Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut ocazia, de curand, sa compar unul langa altul un 4S si un S2. La majoritatea capitolelor iese in fata 4S, calitatea materialelor este absolut superba fata de S2.
S2 imi place pentru dimensiunea ecranului si pentru Android. Este posibil ca in curand sa ma chinui un pic sa ma obisnuiesc cu un 4S (cu IOS, mai exact), ma mai gandesc un pic. Mi-a placut sa ma joc cu Siri, ne-am inteles destul de bine. 4S este un telefon cu functii aditionale. S2 este mai mult o tableta cu functie de telefon (nu atat de mult cat e Streak-ul meu de 5 inch dar oricum ![]() later edit: bineinteles ca diferenta de calitate a materialelor folosite este justificata (un pic) de marea diferenta de pret intre cele 2 terminale (cca 50% mai scump aifonu'). This post has been edited by padre: 30 Nov 2011, 20:44 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
După ce-am utilizat prin Germania câteva zile un iPhone ca telefon "de servici", mi-am luat și eu unul, dacă tot mă bate la cap Vodafone cu fidelizarea... Așa, ca primă impresie, e îngrădit rău iOS-ul. Aplicații gratuite, de calitate, nu există, comparativ cu Androidul. Ca să am aplicații precum cele de pe Desire am plătit până acum aproximativ 100 euro... Aviz amatorilor.
Partea bună e că aplicațiile merg, sunt mai mature, la fel și sistemul de operare. Lipsesc foarte multe pe partea de configurare, e drept că finețuri, nu chestii esențiale. Azi am umblat după accesorii: suport auto, încărcător auto, dock pentru birou. Să dea dracu dacă am găsit ceva decent în tot Bucureștiul. PS: Siri e un rahat. S-ar putea să-l mărit cât de curând. Părerea mea. This post has been edited by C a t a l i n: 1 Dec 2011, 19:26 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce-i aia Siri?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dar pe ce ai cheltuit frate atât?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi numai iGo a fost 79 euroi.
Pt Siri search pe youtube. |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Are cineva dintre posesorii de iPhone vreun produs de aici sau similar?
Caut ceva compatibil cu Iphone 4S și iPad 2. |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ahaaaa.
![]() Sunt și-n Carrefour niște turcisme care fac același lucru, dar mă gândeam că posesorii de iPhone nu se coboară la așa nivel, nu? Sau poate e vorba de o situație similară cu cea a românilor posesori de haudi echipate cu anvelope din care ies sârmele. |
--------------------
-
-
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Astia ca mine care l-au primit moca se coboara si la nivelul asta
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce anume folosești?
|
--------------------
-
-
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu vorbeam asa in general, de folosit nu folosesc decat un dock chinezesc pentru telefon si un sistem audio portabil, pe care nu stiu exact cum il cheama(va trebui sa ma uit acasa).
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Așa în general vorbind, și telefonul tot chinezesc e.
This post has been edited by C a t a l i n: 2 Dec 2011, 14:01 |
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ti se pare chiar atat de mult sa dai 100 euro pe multe aplicatii? Mai ales ca iGO a costat cel mai mult, fara el ai fi cheltuit mult mai putin...
Pai cumperi 3-4 Blu-Ray-uri ajungi cam la aceeasi suma... Sau filme si muzica nu cumperi? Mie 0.79 euro pe o aplicatie care iti ramane pe viata nu mi se pare mult. iGO e mai scump, dar daca ai nevoie de el, tot ok mi se pare pretul. Vorba ta, daca ai Audi nu cumperi anvelope SH la el, nu? Plus, exista jailbreak pentru romanul veritabil care nu vrea sa dea bani pe aplicatii. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 2 Dec 2011, 14:01) True ![]() @A l e x: Jailbreak nu faci neaparat pentru ca vrei sa instalezi aplicatii fara sa platesti, desi asta ar fi motivul principal, ci si pentru a avea acces la unele aplicatii/tweak-uri pe care le gasesti doar in Cydia. This post has been edited by Hack: 2 Dec 2011, 14:49 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Hack |
![]()
|
Cine zice ca daca faci jailbreak pierzi garantia?
![]() P.S: Exista in Cydia o versiune debila a lui Siri, care se poate instala si pe iPhone 4 sau 3, dar merge ca pixu'....ESRA se cheama. This post has been edited by Hack: 2 Dec 2011, 16:04 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Aplicațiile alea de 0.79 costă doar atât pentru că fac doar atât.
Ce am scris eu s-a vrut doar o comparație la obiect, ca posesor de telefoane cu Android și mai nou iOS, între ce e disponibil gratis sau pe bani în Market și respectiv App Store. Ce cumpără unul sau altul și n-are legătură cu GSM Zone n-are relevanță aici. |
--------------------
-
-
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
In WE, pustiul unui amic bun a fost la un concurs unde a castigat premiul 1.
Si pt. ca i s-au terminat acumulatorii de la camera foto fix cand pustiul lua cupa, am scos telefonul si i-am facut poze si filme. Ajunsi acasa ii zic lu' amicu', "deschide si tu blu-stutz-ul sa-ti dau pozele". Asta se uita mirat la mine, pai nu merge coane ca eu am Iphone4.... ![]() Ce-i rahatul asta? E pe bune sau nu stie el sa-l foloseasca? Adica sa dau 3 mii da RONI pe un telefon si sa nu pot sa folosesc dintele albastru??? By the way....79 iepuroi pe IGo este infernal de mult. Cu 370 lei, adica vreo 86 euro mi-am luat o chinezarie de GPS Mio cu tot cu IGo-ul, bani in care mi-am luat si IGo-ul si device-ul. Stiu ca chinezaria nu face multi bani, dar totusi sunt doar 7 euro in plus fata de 79 cat as da doar pe IGo. This post has been edited by vallixx: 2 Dec 2011, 17:21 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Acei 79 de euroi sunt dați pentru ultima versiune de iGo disponibilă la momentul actual, cu hărți pentru toată Europa și update-uri direct din telefon pe viață. N-ai cum să faci asta folosind PNA-ul tău, plus că e alt tip de licență.
|
--------------------
-
-
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mda, evident ca e posibil si asta.
Dar mi se pare totusi destul de mult, atata timp cat cu 7 euro in plus imi iau un PNA modest, dar cu care fac in mare cam acelasi lucru. Si ce ma enerveaza este ca am feelingul ca pretul nu reflecta adevarata valoare a IGo. Cred ca pretul este mare pt. ca-l vrei pt. Iphone. Daca-l vroiai pt. altceva posibil sa fi costat mai putin. Inteleg totusi si marketingul Apple desi nu sunt de acord cu el. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu n-am zis că nu e mult, tocmai că de aia am și scris mai sus că pentru funcții similare trebuie plătit mult mai mult când ai iPhone (chiar Apple în general) decât atunci când ai un telefon cu Android sau un PC oarecare.
|
--------------------
-
-
|
|
vallixx |
![]()
|
Exact.
Daca o firma face un produs care costa 5 lei, pai frate, ala tre sa coste 5 lei si daca-l cumpara unul cu un salariu minim pe economie, unul cu salariu mediu, altul cu salariu mare si indiferent daca te cheama Popescu, Ionescu sau Basescu, Becali, Patriciu...etc. Pretul in functie de client si nu de produs dupa mine este furt si personal nu vreau sa iau parte la el, chiar daca risc ca din aceasta cauza sa pierd un produs care poate ar fi chiar calitativ, insa costa mult mai mult decat face. Si aici nu ma refer neaparat la Iphone sau la IGo, ci in general. In cazul Iphone, pretul de achizitie nu reflecta produsul. Telefonul, dupa parerea mea nu face atatia bani. Pretul mare este pentru ca in afara de telefonul propriu zis, platesti si pentru ca iti iei un produs de imagine, platesti marca.... Nu-ti iei Iphone pt. ca vrei un telefon, iti iei Iphone pt. ca vrei un Iphone. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ultima fraza poti sa o repeti la fiecare 5 posturi
![]() This post has been edited by corbex: 2 Dec 2011, 19:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
A l e x |
![]()
|
QUOTE(Hack @ 2 Dec 2011, 15:35) @A l e x: Jailbreak nu faci neaparat pentru ca vrei sa instalezi aplicatii fara sa platesti, desi asta ar fi motivul principal, ci si pentru a avea acces la unele aplicatii/tweak-uri pe care le gasesti doar in Cydia. Da, stiu, dar multi spun ca nu vor iPhone pentru ca nu vor sa plateasca mp3-urile si aplicatiile. Raspunsurile sunt: 1. Merge orice mp3 pe iPhone si iPod, indiferent daca au jailbreak sau nu... 2. Daca faci jailbreak nu mai platesti nimic. Cu alte cuvinte, asta nu e motiv sa nu cumperi iPhone. QUOTE(cj98czh @ 2 Dec 2011, 15:56) Ar trebui sa fie o ironie? Eu cumpar filme si muzica la greu, am aproape 150 de DVD-uri cumparate de pe Amazon si de vreo 2 ani am trecut pe Blu-Ray-uri. In general daca imi place un film/serial/album, il cumpar, si asa face orice persoana cu bun simt, dupa parerea mea. Dupa ce dai 100-150 ron pe un film, 0.79 de euro pentru o aplicatie nu pare atat de mult. Dar ma rog, fiecare cu nebuniile lui. Nu ma astept sa inteleaga romanul de rand de ce cumpar eu filme, cand el si la anvelope se zgarceste si ia sh. QUOTE(C a t a l i n @ 2 Dec 2011, 17:25) Ce am scris eu s-a vrut doar o comparație la obiect, ca posesor de telefoane cu Android și mai nou iOS, între ce e disponibil gratis sau pe bani în Market și respectiv App Store. Comparatia mi s-a parut de bun simt, am vrut doar sa spun ca in general nu costa mult sa-ti umpli iPhone-ul de aplicatii. Daca nu luai iGo, ti-ar fi trebuit ceva sa ajungi la 100 euro in total. Da, atat fac aplicatiile, atat platesti, aia e. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 2 Dec 2011, 18:39) Corect. Si multi nu inteleg asta, se tot agata ca e scump, ca e prost, ca e mai bun samsungu, hashteceu, ca ala face prajituri, ca ala face gogosi etc. Bluetooth-ul nu il poti folosi la iphone decat petntru casca. Dar, ai o multime de alte metode de transfer, inclusiv legarea la orice PC prin cablu, si se deschide ca orice camera foto. Asta ca sa nu mai zic ca ai iCloud, photo stream si altele, in care nici macar nu transferi, se pun singure dintr-o parte in alta. iPhone-ul la productie, costa 5 lei. Daca se gasesc prosti (ca mine) sa dea 5000 pe el, prosti sunt apple? Nu, prosti suntem noi, si eu recunosc treaba asta, dar asta nu inseamna ca ma intereseaza alte opinii sau alte telefoane. Ia-ti tu samsung care face gogsi, eu imi iau incontinuare porcaria asta mult prea scumpa, produsa de hotii astia ordinari de la apple... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am citit pe un forum ca se vrea terminarea stocurilor pentru iPhone 4 de 16 si 32 gb...si daca vrei iPhone 4 nu ai decat optiunea de 8 gb...cine vrea iPhone de >16 gb nu are decat sa-si cumpere iPhone 4S.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Orice ați discuta, numai la subiect nu. E bine!
Între timp am comandat afară iHome iA100, deoarece în România costă exagerat de mult. Mi s-a părut cel mai complet ca funcții, plus că ține și iPad-ul, mult mai util decât iPhone-ul. Să vedem când o ajunge. This post has been edited by C a t a l i n: 2 Dec 2011, 22:58 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cum va prostesc astia sa marcati banu', cu gadgeturile lor de doi lei
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Catalin, in 26 de pagini, cate posturi sunt la obiect?
Markos, suntem numai prostiti, astia de stam la coada si facem stirile. Ne-a spalat memoria apple, cu totul... Referitor la jailbreak, unlock si alte cele. Jailbreak = Metoda de spargere a iOS-ului, sistemul de operare al iphone-ului, pentru a putea instala programe din alte surse in afara de appstore. Contrar ideii ca tot ce e in Cydia este gratis, sunt si aplicatii din cydia pe bani, si pe bani multi. Sigur, sunt si aplicatii pirat, care le poti pune functie de sursa, care pirateaza aplicatiile pirat din cydia si le pui gratis. Unlock = Metoda de deblocare software a aparatului pentru folosire in alte retele decat cea initiala. Pentru iPhone, codarea se face prin IMEI, si punerea acestuia in baza de date cu aparate codate pe o anumita retea. Decodarea oficiala, se face prin simpla mutare a acestui imei in baza de date cu aparate necodate. Jailbreak si unlock, sunt metode software de modificare, si teoretic duc la pierderea garantiei, dar practic nu poate nimeni dovedi ca ai avut sau nu jailbreak odata ce ai facut resotre din iTunes. Pentru cei care vor detalii, pot sa va explic cum sta treaba cu basebandurile, care sunt decodabile si care nu, care iOS-uri suporta jailbreak tethered si untethered etc. Astea clarificate, pe iphone(cu jailbreak sau fara, nu conteaza) se pot pune orice fel de melodii, si orice fel de filme, atat timp cat le pui prin itunes. Inclusiv cele de la matusa torrent din SUA. |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:46 |