Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
Madriann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|||
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 6 Dec 2011, 16:51) 1) De ce mama naibii din Safari nu pot atașa o poză pe un forum ( să zice DaciaClub) sau pe un host de imagini? Butonul de browse către poză nu merge în ambele cazuri... 2) De ce pe android gmail-ul are sincronizare de tip PUSH iar pe iPhone nu? 1) O problema enervanta de care m-am lovit si eu de mai multe ori!!! 2) Nu am cont de gmail ca sa verific dar arunca un ochii aici poate te lamuresti. |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
1. Da, interesant e că nimeni dintre lăudătorii iPhone n-a menționat-o până acum, că doar e un forum aici, nu?
2. Merci, o să mă refac setările să văd dacă merge așa. L.E.: A mers, merci! 3. În sfârșit am găsit un suport decent cu prindere pe bord, compatibil cu mai multe telefoane. This post has been edited by C a t a l i n: 7 Dec 2011, 12:23 Attached thumbnail(s) P1100667.jpg ( Size: 302.9k ) Number of downloads: 663 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Detalii despre suport poți să dai, te rog?
ms |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ms.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Chestia asta merge foarte bine daca folosesti GPS-ul pe iPhone, am avut asa ceva pentru 3GS si se misca super bine, pe iPhone 4 nu am incercat inca pentru ca trebuie facuta o mica modificare si nu prea folosesc eu GPS-ul pe telefon, exista doar un dezavantaj la scula asta...pretul
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
M-am hotarat pana la urma la 4S,stie cineva daca la Vodafone exista posibilitatea sa nu fie pe stoc? Nu de alta dar nu imi place sa stau la mana lor din moment ce le platesc un abonament destul de scump.
This post has been edited by eduardsebe: 7 Dec 2011, 18:32 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
vezi pe site - iti arata in timp real
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Gata...am luat 4S-ul,fain telefon
![]() Mai multe in continuare... |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
P1100670.jpg ( Size: 257.57k )
Number of downloads: 499
![]() |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cataline... Tu ai cooler din ala extern pentru lectop ca al meu
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Vezi aici
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ați văzut reclama cu iPhone4 ieftin?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eduardsebe |
![]()
|
Pe voi cat va tine bateria la 4S ca la mine dupa 8-9 ore in care am intrat in jur de o jumatate de ora pe net,descarcat cateva aplicatii si Fruit Ninja era 20%.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cam 2 zile.
|
--------------------
-
-
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
acum a inceput sa bata si la mine spre 2 zile, cam la fel cu i4
la inceput, cand l-am tot butonat, seara trebuia sa-l pun la incarcat |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
eduardsebe |
![]()
|
eu inca sunt la stadiul asta...
dar azi l-am scos la 7 de la incarcat si pana acum am 88%,fara prea mult butonat si vorbit. |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Exact. Si pe mine ma tinea 'mai putin' la inceput, dar e normal cu orice telefon nou, ca te joci cu el mai mult decat trebuie. Am ajuns si eu la 2 zile cu el acum.
Ce-i drept, 4 parca tinea mai mult, stiu ca ajungeam si la 3 zile cu el daca nu vorbeam foarte mult. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
bateria este consumata foarte mult de 3g si mai ales daca conexiunea de internet este deschisa , acum nu are importanta marca telefonului dar eu cu conexiunea deschisa , ma tine 2 zile , cu ea inchisa intre 4-6 zile in functie de cit vorbesc la tel , e o diferenta destul de mare , acum nu stiu daca la ifone se poate face asta , eu am facut o conexiune aiurea si il conectez la aia
This post has been edited by bygy007: 10 Dec 2011, 16:38 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Băi nene, panarama asta de 4S nu filmează cu sunet???
Am filmat o oră, Full HD, dar sunet din părți. N-are sunet nici pe telefon nici pe PC... WTF? Edit: pe YouTube are sunet totuși... dar pe telefon și PC nu... This post has been edited by C a t a l i n: 10 Dec 2011, 16:42 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Cum se poate dezactiva tampenia aia de autocorect?
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
@eduardsebe
Setting -> General -> Keyboard -> Auto-Correction |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 10 Dec 2011, 16:41) Deci treaba stă cam așa: drăcovenia filmează cu sonor, dar nu e capabilă să redea sunetul folosind player-ul intern al telefonului. Jenant! Erau unii pe aici care se băteau cu pumnul în piept de cât sunt ei de obiectivi vis-a-vis de niște treburi.... A menționat vreunul treaba asta??? De aici se pot trage 2 concluzii: - fie majoritatea posesorilor de iPhone sunt prea fraieri să sesizese niște dezavantaje evidente. - fie sunt prea mândri să recunoască acele dezavantaje, după ce au dat bani grei pe telefon. This post has been edited by C a t a l i n: 10 Dec 2011, 18:55 |
--------------------
-
-
|
|
BoboM |
![]()
|
Aifon 4 sigur e capabil sa redea sonorul folosind player-ul intern al telefonului. O fi vreun feature de-al 4s-ului
![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bullshit! După cum scrie și aici, iPhone 4 simplu a avut aceleași probleme.
Al meu înregistrează cu sunet, că se aude foarte bine pe youtube, însă player-ul lui și PC-ul meu nu sunt capabile să îl redea. E clar (încă) o problemă de software, nu de hardware. |
--------------------
-
-
|
|
BoboM |
![]()
|
Din cele 11 filmulete pe care le am in telefon toate au sunet...
This post has been edited by BoboM: 10 Dec 2011, 21:59 |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
C a t a l i n e da si tu sonorul mai tare
![]() N-am avut nicio problema cu sonorul la filmarile cu iphone 4. |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 09:21 |