Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
n-am citit tot articolul, dar din ce am retinut, nenea ala a stat o gramada sa faca poze cu ifonu'
acu' ma intreb, daca avea un android, ce se intampla prima oara: se bloca/restarta/etc sau se termina bateria? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu fi rau, primea un force close sau scotea bateria pentru un restart, in rest n-ar fi avut probleme.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Neah, sigur ar fi avut un Custom Rom super bine pus la punct după 6 luni de cercetări pe xda și nu ar fi avut nicio problemă garantat!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
Numai sa nu fi avut Spilbergu mana umeda ca se ducea dracului telefonul.
![]() Asta ca sa nu zica lumea ca radem doar de Handroid. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Altă problemă cu panarama de 4S: lipsă semanl GSM, nicio liniuță măcar (nu se poate apela), în condițiile în care HTC Desire are 3 liniuțe iar o râcă de Nokia 2.
În schimb conexiunea de date zboară. La un search pe net binențeles că e doar una din altele probleme frecvente, încă fără rezolvare. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se cheama "Privacy Protect Feature". Sa nu te sune toti neavenitii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Un joc fain:
|
--------------------
-
-
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Astazi nici eu nu am avut semnal la 4S in timp ce un 3GS tot pe Vodafone avea aproape maxim...am inteles ca a cam picat Vodafone-ul azi..
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu înțeleg la ce te referi. Nu puteam suna și nu puteam fi sunat, in condițiile în care celelalte telefoane funcționau normal.
Întradevăr a fost picată rețeaua Vodafone ieri dar de ce mergeau celelalte telefoane? A picat doar rețeaua Vodafone 4S? De ce e plin internetul de problema asta, în orice rețea, în orice țară? |
--------------------
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Eu am patit exact invers. Nu mai aveam semnal la al meu Nokia si fiind alaturi de un var cu iPhone 4S, l-am rugat sa verifice si la al lui. El avea semnal si putea suna fara probleme, eu nu.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cand au plecat astia de la Nokia din tara cica si-au luat si semnalul cu ei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
9 Jan 2012, 20:00: Update: am fost la garanție cu 4S-ul, le-am prezentat problema cu sonorul la clipurile filmate, precum și cea cu lipsa semnalului. Concluzie - am primit un telefon nou, dintr-un alt lot zic ei. Deocamdată nu prezintă problemele celui anterior. This post has been edited by C a t a l i n: 9 Jan 2012, 20:00 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu o să continui să îl fac de rușine de câte ori merită. Despre cum s-au comportat acum, cu schimbatul pe garanție, nimic rău de zis nici de Apple nici de Vodafone, DAR sigur, n-ar fi trebuit să fie necesar.
|
--------------------
-
-
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu maine il duc in service la cei de la Noumax...recomandare a celor de la iStyle si sa vad care sunt problemele...daca ar fii sa ne luam dupa garantia celor de la Vodafone nici un iPhone nu ar mai beneficia de ea decat daca ar sta intr-o vitrina.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
eduardsebe: Am auzit numai de bine de Noumax, am cativa amici care au cumparat Mac-uri de la ei si sunt foarte multumiti. Evident, nu stiu cum repara telefoane, dar ca firma sunt ok.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
bine ca nu era apa de mare , da periscopu unde e
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Imi vine greu a crede cum sta iPhone-ul ala in apa si mai si merge...ar trebui sa le arat cenzuratilor alora de la service
![]() @A l e x..sper sa ceara mai putin de 920 ron pentru reparatie ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
iPhone-ul ala e "invelit" cu o super substanta protectoare, d-aia sta asa
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Am fost la cei de la Noumax...alti tampiti...ca ei nu au dreptul sa-mi repare telefonul deoarece a fost cumparat de la Vodafone si eu nu vor sa isi ia bobarnace...daca telefoanele sunt achizitionate de la Vodafone/Cosmote/Orange nu se baga..si imi mai si zicea ca cea mai buna solutie ar fii sa platesc pentru un telefon nou la Vodafone.
Teoretic daca incompetentii de la Vodafone mi-au anulat garantia nu ar trebui sa imi repar telefonul oricune,chiar si la un service Apple? |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
De ce sunt ăia incompetenți? Că l-ai scăpat tu în WC?
|
--------------------
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce buna era asigurarea...
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
eduardsebe |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
A l e x |
![]()
|
eduardsebe: Mie mi-e greu sa cred ca de la o mana uda se strica, chiar cred ca la tine a fost putin mai mult de atat. Cand spuneam ca l-ai scapat in WC, glumeam, dar nu m-ar mira sa fi primit putin mai multa apa decat spui tu.
Oricum nu conteaza, important e sa iti rezolvi problema cat mai usor si ieftin... Cei de la Noumax sunt oameni seriosi, la fel si cei de la Apcom, nu da vina pe ei, daca luai produse Apple de la ei nu ai fi avut probleme. Vorbeste la Vodafone, teoretic ei sunt de vina, daca ei nu lasa alte firme sa repare telefoanele lor iesite din garantie. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Maine le voi face o vizita celor de la Vodafone in care le cer o expertiza a telefonului,cum ca acesta a luat contact cu lichide si sa lamuresc problema cu service-ul atat timp cat pe ei nu trebuie sa-i mai doara la basca pentru ca telefonul meu nu mai are garantie la ei.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu-l poti lua si in cada, de ce sa-l mai cumperi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:45 |