nu ideea in sine. Nici mie nu-mi place BMW-ul, dar una e sa spun ca nu-mi place, alta e sa spun ca numai tiganii manelisti au BMW. Ma rog, frustrarile romanilor si grijile fata de cati bani au vecinii nu dispar prea curand... Asta e. This post has been edited by A l e x: 18 Nov 2011, 22:37 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
corbex |
![]()
|
Eu nu zic ca-i porcarie. Obiectul e obiect. Motivatiile din spatele achizitionarii sint, de multe ori ,discutabile, dar numai asa, ca analiza. Nu e treaba mea. Eu am bagat sopirle din amuzament. Raspunsurile n-au fost intotdeauna amuzante. De aceea am si facut trimiterea la scriptura. Sint atitea bucurii simple cu care-mi pot delecta sufletul ca nu simt lipsa aifonului.
Si sa stiti ca sa ai si aifon, si simtul umorului, e o virtute. Va simtiti virtuosi? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
A l e x |
![]()
|
Adevarul e ca in momentul in care ai facut trimitere la o carte de fictiune atat de ridicola, trebuia sa ne prindem ca e gluma
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Are Siri umor cat si pentru posesor
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(A l e x @ 18 Nov 2011, 22:58) Adevarul e ca in momentul in care ai facut trimitere la o carte de fictiune atat de ridicola, trebuia sa ne prindem ca e gluma ![]() Adevărul e că-ți trebuie ceva minte ca să știi când să te oprești cu jignirile și cu bravada ieftină. Ori pe tine nu te-a acuzat nimeni de delict de gândire... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(A l e x @ 18 Nov 2011, 16:33) Bun, nu zic ca sunt usa de biserica, dar pe toti frustratii care vin aici si strica topicul de ce nu-i tragi de urechi? Asta mi se pare penibil, vin useri de android la greu aici, strica topicul, si tot eu primesc acuze. Ia-te si de trollii aia, si apoi vorbim si despre problemele mele. Pana la urma nimeni de aici nu a 'raspuns cu aceeasi moneda'. Puteam si noi sa intram 'in gasca' pe topicul de SGSII si sa aruncam cu noroi, dar nu am facut-o. Deci cu toate defectele noastre, tot nu ne-am coborat la nivelul unora... Si cred ca e evident. Daca ar fi dupa voi oricum nu v-ati plange de lipsurile hardware sau limitarile OS-ului! Ar fi 2-3 pagini de postari, fiecare incepand cu "Apple rulz because..." ![]() Joking aside, ce face target of choice din multi posesori de iStuffs este atitudinea. Corbex a punctat corect, achizitia se face in multe cazuri pe criteriul "am cu ce ba" dupa care posesorul simte nevoia de a-si justifica achizitia recurgand la "pana nu incerci nu poti sa vorbesti" si in final ca argument suprem "strugurii sunt acrii"! Imi plac MAC-urile ca exemplu perfect de design industrial dar restul "mitologiei Apple" e marketing pur! QUOTE(Madriann @ 18 Nov 2011, 21:51) Cum spunea un coleg de pahar....e "karma" ![]() O foarte buna prietena, stabilita in Norvegia, isi cumpara primul ei Mac...bon, Adrian se mira, incepe sa carcoteasca, la banii aia iti luai un Pentium xxx, facea mai multe, etc.... Raspunsul a fost dezarmant - "nu pot sa-ti explic si nu poti sa intelegi pana nu il folosesti". Pfff...marketing. Te dau banii afara din casa. Iti e jena sa recunosti ca ai dat 2000 USD + pe marketing pur...bla bla. M-a lasat fata in pace, ca eram fan Mircosoft ![]() Ceva mai tarziu, tin in mana primul 3GS...wow, ce e asta? Telefon? Poti vorbi la el? Cool...cat costa? Sh1t...la banii astia imi iau un computer si doua telefoane. Tipul, un italian, imi spune ca nu voi mai simti nevoia unui computer daca am acest Iphone. Bla bla, manca rahat.... Trece timpul si vine un Craciun, pierdem cam 3 ore prin magazinul Apple de pe Regent Street...ce iti doresti "honey"? Un Iphone...in regula, bani aruncati aiurea pe marketing dar, daca tie iti place, no problem...nu vrei un Samsung? Nu! Un HTC? Nu, ce e ala? Stai ca-ti arat - nu e nevoie, m-am indragostit de asta. Ok, il cumparam! Dupa alte 10 luni, timp in care am avut ocazia sa observ "marketingul nerusinat" al Apple, vine momentul schimbarii laptop-ului....ce vrei? Pai, unul la fel, ca fii-ta mi-a varsat Cola peste el. Eu: Nu vrei un Apple? Ea:Nu, e scump. Eu: Nu e asa de scump... - Ba da, e 1400 USD. Eu: Da, dar e mai bun/Ea: La ce imi trebuie mie, Vaio e OK. Eu: iti iau totusi un Apple. Ea: Nu pot sa te refuz, dar sa nu imi reprosezi mie asta. Eu: Ok, ma bucur ca te-ai hotarat ![]() O mica poveste...dar cum spunea cineva, e usor de carcotit pana nu il tii in mana si nu te loveste "magia" Apple. E ceva....diferit, si asta spune tot vis a vis de comparatiile astea inutile. Cine are ocazia, ar fi bine sa incerce...inainte de a face, ca mine odata, pe justitiarul in papushoi. Best Regards, Adrian Q.E.D. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
A l e x |
![]()
|
DragosP: Ce surpriza, esti om 'cu frica de Dumnezeu'. Sa inteleg ca iti plac si copiii, preafericitule?
![]() Garett: Ai dreptate, dar sunt si posesori de Galaxy care l-au luat sa arate ca 'au cu ce', pana la urma e unul din cele mai bune telefoane ale momentului si sunt sigur ca e plin de cocalari care l-au cumparat pentru a se lauda cu el. Tine de persoana in cauza, nu de produs. Cat despre 'Apple rulz', din nou, eu nu prea am vazut pe cineva sa fi zis asta pe aici, e o exagerare cu care va tot aparati. Cei care zic imediat 'Apple sux' cum sunt? De ei nu zici nimic? Sunt la fel de rai ca fanii, doar ca ei in loc sa laude arunca cu noroi. Si da, mi se pare corect sa pui mana pe un obiect inainte de a-l critica. Putini s-au jucat cu Macuri, de exemplu, deci nu-mi spune tu mie ca taranul din deal care zice ca Macul e de rahat chiar le-a incercat pe toate si a ajuns obiectiv la aceasta concluzie... Sa fim seriosi. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
din pacate, la noi, sunt multi care nu-si permit un iphone (fanii android care tot trolleaza pe topicul asta vor spune "iar se umfla astia cu aifon in pene"). de obicei, cand cineva nu-si permite ceva, pt a nu se simti el prost, spune "oricum nu l-as fi cumparat, de banii aia mai bine iau X, pretul e umflat, platesti brand-ul, etc.".
totusi, la un sondaj anonim pe net, situatia se schimba putin. oamenii sunt mai sinceri si cam 90% din raspunsuri sunt adevarate. pe un esantion de useri de smartphone-uri intre 300-800E situatia sta cam asa (aproximativ): 60% din userii de android sunt multumiti de device-urile lor, si 85% din userii de ios de device-urile lor. mai era o chestie legata de migrarea la alta platforma. in jur de 15% vroiau sa plece de la ios spre android, si vreo 40% tindeau spre apple. date mai exacte sau dovezi nu am cum sa va dau, asa ca puteti crede sau nu, mi-e indiferent. parerea mea e ca, cel putin juma' din astia care au intrat pe-aici sa faca "glume inteligente" pt astia cu aifon care nici macar n-au simtul umorului (dar au siri, cum bine zicea cineva mai sus ![]() ![]() cam asta am observat in general la cumparatorii (exceptandu-i pe cei care le iau din motive ce nu tin de functionarea/caracteristicile lor) de smartphone-uri: -cumparatorul de android isi doreste un smartphone care sa aiba un raport calitate pret foarte bun, nu conteaza neaparat calitatea constructiei, os-ul "sa se miste" bine, dar sunt acceptate mici probleme, aplicatii multe si free -cumparatorul de ios vrea in primul rand ceva care sa mearga impecabil, o constructie impecabila, nu conteaza daca aplicatiile sunt free sau pe bani atata timp cat merg impecabil, iar pt toate astea sunt pregatiti sa plateasca evident un pret mai mare cum ar fi putut samsung sa ceara 700E pe un sgs2 atata timp cat e construit cu materiale pe care eu nu le-as pune la un telefon mai scump de 300E? sau sa ceri banii aia cand device-ul nu e 99% stabil si fara bug-uri -cel care-si ia android vrea sa aiba un device |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-nexus-16gb
Sa vad cine comenteaza pretul de 2800 ron la acest telefon, asta cu tot cu shipping. Va scanez factura cand il primesc. Asta ca sa nu mai aud ca userii de Android sunt amarati... Si da sunt convins ca e mai tare ca iPhone 4S si ca hardware si ca software. Asta dupa ce m-am jucat destul cu iPad-uri si iPhone-uri de toate generatiile. E parerea mea strict personala. This post has been edited by 2dor: 19 Nov 2011, 16:22 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
herculane |
![]()
|
Exact ce ziceam mai sus - asta ne-a facut saraci, ii scanez si factura
Eu vorbeam de userii android, nu de tine in mod special. La tine problema nu e la bani, da' totusi undeva e de tot continui sa faci alegeri gresite la telefoane ![]() Ca hardware e mai bun decat 4s, dar scurta instorie a smartphon-urilor ne arata ca asta nu inseamna nimic. Din ce am butonat eu pana acum ( cred ca am acoperit cam tot ce va fi lansat pana pe la inceputul lui 2012) 4s nu are rival. Astept totusi quad-ul de la htc. Daca si asta e un fas, clar pana la iphone 5 pt mine nu mai apare nimic calumea This post has been edited by herculane: 19 Nov 2011, 16:31 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Fiecare foloseste telefonul intr-un anumit scop, ma refer pe langa vorbit. Unii se joaca, altii baga tot felul de softuri. Am prieteni care au iPhone cu jailbreak, daca nu s-ar putea face, mi-au spus ca nu si-ar lua. Deci vor iPhone pentru calitate, numele Apple, marketing, insa, vor libertatea pe care Android-ul o ofera. Nu multi fac jailbreak, dar aia sa spunem 20% sunt destui.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(A l e x @ 19 Nov 2011, 13:55) DragosP: Ce surpriza, esti om 'cu frica de Dumnezeu'. Sa inteleg ca iti plac si copiii, preafericitule? ![]() Garett: Ai dreptate, dar sunt si posesori de Galaxy care l-au luat sa arate ca 'au cu ce', pana la urma e unul din cele mai bune telefoane ale momentului si sunt sigur ca e plin de cocalari care l-au cumparat pentru a se lauda cu el. Tine de persoana in cauza, nu de produs. Cat despre 'Apple rulz', din nou, eu nu prea am vazut pe cineva sa fi zis asta pe aici, e o exagerare cu care va tot aparati. Cei care zic imediat 'Apple sux' cum sunt? De ei nu zici nimic? Sunt la fel de rai ca fanii, doar ca ei in loc sa laude arunca cu noroi. Si da, mi se pare corect sa pui mana pe un obiect inainte de a-l critica. Putini s-au jucat cu Macuri, de exemplu, deci nu-mi spune tu mie ca taranul din deal care zice ca Macul e de rahat chiar le-a incercat pe toate si a ajuns obiectiv la aceasta concluzie... Sa fim seriosi. Man, m-am jucat pe Macuri de pe vremea G3-ului, iphone si ipad am avut pe mana de cand au aparut, am destui amici suficient de "maniaci" incat sa-si comande din ziua doi, la capitolul struguri acri stau suficient de bine incat sa-mi permit orice iStuff, pur si simplu nu mi-a satisfacut asteptarile. QUOTE(herculane @ 19 Nov 2011, 15:51) -cumparatorul de android isi doreste un smartphone care sa aiba un raport calitate pret foarte bun, nu conteaza neaparat calitatea constructiei, os-ul "sa se miste" bine, dar sunt acceptate mici probleme, aplicatii multe si free -cumparatorul de ios vrea in primul rand ceva care sa mearga impecabil, o constructie impecabila, nu conteaza daca aplicatiile sunt free sau pe bani atata timp cat merg impecabil, iar pt toate astea sunt pregatiti sa plateasca evident un pret mai mare cum ar fi putut samsung sa ceara 700E pe un sgs2 atata timp cat e construit cu materiale pe care eu nu le-as pune la un telefon mai scump de 300E? sau sa ceri banii aia cand device-ul nu e 99% stabil si fara bug-uri -cel care-si ia android vrea sa aiba un device Man, era pe undeva pe un site pretul de fabricatie al i4-lui, hai sa n-o dam in "am cu ce ba"! Exceptand a doua bucata de sticla, cea de pe spate si bezelul de metal mai mare care ar fi componentele mai scumpe de pe i4 decat pe sgs2? MicroSD readerul? Oh wait... ![]() Dpdv strict hardware componentele sunt destul de asemanatoare si la i4s si la sgs2. Restul e marketing! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
Daca e sa fim total obiectivi, nu-i chiar asa. Prin aifone circule electroni Apple.
This post has been edited by corbex: 19 Nov 2011, 16:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 05:08 |