Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
E foarte precis si Find my Iphone.....a aratat telefonul exact in acea parte a casei unde e bucataria. Madam nu stie...pe principiul ca "ceea ce nu stie nu-i poate face rau"
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cam asa ceva face si Latitude de la Gugal, daca esti suficient de cretin sa activezi Location reporting
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Jucandu-ma cu SIRI, am observat ca nu stie sa te duca la o locatie sau un POI, spunand ca este "abilitat(a)" sa faca asta numai in state.
Daca se monteaza harta de Eu sau Ro sau unde ai interes, si daca harta are POI, va sti sa caute cel mai apropiat punct de interes cautat? |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(Madriann @ 12 Dec 2011, 23:07) E foarte precis si Find my Iphone.....a aratat telefonul exact in acea parte a casei unde e bucataria. Madam nu stie...pe principiul ca "ceea ce nu stie nu-i poate face rau" ![]() pai e la fel de precis ca si cum ai folosi google maps de pe telefon. te detecteaza in acelasi fel. daca esti in aer liber e locatia exacta ca foloseste si gps-ul, daca esti in casa (si nu langa geam) te detecteaza cu ajutorul releelor si e semi exacta treaba |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am mai luat ceva bun pentru zborurile luuuungi.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
M-a tinut 2 zile bateria in care m-am jucat,am stat pe net si am mai si vorbit
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Madriann @ 12 Dec 2011, 22:07) Vezi ca si reciproca ii valabila. Ca daca Madam acceseaza aplicatia "Find my sucitor" ei n-o sa-i faca rau, dar matale s-ar putea sa incepi sa porti cu mandrie un ochi vanat, sau o coasta "putin" fisurata ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Find my sucitor
![]() No', doar ma jucam cu Icloud si am dat de asta. Gradul de incredere reciproca e suficient de mare ca sa nu am nevoie de "find my IP"...si sa cunosc parola de acces pe iCloud ![]() M-am dezumflat totusi putin...daca nu te conectezi la internet cu obiectul, nu il poate localiza (da ultima locatie acum 4 ore...sau ceva asemanator). Ceea ce nu ajuta prea mult in cazul in care obiectul e furat si nu se conecteaza la internet. |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu din cate tin minte, politia a prins hoti de iPhone si alte produse Apple cu ajutorul acestor aplicatii. Nu sunt perfecte, dar poate te ajuta. De ce sa nu incerci?
Hidden e o aplicatie buna pentru Macuri... De exemplu: http://thisguyhasmymacbook.tumblr.com/ |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tocmai de triangulatie e vorba. Oricit ar fi de suparate, nevestele nu pleaca niciodata undeva unde nu au semnal
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și cum funcționează oare minunile alea de softuri dacă iPhone-ul n-are wi-fi-ul deschis?
Și nici conexiunea de date? Magically? Și să ne înțelegem: nu vorbesc aici de triangulația prin GSM pe care băieții cu ochi spre albastru sau operatorul de telefonie o poate face. Eu, dar pe Android, folosesc "lookout". E și pentru alte platforme mobile. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dragos, nu stiu cum functioneaza ca eu n-am activat-o. Nu am pierdut niciun telefon pana acum deci nu sunt paranoic. Dar din cate stiu e facuta in primul rand pentru cand pierzi telefonul, pentru ca daca e furat, cred ca sunt metode prin care hotul poate sa le opreasca, daca se pricepe.
Ideea e, daca ti-e frica sau vrei sa fii sigur, poti activa sistemul. E o sansa in plus in caz ca ramai fara el. Evident, nu e perfect, sunt sigur ca sunt multe sanse sa nu-l mai gasesti. Dar daca il gasesti? Mai am putin si o activez si eu. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Madriann |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 14 Dec 2011, 15:38) Tocmai de triangulatie e vorba. Oricit ar fi de suparate, nevestele nu pleaca niciodata undeva unde nu au semnal ![]() Eu nu prea inteleg care e treaba cu triangulatia (ca tehnica de localizare, asa cum am invatat-o in timpul stagiului militar - transmisiuni). Aplicatiile astea par sa foloseasca doar locatia curenta, detectata prin GPS-ul incorporat si transmisa prin internet catre serverele Apple. Daca nu esti conectat la internet, nu se trimite nici o informatie catre server. Daca dezactivezi determinarea pozitiei, aceeasi treaba. Despre ce triangulatie vorbiti voi? |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Relee GSM.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
gsm
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Deci, localizarea pe telefoanele astea e facuta cu ajutorul GPS-ului incorporat si a satelitilor sau prin triangulatia cu celulele GSM? LE: M-am Lamurit. "About location precision or accuracy Depending on your device and available services, Location Services uses a combination of cellular, Wi-Fi, and GPS to determine your location. If you're not within a clear line of sight to GPS satellites, your device can determine your location using Wi-Fi3. If you're not in range of any Wi-Fi, your device can determine your location using cellular towers." Sursa. This post has been edited by Madriann: 14 Dec 2011, 15:31 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu, cu ajutorul diferentelor de putere a semnalului pe care releele il receptioneaza de la telefonul tau. Locatia releelor fiind fixa si cunoscuta
![]() This post has been edited by corbex: 14 Dec 2011, 15:34 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Găsirea unui telefon furat se bazează pe faptul că, la un moment dat, hoțul sau viitorul posesor va vorbi la telefon și se va conecta la internet prin 3G sau WiFi.
|
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(corbex @ 14 Dec 2011, 15:33) Nu, cu ajutorul diferentelor de putere a semnalului pe care releele il receptioneaza de la telefonul tau. Locatia releelor fiind fixa si cunoscuta ![]() Bingo. Cu software-ul adecvat, un nokia antic si un cablu de date (la fel de antic, de-ala pe RS232) puteai face asta si pe vremea cand smartfoanele erau doar in filmele SF. Orice telefon mobil este conectat la o celula, dar masoara constant nivelul semnalului oferit si de toate celelate celule adiacente, pentru a putea lua corect decizia de hand-over cand userul se deplaseaza. Numa' din atat si se poate face deja triangulatie. De fapt, asta-i principiul dupa care functioneaza de ani buni A-GPS-ul. Pe langa asta, mai nou, mai exista posibilitatea sa faci acelasi lucru si cu retelele wi-fi "inmatriculate" in cate o baza de date. Par examplu, cand google-mobilele ( stiti voi, soleza scala din 2004 ![]() La fel ca si multe alte "minuni" tehnologia exista demult, doar ca acum s-o trezit cineva s-o puna si la dispozitia maselor. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Madriann |
![]()
|
Pai bun, dar rade tot, instaleaza totul fresh si intra pe contul lui. O aplicatie gen "find my Iphone" il va regasi?
|
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Identificarea se face în general pe baza IMEI-ului. La Apple există un număr unic, care, spre deosebire de IMEI, nu poate fi schimbat.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Posibil, dacă îți dai acordul pe undeva prin meniul telefonului, să se țină la zi această bază de date pe baza asocierii poziției GPS cu cea dată de rețeaua GSM și AP-ul la care ești conectat prin WiFi.
|
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Asta e posibil.
Dar eu sunt curios sa vad o statistica a celor care isi dau acordul pentru chestiile astea de localizare. Desi sunt sigur ca ceva date culeg ei si fara acordul nostru ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu le am active și pe android și pe iOS.
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Cind esti pe mare, asa e intelept. Acasa, cind scapi prin blocurile vecine, le mai tii deschise?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Normal, încă nu mă strânge lesa.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
eduardsebe |
![]()
|
mi-a aparut o actualizare de soft la iPhone 4S...la 5.0.1...si eu o am deja instalata...nu merge descarcata decat prin WiFi...cum vine asta?
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 23:33 |