Conectare laptop la retea, nu pot sa stabilesc conexiunea...
![]() ![]() ![]() |
Conectare laptop la retea, nu pot sa stabilesc conexiunea...
LOVENDAL |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, cardbus este echivalentul bus-urilor PCI, ISA, AGP, si este folosit pentru a conecta diferite periferite in format PCMCIA. Daca zici ca ai o mufa UTP, ai deja placa de retea on-board si ar trebui sa o gasesti pe la Network adapters. Cauta pe situl producatorului modelul laptop-ului, o sa gasesti exact ce chipset are placa de retea, probabil iti trebuie drivere care nu sunt incluse in windows. Alternativ ai putea sa faci rost de un CD bootabil cu Knoppix, ar trebui sa auto-detecteze placa de retea si sa-ti spuna ce tip este.
Inca ceva: cand bagi cablul in mufa, se aprinde vreun led? Sa nu fie busita placa/portul... |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
are placa de retea ? atunci trebuie sa ai instalate driverele pt ea .
apoi setezi manual reteaua . are DHCP eu reteaua? daca da : start / run / cmd / ipconfig /renew |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
Nu..cand bag cablul in mufa nu se aprinde nici un led...Si nu exista nimic la Network Adapters din Device Manager
This post has been edited by LOVENDAL: 9 Jun 2005, 13:30 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa fiu pesimist, dar asta nu e bine. In cazul fericit s-a dezlipit/rupt mufa. In cazul nefericit in care placa de retea este pocnita nu-ti mai ramane decat sa iti cumperi o placa de retea PCMCIA - din primul tau post am vazut ca cu astea n-ai probleme
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Spune modelul exact al laptopului.
|
--------------------
.
.
.
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu acelasi mesaj la un calculator obisnuit cu placa on-board. Era placa de retea on-board si era dezactivata din BIOS. Daca n-o vezi in Device Manager e posibil sa fie aceeasi problema ca la mine. Daca o vezi, inseamna ca e defecta sau driverul prost.
Parerea mea. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
Pana la urma era vorba de placa de retea incorporata in laptop care era defecta. Pana la urma mi-am cumparat acum o placa de retea PCMCIA si acum merge. Multumesc mult celor care mi-au raspuns, caci raspunsurile lor m-au ajutat. Se poate inchide acest topic.
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:21 |