Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Plictiseală mare.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
@Alex...se vede vreo diferenta intre camera de la 4 fata de cea de la 4S?
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
La clipuri video se vede o diferenta destul de mare, iar daca misti telefonul fin, stabilizatorul isi face treaba. Am testat cu un prieten cu 4 si diferenta a fost mare.
Daca misti extrem de mult telefonul, stabilizatorul nu te ajuta prea mult, din contra, chiar face imaginea ciudata. Ar trebui un buton de OFF pentru el, sincer sa fiu, sper sa vina dupa un update. In unele situatii chiar nu e bun. La poze nu prea am facut comparatie, dar cred ca gasesti pe net articole in care fac baietii poze cu ambele telefoane si le compara. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
e diferenta cand faci in situatii mai dificile - iluminare mai slaba, miscare, etc. ies mai bine cu 4s-ul. in schimb, cam tot p-acolo
eu ma mai joc cu siri din cand in cand. dar numai joaca, nu cred ca l-am folosit pt ceva serios in ultima vreme ![]() e ok pretul de 1400ron pt i4 impecabil inca un an in garantie? sgs2 de la serv l-am inlocuit cu un i4 alb (s-ar potrivi de minune cu un q7 alb ![]() ![]() This post has been edited by herculane: 4 Dec 2011, 17:05 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Astept de aproape o luna sa vina telefonul si astia de la orange spun ca au probleme cu arovizionarea la termialele albe. Este devarat sau m-au pasat?
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am stat un sfert de ora sa caut ce naiba înseamna "arovizionare", convins fiind ca-i vreo smecherie revolutionara Apple si nevrand sa pic de noob pe-aici, întreband.
In final, am concluzionat ca-i vorba despre "aprovizionare". This post has been edited by Markos: 4 Dec 2011, 17:51 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(RADU__ @ 4 Dec 2011, 17:35) Astept de aproape o luna sa vina telefonul si astia de la orange spun ca au probleme cu arovizionarea la termialele albe. Este devarat sau m-au pasat? Da, tot asa i-a venti si sotiei, au comandat 2, unul negru si unul alb ... cel negru a sosit in 3 zile, cel alb in 3 saptamani si un pic .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci pana la urma se justifica diferenta de 4 milioane dintre 4 si 4S?
Din ce am inteles se cam vrea terminarea stocurilor de i4 de 16 si 32 gb,singura optiune ramanand cea de 8 gb...daca se vrea trecerea la >16 sa nu ai de ales decat 4S-ul. Ramane sa vad ce oferte vor fi in peridoada Craciunului ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
A l e x |
![]()
|
Depinde de tine. Daca nu simti prea mult cei 400 ron, ia 4S-ul. Daca tu crezi ca mai bine faci altceva cu banii aia, stai linistit, diferente prea mari nu sunt.
Adica diferente sunt, dar doar daca le pui unul langa altul si faci teste. Altfel nu e nicio schimbare atat de radicala. Singurul lucru pe care ar merita sa dai banii e noua antena. Cand treci de pe 4 pe 4S, cam simti diferenta in zonele cu semnal slabut. In zonele cu semnal maxim n-ai probleme nici cu 4-ul. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
apple cere bani pentru ca lumea ii ofera. punct.
cere bani multi pentru ca lumea tot ii plateste. ce e asa greu. nu isi merita banii nici ca popa. si nu numai iphone ci toata piata. se vand cu cateva mliane telefoane non smartphone si ma uit ca prostul. ce draq au ma alea de cer asemenea bani!? ah, da. tre sa mentina nivelul de preturi. poti sa spui ce e un fel de intelegere tacita, sa nu sparga piata cu preturile niciunul, ca doar toti mananca aceeasi paine. in rest, free 4 all la concurenta. un ifon mai mult de 1800-2000 lei nu merita nou si sh maxim 900 lei dupa vreun an, la cum evolueaza tehnica. un non-smart/touch mai mult de 250 lei nu mai are de ce sa coste nou. tehnica folosita e veche os-ul e vechi deci costuri C-D sunt minimale (doar ca sa schimb o carcasa sa fie mai trendy nu investesti milioane sau miliarde de euro). ci folosesti tehnicile preexistente. e precum golful care se vinde cu motorul 1.4 90 cp inventat acum tzashpe ani de zile. dar piata asta are reguli ascunse, si consumatorul prost decarteaza |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Dar pe asta a-i da ?
![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Are diamante pe margine ca sa nu pice semnalul cand vorbesti
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Din punct de vedere al semnalului și clarității convorbirilor, panarama asta de 4S e cel mai bun telefon avut de mine până acum. Cel de-al 2-lea microfon, pentru noise cancelling își face treaba. Parcă Nexus One mai avea așa ceva.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici cei mai circotasi nu pot spune ca aifonu' nu-i valoros.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am si eu o intrebare , de curiozitate cum stati cu semnalu in bucuresti ca eu am vazut o faza autentica cu cineva care nu putea sa dea telefon ca nu avea nici o linie apoi brusc a luat-o , eu cu telefonul meu linga ei aveam 3 linii si puteam vorbi
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 5 Dec 2011, 23:08) hai sa zicem ca ala are un pret decent. comparandu-l cu astea d-aci: http://stuarthughes.com/newdawn/product_in...products_id=102 QUOTE(bygy007 @ 5 Dec 2011, 23:55) am si eu o intrebare , de curiozitate cum stati cu semnalu in bucuresti ca eu am vazut o faza autentica cu cineva care nu putea sa dea telefon ca nu avea nici o linie apoi brusc a luat-o , eu cu telefonul meu linga ei aveam 3 linii si puteam vorbi n-ai cum sa vb in bucuresti decat daca esti langa o antena. eu m-am mutat la 10 ca sa fiu cat mai aproape de una sa pot sa vb si eu in casa ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 5 Dec 2011, 23:55) am si eu o intrebare , de curiozitate cum stati cu semnalu in bucuresti ca eu am vazut o faza autentica cu cineva care nu putea sa dea telefon ca nu avea nici o linie apoi brusc a luat-o , eu cu telefonul meu linga ei aveam 3 linii si puteam vorbi Cind esti intre 2 sau mai multe relee cu semnal relativ egal, se intimpla ca telefonul nu se decide cu care sa comunice. Unele telefoane, adica. Alea cu capsuna pe ele. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 5 Dec 2011, 22:34) Din punct de vedere al semnalului și clarității convorbirilor, panarama asta de 4S e cel mai bun telefon avut de mine până acum. Cel de-al 2-lea microfon, pentru noise cancelling își face treaba. Parcă Nexus One mai avea așa ceva. Functia Noise Cancelling cu microfon aditional este prezenta si pe Sony Ericsson Elm si isi face la fel de bine treaba. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E bine de știut.
![]() _______________________ De ce mama naibii din Safari nu pot atașa o poză pe un forum ( să zice DaciaClub) sau pe un host de imagini? Butonul de browse către poză nu merge în ambele cazuri... De ce pe android gmail-ul are sincronizare de tip PUSH iar pe iPhone nu? |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(corbex @ 6 Dec 2011, 11:05) Cind esti intre 2 sau mai multe relee cu semnal relativ egal, se intimpla ca telefonul nu se decide cu care sa comunice. Fenomenul se numeste "ping-pong in cell edge" si in mod normal operatorul de telefonie trebuie sa isi seteze parametrii astfel incat fenomenul sa se manifeste cat mai putin si cat mai discret. Plus ca pana la 3G (inclusiv) telefonul este cel care decide sa schimbe celulele. De la 4G incolo, decizia o va lua "releul". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic ca tot treaba de telefon este ala care mergea era HTC
IFONU bun de aruncat , PAREREA MEA daca esti itr-o situatie critica ce faci? |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Probabilistic, sunt putine sanse sa fii intr-o situatie critica si, in acelasi timp, sa nu ai semnal corespunzator. Si, daca tot e sa fie, ti se poate intampla si cu junk-ul ala de HTC, nu?
![]() Vad ca majoritatea nu au avut asemenea experiente, in schimb "au vazut" la prieteni. Mie nu mi s-a intamplat sa nu pot da un telefon de pe IP4 in zone cu semnal slab. Iar unde nu era semnal deloc sau doar vreo "liniuta" ratacita (i.e Sahara), nici BB-ul, nici Nokia nici Samsung nu functionau. Scriem de dragul scrisului. ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
bygy007 |
![]()
|
ideea era alta , 2 telefoane de firme diferite cam la acelasi pret si unul din ele mult mai raspindit decit celalalt , de exemplu pentru telefonul meu abia am gasit o folie de ptotectie si aia de la un alt model in schimb de ifoane gasesti pe toate drumurile
nu il denigrez , m-am jucat si eu cu unul mi-a placut, si in special aplicatiile , care sincer nu le gasesti pentru win mobile , si stiu pe cineva care lucreaza la ele dar cind am vazut problemele ..... intimpinate , mai ales ca foloseste intens internetul si trebuie sa te conectezi la ei pentru a face aproape orice la telefon , de exemplu nu poti descarca date din el decit daca folosesti softul dedicat in plus mi se pare util un telefon cu gps , fara sa folosesti internetul, si mai ales ca pentru ifone nu prea gasesti softuri gps care sa merearga cu sistemul de operare |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Găsești, dar nu gratis.
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
decat daca il jailbreakuiesti
![]() |
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
Probabil așa e. Eu am omis varianta asta întrucât m-am cam săturat de schimbat ROM-uri după root pe Android. iPhone-ul așa cum vine de la mama lui (fără jailbreak) merge mai bine decât HTC Desire fără root și tweakuri. Aș zice că afirmația e valabilă și în cazul altor telefoane cu Android, excepție făcând doar cele cu AOSP (brănduite Google).
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:27 |