Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
herculane |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
A vazut careva asus zen? Cum vi se pare in comparatie cu mac book air? Nu dom'le, nu sunt identice, astia nu copiaza niciodata, si oricum, asus zen este mai tare in caracteristici...
Tot nu mi-a explicat nimeni in termeni seriosi si fara argumente de gradinita dilema de mai sus... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
herculane |
![]()
|
si asus zen si seria 9 de la samsung sunt mai puternice decat air-ul. cu s9 m-am jucat, zen-ul l-am vazut doar in poze.
acum, cand iei un laptop, daca te intereseaza exclusiv windows, nu vad de ce ai alege air-ul. e adevarat ca niciuna din copiile astea de air nu s-a ridicat la calitatea originalului, insa daca iti tre putere de procesare + windows mergi pe performanta. eu imi iau un air pt ca mi se o mica bijuterie (imi iau de 11 sau 13") iar cu macos merge impecabil. insa imi trebuie ceva usor, portabil. data trecuta cand mi-am luat laptop am luat ce am gasit mai puternic, lasand la o parte constructia. nici asa nu e bine, ca dupa 2 ani au inceput sa cedeze balamalelele, niste lipituri, etc |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Asta cu 'e mai puternic decat..' mai conteaza in ziua de azi la laptopuri?
Isi ia cumpara cineva Macbook Air pentru jocuri sau pentru grafica 3D? Nu cred... Atunci la ce iti trebuie puterea? Eu vad in Macbook Air un fel de compromis intre notebook si netbook, pentru stat pe net, eventual un mic Photoshop, muzica, filme, nu editare video/grafica 3D/alte activitati care necesita 'putere'. 90% (daca nu mai mult) din computerele de pe piata din ziua de azi sunt destul de puternice pentru a satisface nevoile oamenilor de rand. Profesionistii oricum iau alte computere, si le configureaza pentru nevoile lor, deci argumentul cu 'putere' mie mi se pare perimat, mai ales la laptopuri. Cred ca 'spex-urile manca-ti-as' sunt mai mult pentru trecut in semnatura pe forumuri gen Computer Games sau pentru dementa personala, pentru ca eu daca imi cumpar un laptop mic si subtire, nu ma apuc sa editez fisiere R3D pe ele. Deci la ce ar trebui putere? Mie procesoarele i7 pe noile Macbook Air mi se par inutile, un fel de NOS pus pe un Smart. Da, interesant, dar de ce? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ziceam strict de design. Nu s-au obosit nici macar sa mute mufele... MacBook Air este la fix pentru un utilizator obisnuit care s-a saturat de uindouz si vrea altceva.
|
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
herculane |
![]()
|
nu e ca iti trebuie neaparat. dar mie daca imi da cineva moca sa aleg intre 2 laptopuri din aceeasi gama (sa zicem intre zen si seria9) il aleg clar p-ala mai puternic. sa fie..
![]() pe de alta parte, fostul laptop, care a dus bine joacele cam pana la nivel de 2010-inceput 2011, il luam in concedii, ma mai jucam inainte sa adorm, mai primeam un mail de la serviciu, mai un photoshop etc. faceam ce faceam si pe un desktop puternic |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Când alegi mai mult ca să fie, nu faci decât să pierzi din autonomie și să generezi căldură.
Configurațiile Apple sunt mai slabe pe hârtie decât echivalentele altor producători. Cu toate astea n-am văzut Mac să se screamă în MacOS precum majoritatea celorlalte PC-uri în Vista. Unde mai pui că, Mac pe care s-a instalat Windows obține un scor mai mare prin benchmark-uri decât o configurație echivalentă de la alt producător. De cum (nu) se încălzește un Mac sau ce autonomie are în comparație cu orice altceva e cazul să mai amintim? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sunt de acord. Daca vrei laptop mic, ia Macbook Air de 11" si cu cea mai slaba configuratie, pentru ca oricum se va misca bine. Pentru ce sa ai ecran mare si procesor puternic? Iti vor manca baterie mai multa, si cam atat.
Un Macbook Air i7 de 13" mi se pare putin 'overkill' (urasc Romgleza dar nu gasesc un termen mai bun ![]() Intotdeauna am fost adeptul conceptului de a cumpara obiecte de care ai nevoie, nu obiecte care sunt tari pe hartie. Pentru ca arunci bani pe niste lucruri de care nu ai nevoie decat pentru lauda, si nu stiu daca te ajuta cu ceva. Cat despre produsele Apple, ei isi fac singur OS-ul si il optimizeaza pentru produsele lor. Una e sa ai un singur telefon si sa faci un OS pentru el, si alta e sa existe 10000 de modele cu acelasi OS. De aici una din principalele diferente... La Mac-uri e la fel. Si un Hackintosh se poate misca bine, dar nu atat de bine precum echivalentul 'original'. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
M-am hotarit sa devin fericitul posesor al unui aifon.
Urati-mi wellcome! LE Ups! Au sters moderatorii magazinul. This post has been edited by corbex: 23 Nov 2011, 11:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
herculane |
![]()
|
astia tot incearca
This post has been edited by herculane: 23 Nov 2011, 11:39 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
Reclama aia imi aduce aminte de reclamele la Duster in care incercau sa ne arate cum nu e nevoie sa cumperi un Cayenne sau alt 'gip', e Dacia la fel de buna si mult mai ieftina. Si noi toti trebuia sa ii credem.
Din pacate Apple n-ar putea raspunde cu aceeasi moneda. In primul rand, nu exista cozi la magazinele Samsung ![]() Si chiar daca ar fi, ce sa le zica... "Hey, this device won't crash like yours every 10 seconds, but it's much more expensive and you can't afford it!" Nu merge. ![]() This post has been edited by A l e x: 24 Nov 2011, 09:39 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Yesterday, an interview with Microsoft’s Craig Mundie, the firm’s Chief Research and Strategy Officer, hit the internet. During the interview, Mundie said that the company had had the capabilities of Siri in Windows Phone for more than a year. In the video, Mundie attributes the attention that Siri is getting to marketing and that Apple is “hammering” on the feature, because the iPhone 4S has little else to attract buyers. The feature of Windows Phone that Mundie is referring to is TellMe, a voice control service that gives users the ability to issue commands to their device, allowing it to play music, call contacts and search Bing, among other capabilities. The only problem is that TellMe is significantly more limited than Siri on several levels. Not only are there far fewer commands available, the accuracy of the voice transcription is extremely poor compared to Siri’s Nuance-powered detection. To be honest, although it has more features, TellMe is much more on par with Apple’s former Voice Control system when it comes to accuracy, which was also quite spotty and far more limited. |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
herculane |
![]()
|
tellme e destul de vechi si nici nu se compara cu siri dpdv al recunoasterii vocii si al numarului de raspunsuri prestabilite. mi-e lene sa ma uit la filmulet, da' probabil ca asta e si concluzia de-acolo
![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
Siri nu a inventat nimic nou, doar ca e primul care chiar functioneaza.
Siri 'intelege' ce ii spui, chiar si cand nu ai cel mai stralucit accent. Voice control-ul vechi de pe Apple, precum si ala de pe Android (si probabil si cel de pe Windows Phone) nu sunt la acelasi nivel. A se observa in acel clip la 0.33 despre ce vorbesc... Siri a inteles perfect si a executat, ala din stanga a inteles 'teen anal' (perversul ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ai uitat si de asta...da, da, da stim cu totii ca acum nimeni nu va mai cumpara iPhone 4
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Maine poimaine auzi ca incendiul de la o casa a fost cauzat nu de o tigara/lumanare lasata aprinsa, ci de un iphone lasat deschis si nesupravegheat.
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Orice aifon, in prezenta unuia sau mai multe samsunguri, se incinge. Cele mai temperamentale se si aprind.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Il mai tineti minte pe nigerianul ala de si-a dat foc intr-un avion delta, incercand sa faca pe teroristul? De fapt avea iphone, si aia de langa el aproape ca l-au omorit in bataie, degeaba
![]() |
--------------------
...
..
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
@corbex: E mult prea cooooool aifonul ca sa se incinga in prezenta la asa ceva, sa nu fie cumva invers
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
neumann |
![]()
|
e mai degraba hot decat cool.
|
--------------------
...
..
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
iOS 5.1 beta1 lansat dezvoltatorilor.
Odata instalat 5.1, nu se poate reveni la 5.0.1 sau 5.0 sub nici o forma, deci cei care au nevoie/vor jailbreak nu instalati. Semnarea variantei beta1, se termina undeva la mijlocul lunii iainuarie, nu mai stiu exact data... This post has been edited by shteffanivlad: 30 Nov 2011, 08:25 |
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
herculane |
![]()
|
14 ianuarie
am pus si eu ieri pe un 4s ios 5.1. nu vad nicio schimbare la prima vedere ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
herculane |
![]()
|
eu n-am rezistat cu s2 de la serviciu. am zis sa mai dau o sansa unui android de cand am scapat de sgs.
lasand la o parte pb cu display-ul, e plin de bug-uri frate. bine, depinde cu ce esti obisnuit. daca treci de la desire (de ex) la s2 e "wow". daca il compari cu 4s... de ce n-or fi ramas samsung la tv-uri, ca macar la alea se pricepeau ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pai atunci are rost sa spun si eu ca nu suport aifonu si tot ce incepe cu "ai" pentru ca nu mi se pare normal sa platesti chiar atat de mult pentru un device care nu face mare lucru? Mi se rupe mie ca e facut in california cu piese din china. Nu inseamna ca trebuie sa dau mai mult pe el. De asemenea scopul unui telefon smart / multimedia este sa poti sa imparti (share) cu toata lumea ce ai tu pe telefon.... Dar astea sunt doar banalitati.
Cea mai mare problema o am cu atitudinea lor, cu aspiratiile lor si cu stilul lor de prezentare... Nu prea ma prinde pe mine globalizarea asta... This post has been edited by DrK: 30 Nov 2011, 12:56 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ma eu am vazut made in california pe ifon scris
![]() Oricum, un ifon, ipad, idraci ma ingradeste putin. Asta e, dupa 17 ani de produse contrafacute, mp3-uri, crackuri, hackuri, ciordeli de filme, nu poti sa faci saltul asa repede la lucruri legale si normale. Recunosc ca incet incet intru si eu in legalitate cu tot ce am pe calculator. Am licente la vreo 20 de jocuri, windows, photoshop, corel... Dar un salt la 1 euro melodia nu pot sa fac ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
A l e x |
![]()
|
Ai vazut gresit. Scrie "Designed by Apple in California. Assembled in China". Probabil e pus la deruta, sa te uiti rapid si sa intelegi ca e facut in California.
![]() edit: Pai mp3-uri poti pune de oriunde pe orice produs Apple (fara jailbreak), si cu aplicatiile la fel (daca faci jailbreak). This post has been edited by A l e x: 30 Nov 2011, 13:08 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
Da da da. Designed in Cali. DAA. Asa scria, scuze
![]() Vorbim de lucrurile stoc. In afara de windows, las tot ce am stoc pentru ca nu ma deranjeaza. Consider ca lucrurile sunt facut intr-o armonie si nu are rost sa le stric ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
A l e x |
![]()
|
De acord, nici eu nu fac jailbreak, dar nu trebuie sa dai bani pe melodii, merge orice mp3 pe iPhone si iPod.
Iar 0.79 euro pe aplicatie mie mi se pare decent, mai ales ca o ai 'pe viata', sa spun asa, chiar daca treci pe o versiune mai noua de iPhone. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
@herculane: eu anuntam lansarea, nimic altceva
![]() Am vazut ceva zvonuri pe net ca ar fi pus panorama pentru poze. This post has been edited by shteffanivlad: 30 Nov 2011, 13:31 |
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:52 |