DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

54 Pages « < 24 25 26 27 28 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.

C a t a l i n
post 2 Dec 2011, 23:50
Post #751

Group: Members

Dacă era cazul, eu n-aș fi trecut de la 4 la 4S. Beneficiile sunt minime.

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 3 Dec 2011, 09:17
Post #752

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(A l e x @ 2 Dec 2011, 21:40)
Nu ma astept sa inteleaga romanul de rand de ce cumpar eu filme, cand el si la anvelope se zgarceste si ia sh.
*

worship.gif
Boieru' tot boier!
V-am zis eu... blush.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
C a t a l i n
post 3 Dec 2011, 09:52
Post #753

Mda, apropo de bluetooth și alte limitări tâmpite marca iOS, tocmai am realizat că nu mai pot folosi interfața OBD2. 251.gif

This post has been edited by C a t a l i n: 3 Dec 2011, 10:00

--------------------
- - -
+
corbex
post 3 Dec 2011, 10:35
Post #754

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Ai dreptate boierule! Ma intorc la romanii de rind. Asa era si pe vremuri, in cluburi se intra cu legitimatie de membru. Ca sa nu se amestece intelectualii cu inginerii.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
C a t a l i n
post 3 Dec 2011, 10:37
Post #755

QUOTE(corbex @ 3 Dec 2011, 10:26)
Vrei sa spui ca incerci sa-i  dai o utilizare? Pai d'aia le cumpara lumea? icon_mrgreen.gif
*

Ai dreptate. Sincer eram oarecum conștient de inutilitatea lui când l-am luat. Voi reveni la Android când apare Galaxy Nexus la Vodafone.

--------------------
- - -
+
A l e x
post 3 Dec 2011, 10:54
Post #756

Showing the fangs of rage

Eu cand spuneam romanul de rand, ma refeream la mentalitate, nu la situatia financiara sau studii, dar din nou, fiecare intelege dupa propriile frustrari. tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
herculane
post 3 Dec 2011, 17:18
Post #757

Membru autentic

haha ce tare-i asta: http://www.idevice.ro/2011/12/02/samsung-r...pot-publicitar/

ce-or fi zis astia de la cosmote? daca oricum 80% din telefoanele samsung sunt copiate dupa ifon, sa puna direct poza originalului smile.gif

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford Mondeo Titanium 2.0 16v 2008 - xxxxx
+
cj98czh
post 3 Dec 2011, 17:33
Post #758

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

Alex, ti-am mai spus odata ... cam sari calul ... si nu este ok, mai coboara pe pamant printre muritori ... prea te-ai cocotat sus si prea ti se pare ca esti "fara de pacat" ...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
2dor
post 3 Dec 2011, 17:42
Post #759

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

From: Bucuresti

QUOTE(eduardsebe @ 2 Dec 2011, 16:46)
Si daca ii faci jailbreak adio garantie.
La un iPhone dupa jailbreak exista sansa sa mearga mai greu sau sa aiba vreo problema?
*

Cu jailbreak si Cydia pierzi garantia daca te duci cu ele instalate pe telefon la garantie. Dar poti reveni la stoc inainte sa te duci. Mai greu nu merge, poate mai repede. In momenul acela telefonul devine aproape un Android, la care poti sa faci ce vrei, sa ii pui ce look vrei, ce animatii vrei, ce softuri vrei. Deabia atunci un iPhone devine cu adevarat interesant.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
A l e x
post 3 Dec 2011, 23:21
Post #760

cj: Ok, hai ca vin jos. tongue.gif

2dor: Si atunci de ce zic toti taranii ca la iPhone se poate schimba doar wallpaperul, daca dupa jailbreak poate fi modificat radical? Sa fie oare pentru ca ar zice orice? Sau sunt eu 'cocotat' prea sus?

biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Garett
post 4 Dec 2011, 06:21
Post #761

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(A l e x @ 3 Dec 2011, 10:54)
Eu cand spuneam romanul de rand, ma refeream la mentalitate, nu la situatia financiara sau studii, dar din nou, fiecare intelege dupa propriile frustrari. tongue.gif
*

Man, nu stiu daca realizezi dar prin mentalitatea si atitudinea ta fix la categoria "roman de rand" te incadrezi! biggrin.gif
Nu ma intelege gresit, n-am nimic cu tine, dar cu raspunsurile pe care le dai nu faci decat sa intaresti statutul iphone-ului de "obiect de fite, cu specificatii mediocre si limitari stupide dar aparat cu fanatism de posesori".
Tu nu faci decat sa exemplifici arhetipul posesorului de iphone asa cum e vazut de ceilalti: arogant, "mistocar" si fanatic.
Daca mai ziceai si ca asculti manele...

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
A l e x
post 4 Dec 2011, 10:07
Post #762

'Man', nu eu am inceput cu mistourile si cu off-topicul aici. Daca te uiti pe primele pagini, se discuta la obiect, pana au venit 2-3 tarani si au stricat topicul. Eu am incercat sa aduc discutia inapoi on-topic, am rugat si moderatorii sa faca putin curat. Nu s-a putut, asa ca am ajuns aici. Asta e.

Cat despre fanatism, vad ca repede aruncati pastila asta. Din nou, citeste topicul si vezi ca am recunoscut toate defectele iPhone-ului, nu am zis nicaieri ca e perfect, nu vad de ce as fi 'fanatic'. Daca s-ar discuta on-topic si la obiect, n-as avea nicio problema sa recunosc ce nu-mi place la acest telefon sau la Apple, citeste prin topic si ai sa gasesti astfel de posturi de la mine... Cat timp discutia e la misto, la misto scriem.

Sa se faca putina ordine in topic si sa nu se mai scrie mizerii, si atunci iti promit doar posturi la obiect fara nicio urma de aroganta sau mistocareala. Cat timp nu se face asta, sorry, man. tongue.gif

Stiu ca am exagerat pe aici, sper sa nu fi insultat pe prea multi, dar e amuzant cum Androizii se apara intre ei si nu-si vad greselile lor. De ce nu va luati de aia care intrau aici cand topicul era curat si scriau "iPHONE SUX!!!!"? Ei cum erau? Sau ei au voie, 'man'?

Iar asta cu manelele ai aruncat-o gratuit, spuneai ceva de mistouri? Avand in vedere cati Loganari am vazut eu cu manelele 'in fapt', as lasa generalizarile de acest tip daca as fi in locul tau, 'man'.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Garett
post 4 Dec 2011, 11:12
Post #763

Membru autentic

Ai o problema cu expresia "man", man? tongue.gif
Faza cu manelele n-a fost chiar gratuita, ma refeream la "tipologia posesorului de iphone".
Ca nu asculti manele e laudabil, ca ai un complex de superioritate, well, fiecare cu ale lui...
In rest, ai si tu dreptate, critica doar de dragul criticii e contraproductiva.
Dpmdv fiecare are dreptul sa-si vada telefonul, masina, etc "za best" cata vreme nu ii desconsidera a priori pe ceilalti: "oameni de rand", "loganari", etc.
Mai era unul pe aici care ii tot dadea cu "loganarii consumatori de soric de la porcul din portbagaj", vajnic posesor de "tedei" alminteri.
Ce vreau sa spun e ca felul cum ii categorisesti pe ceilalti de fapt te categoriseste indirect si pe tine.
In fine, de gustibus et de coloribus...

--------------------
No Reno Forever
+
cj98czh
post 4 Dec 2011, 11:13
Post #764

Membru de la Cluj ...

QUOTE(A l e x @ 3 Dec 2011, 23:21)
de ce zic toti taranii ..
*

QUOTE(A l e x @ 4 Dec 2011, 10:07)
pana au venit 2-3 tarani si au stricat topicul.
*

O dai in penibil ... . continua ... vin taranii si strica topicul ... taranului de aici, sau cum???

Alex, aveam total alta parere despre tine. Se vede treaba ca m-am inselat .... rau de tot.

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Hack
post 4 Dec 2011, 11:20
Post #765

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(Garett @ 4 Dec 2011, 11:12)
... ma refeream la "tipologia posesorului de iphone".
*

Am dat un goagle si nu am gasit nimic sad.gif ...detaliaza te rog.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Madriann
post 4 Dec 2011, 11:34
Post #766

Membru autentic

From: Tunisia

Am facut un update la IOS 5.01 si inimaginabilul s-a produs: S-au sters conturile de pe Plant vs Zombie wacko.gif. Asta dupa ce am transferat toate achizitiile pe laptop si am facut back-up....
Mi-am aranjat duminica, fii-mea deja nu mai vorbeste cu mine (avea doua floricele care zambeau in Zen Garden death.gif ) .
Se mai poate face ceva?
(Am incercat deja restore back-up dar immediate ce s-a conectat iTunes, si-a facut alt back-up si la suprascris pe cel de ieri).

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
Garett
post 4 Dec 2011, 11:50
Post #767

Membru autentic

QUOTE(Hack @ 4 Dec 2011, 11:20)
Am dat un goagle si nu am gasit nimic sad.gif ...detaliaza te rog.
*

Intra intr-un bar si uita-te la iphone-urile de pe masa, dupa care uita-te la propietari. Evident, nu generalizez, dar impulsul de a-ti pune telefonul pe masa este asociat, in principiu cu posesorii de iphone...

--------------------
No Reno Forever
+
Hack
post 4 Dec 2011, 11:57
Post #768

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

radmasa.gif Tare asta... doar ca treaba asta se practica cu mult inainte ca iPhone-ul sa apara pe piata, deci nu tine...plus ca fii atent ce scrie pe folia de protectie originala cu care vine un HTC Sensation din fabrica: "Please remove the phone from your trouser pockets before sitting down." laugh.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Madriann
post 4 Dec 2011, 12:33
Post #769

Membru autentic

Mai bine l-ati muta la cafenea, sa fie off-topic pentru toata lumea.
QUOTE(Garett @ 4 Dec 2011, 12:50)
Evident, nu generalizez, dar impulsul de a-ti pune telefonul pe masa este asociat, in principiu cu posesorii de iphone...
*

Sunt posesor de BB Curve (moka de la companie) si il pun intotdeauna pe masa, in asa fel incat sa pot vedea led-ul rosu (incoming mails/SMS). Il mai pun pe masa pentru ca ma deranjeaza cand il tin in blugi sau cand imi atarna greu in buzunarul sacoului. Il mai pun pe masa si pentru ca asa am chef cateodata.
Impulsurile de a pune telefonul pe masa nu e asociat decat cu necesitatitile individului in cauza, afirmatia ta e doar un flame gratuit.

--------------------
+
herculane
post 4 Dec 2011, 12:38
Post #770

Membru autentic

acelasi lucru il poti spune si despre o masina premium si in general de cele mai bune lucruri. lumea se da mare cu ele pt ca sunt cele mai bune. iar noi aici n-ar trebui sa vb despre lume, ci despre iphone-uri. care sunt cele mai bune wink.gif

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford Mondeo Titanium 2.0 16v 2008 - xxxxx
+
Garett
post 4 Dec 2011, 12:43
Post #771

Membru autentic

Am zis deja ca nu generalizez!
Sgs e mai mare decat BB-ul dar sta bine mersi in buzunar.
Stiu ca e mai veche decat iphone-ul, era si pe vremea cand N70 era state of the art, n-am inteles-o nici atunci nici acum.
Btw, am un amic, posesor de iphone 4 inainte avea un HTC Wildfire. Cat a avut HTC il tinea in buzunar, acum isi pune iphone-ul pe masa. De ce? N-a stiut sa-mi raspunda!
@herculane: la masini pui doar cheia pe masa. wink.gif

This post has been edited by Garett: 4 Dec 2011, 12:45

--------------------
No Reno Forever
+
A l e x
post 4 Dec 2011, 13:14
Post #772

Garett: "ma refeream la "tipologia posesorului de iphone".""

Si eu ma refeream la tipologia posesorului de Logan. Vezi? Daca vrem, generalizam fara probleme wink.gif

Oricum, e adevarat ca am exagerat cam mult pe aici, mai ales ca m-am certat/contrazis cu membri pe care ii stiu personal si ii respect, si asta nu e ok. Sunt de acord cu oricine spune ca 'am sarit calul'. Asa e. Dar nu am fost singurul, si nu de la mine s-a inceput.

Cum ii spuneam si lui Liviu, accept sa fiu tras de urechi pentru comportamentul meu de aici daca sunt trasi si cei care au inceput toata mizeria de off-topic. Altfel nu ma lua doar pe mine, ia-te si de altii, chiar daca au OS ca al tau. Ori suntem obiectivi ori nu mai suntem tongue.gif

Si asta cu scosul telefonului pe masa, sa fim seriosi. Unii posesori de Android nu fac asta, sau cum? Cine vrea sa se laude, se lauda, indiferent de telefon sau masina. Cocalarul e cocalar, sa avem amandoi sanatate de cati cocalari am vazut eu cu SGS1 cand a aparut, dar niciodata nu m-am gandit sa generalizez.

Si repet, nu o mai da cu 'za best' ca nu am spus niciodata asa ceva si nici nu voi spune. Nu exista decat telefon 'za best for iu', e foarte greu sa gasesti un castigator cand faci comparatii obiective.

Deci daca vrei sa faci morala, fa-o pana la capat, altfel nu te obosi.

cj: OH NU!!! Nu am sa mai dorm noaptea stiind ca esti dezamagit si ca te-ai inselat. sad.gif sad.gif sad.gif

This post has been edited by A l e x: 4 Dec 2011, 13:17

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
cj98czh
post 4 Dec 2011, 13:46
Post #773

Membru de la Cluj ...

Alex, stai linistit ca nu sufar biggrin.gif ... dar macar acum stiu cu cine am de-a face, si cu genul asta de oameni nu imi place sa stau de vorba, la asta ma refeream cand spuneam ca m-am inselat, pana acum mi-ai lasat impresia unui tip inteligent si echilibrat ... aici m-am inselat ... si ca iti pasa tie sau nu ... te-as mintii daca nu ti-as spune ca mi se rupe ... da noi sa fim sanatosi .. biggrin.gif

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
SorinCT
post 4 Dec 2011, 14:02
Post #774

Honor et Patria

From: Constanta

Ce importanta are unde iti pui telefonul atat timp cat e in siguranta si nu te deranjeaza?
Eu unul de obicei il tin pe masa (am avut si 5230, Motorola V3, Nokia e51, Galaxy Gio samd) pentru ca ma deranjeaza in buzunar cand stau jos. In plus imi e la indemana cand vreau sa stiu cat e ceasul (nu port ceas la mana) si cand zornaie, in special cand duduie muzica si ai sanse sa nu il auzi.
E o chestie de preferinte, indiferent daca ai 3310 sau Iphone 4S, fiecare il tine unde vrea.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI - CT-XX-LEA
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
A l e x
post 4 Dec 2011, 14:12
Post #775

cj: Ok, poate acum ca ti se rupe nu mai intri aici sa-mi dai quote la posturi si sa arunci cu ironii ieftine, cum ai facut pana acum.

SorinCT: Eh, stii si tu cum e, romanul se uita atent cine si ce telefon are, cum e imbracat, de cat alimenteaza, si apoi isi construieste propriile povesti/critici despre acea persoana, chiar daca nu o cunoaste.

Nu zic ca nu sunt cocalari care isi pun aifonul pe masa sa arate 'ca au', dar si daca il scot sa dea un telefon, tot exista un observator de asta care fierbe de nervi cand il vede. Ce sa-i faci, asta e lumea. Uita-te la cj. tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
xcss
post 4 Dec 2011, 14:23
Post #776

Born to Be Epic

Fain topic. Perfect reprezentativ, si aici ma refer la tentatia argumentelor ad hominem, la care nu rezista nimeni. Vreau si eu sa citesc despre iPhone, nu despre utilizatorii lui, da' cred ca nu mai am nicio sansa...

PS: Sent from a freakin' Android phone.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
cj98czh
post 4 Dec 2011, 14:24
Post #777

Membru de la Cluj ...

biggrin.gif da fierb de nervi ..biggrin.gif ce sa spun ... ar trebui sa stau tot fiert ... avand in vedere ca sotia a avut Iphone 4, si de 1 saptamana are 4s ... ce sa spun ... . biggrin.gif fierb de nervi de cate ori il vad ...biggrin.gif si ca sa schimb ceva eu am continuat sa am HTC biggrin.gif

Eu nu ma refer la telefon, citeste posturi de ale mele in care scriam foarte clar ca fiecare isi cumpara ce crede ca i se potriveste, dar ce faci tu de ceva vreme incoace, nu mai este demult obiectivitate ... era vorba aia ... cand iti spun mai multi ca esti beat du-te si te culca ... si in cazul tau ti-au spus multi .. dar tu continui sa dansezi biggrin.gif si sa spui ce ni se pare.

Oricum ca sa fi fericit, o sa scriu aici tot la fel de putin ca inainte, asta ca sa poti continua tu programul de dans nestingherit biggrin.gif .... de mine biggrin.gif

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
A l e x
post 4 Dec 2011, 14:27
Post #778

Sa 'fi' fericit si tu, si sa 'sti' ca vom plange toti dupa posturile tale de aici. sad.gif

This post has been edited by A l e x: 4 Dec 2011, 14:27

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Madriann
post 4 Dec 2011, 14:38
Post #779

Membru autentic

QUOTE(xcss @ 4 Dec 2011, 15:23)
Fain topic. Perfect reprezentativ, si aici ma refer la tentatia argumentelor ad hominem, la care nu rezista nimeni. Vreau si eu sa citesc despre iPhone, nu despre utilizatorii lui, da' cred ca nu mai am nicio sansa...

PS: Sent from a freakin' Android phone.
*

up.gif
Asa ziceam si eu acum o saptamana doua....

--------------------
+
eduardsebe
post 4 Dec 2011, 14:49
Post #780

Membru Expressionist

From: Bucuresti

+1
De sarbatori vrea sa achizitionez in iPhone 4 sau 4S si tot ce am inteles este cum voi fi vazut de altii in public...de catre cei cu Android(in special),minunat ce pot spune,acum putem reveni la subiect?

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
54 Pages « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 13:21
Forum Renault