Amintiri... de la formarea unei comunitati :)
![]() ![]() ![]() |
Amintiri... de la formarea unei comunitati :)
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
alex |
![]()
|
Session Start: Thu Aug 29 13:24:19 2002
Session Ident: #dsn ::: Saved to #dsn.log. Logging... (ForestN) B77kox: dar cum? (letitia) e f. nasol la drum lung pt din spate nu mai ai vizibilitate (B77kox) eu mi le am facut la dsn in pitesti si la berlina in bucuresti (letitia) de ce vreti neaparat folie? (B77kox) la pit e vreo 890 de mii (B77kox) in buc 130 era (B77kox) 1,3mil (ForestN) B77kox: pt toate geamurile? (B-46-SID) vedeti ca folii pun aia in vitan ... (BC-77-LIV) Stati asa sa o luam usurel. De ex .. ieri m-am intalnit cu B-50-SPD (Bogdan). M-a intrebat daca am cumva geamurile ionizate .. ca cica asa se vede .... (B77kox) da (BC-77-LIV) ei bine am FOLIE (BC-77-LIV) dar este o folie de calitate .... scumputza ... si a fost pusa de niste meseriashi ... (bdf) dar geamuri electrice unde se pun in Bucale? (ForestN) B77kox: ionizare cu 1.3? (B77kox) da dar e ilegala si tot se strica si costa si mai mult (B-46-SID) Geamuri electrice - tel 2105332 (B77kox) aproximativ la gip (alex`B29RRC) bdf, vezi pe www.dsn.as.ro/forum la tutoriale (BC-77-LIV) imi pare rau dar am testat-o la zgarituri pe interior .. tine perfect (BC-77-LIV) e groasa (bdf) ok, thx (B77kox) e in spate la autocenter militari (ForestN) B77kox: cat costa folia? (B77kox) nu stiu (bdf) si-a pus careva dintre voi geamuri electrice? (BC-77-LIV) costa cca 200.000 lei rola .. iti trebuie 2 role ptr luneta + geamuri laterale spate (jacoby) daca nu se ridica usor se ard repede (ForestN) BC-77-LIV: pai atunci mai bine le ionizezi (BC-77-LIV) da .. dar folia o poti da jos cand ai tu chef (B77kox) folia de 200 de mii e nasoala (BC-77-LIV) de ce zici ? * Disconnected Session Start: Thu Aug 29 13:34:22 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 11] [Ops: 1 (9%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 10 (90%)] [Synched in 0.098 seconds] (Gaby) hi (B77kox) acum chiar nu mai stiu (alex`B29RRC) salut din nou la toti (B77kox) o sa scriu pe forum:) (B77kox) sal (B-46-SID) hey (ForestN) si la pitesti cat costa? (BC-77-LIV) deci ... te lauzi sau nu cu ionizatele tale azi pe la 5 ?? (B77kox) eu am dat acum 3 luni 890 de mii ::: Quits: K1one (~user7677@194.102.222.69): Quit: Leaving ::: Joins: K1one (~user3739@194.102.222.69) (ForestN) 890 final si pt toate geamurile? ::: Quits: K1one (~user3739@194.102.222.69): Quit: Leaving (B77kox) da (jacoby) hai ca nu ne mai intelegem deja, mai bine ne vorbim cand ne vedem (B77kox) fara parbriz:) (BC-77-LIV) ce ai ma K1 ?? tot intri si eisi ??? hoatraste-te odata ca intra frigul (B-46-SID) acu e iesit ![]() (ForestN) BC-77-LIV probabil ca intra de pe web (B77kox) CAND E INTALNIREA????/ ::: Joins: K1one (~user4380@194.102.222.69) (ForestN) B77kox zi-mi ceva date de contact de la pitesti (B77kox) AM ADRESA COMPELTA IN MASINA PE CERTIFICAT (BC-77-LIV) cum ti-ai colorat nik-ul Forest ??? sau era mesaj privat ?? (B77kox) scuze pt caps (ForestN) BC-77-LIV: ti-am pus numele in fraza (BC-77-LIV) aha (alex`B29RRC) ati primit sms de la catap cu radaru de pe aviatorilor? (jacoby) iti zic eu: str Dumbravei, una cu sens unic si cu multe mag de piese (Gaby) mai baieti numai de ionizari discutati parca trebuia despre antiradare (ForestN) Gaby pai ce stii de antiradare? (BC-77-LIV) dar pana la urma eu unde trebuie sa imi dau mailul/sms ca sa primesc si io ? (B-46-SID) p'alea le-am rezolvat ![]() (ForestN) B77kox pui un post cand afli adresa? (B77kox) ok (Gaby) cand le-ati discutat? (ForestN) eu nu eram aici, asa ca mai ziceti ce concluzii ati tras (B77kox) SID zi ne mai intalnim? ::: Joins: Liviutzu (~liviu@194.105.24.154) (Liviutzu) hello lume (B77kox) sal (K1one) frumos ne shade.....ia uite cine e operator... ![]() (Liviutzu) ![]() (Liviutzu) corecyt (Liviutzu) corect (alex`B29RRC) sal liviutzu (jacoby) sal (Liviutzu) a inceput shedintza ? (ForestN) letitia, pune un topic ceva (alex`B29RRC) de partid ![]() (K1one) maine poimaine o s-avem presedinte si prim ministru femei (letitia) aveam treaba oameni buni (K1one) ![]() (ForestN) tare mult as vrea sa scoata astia o DSN cu 100 CP (letitia) ![]() (jacoby) vax (letitia) topicul a fost si s-a dus... (alex`B29RRC) auziti, a fost vreodata dacie pe motorina? (letitia) nop (K1one) eu am vazut un break (ForestN) alex`B29RRC n-ar rezista caroseria (K1one) dar era cu m de golf (Gaby) eu un papuc (letitia) da, papuc da (Liviutzu) hai sa vorbim despre propunerea "avertizare radar" (Liviutzu) neaparat (Gaby) eu subscriu (jacoby) daca ne intalnim duminica va spun niste informatii despre DSN II, n-am poze ca ala de pe forum dar am altele ::: Quits: Gaby (~user8092@80.86.98.151): Quit: Leaving (Liviutzu) hai ca pleaca lumea daca nu dezbatem (alex`B29RRC) cine s-a inregistrat pana acum? (letitia) eeeu! (jacoby) si eu (Liviutzu) eu inca nu, ptr ca nu mi-am facut contul la xmail (ForestN) eu nu ca sunt din BV (letitia) ca sa nu ma mai bata Alex ![]() (Liviutzu) care dintre voi poate sa trimita avertizari ??? ::: Joins: Gaby1 (~user7862@80.86.98.151) - (Seen 56secs ago using nick Gaby) (letitia) am o problema insa ca nu ma lsa sa intru in contul de pe coollist... (alex`B29RRC) eu pe ruta tineretului-herastrau, la ora ~10 (letitia) cookies cred (Liviutzu) insist sa ne facem cat mai multi conturi xmail, ca sa putem trimite sms-uri din trafic (alex`B29RRC) nu trebuie neaparat xnet, poate unii au portocala (ForestN) ce masini aveti? (ForestN) eu am Nova GT (Liviutzu) shi pe portocala merge (alex`B29RRC) DSN Confort (Liviutzu) idem (Gaby1) DSN Europa (B77kox) dsn clima (Liviutzu) propunere din partea mea (jacoby) GTi (K1one) confort (Gaby1) care e propunerea? (Liviutzu) propunere din partea mea: cine vede radare prin bucuresti, in orele serii, sa-mi trimita mail la liviu@uniplus.ro... eu o sa dau avertizare la Uniplus Radio... (alex`B29RRC) de ce sa nu dea mail pe lista ca sa avlam de pe mobil ? (Liviutzu) shi pe lista, bineinteles (Gaby1) pana ajungem la net nu se muta radaru'? (K1one) eu inca nu stiu ce e cu lista.... (alex`B29RRC) avem sistemul de sms (Liviutzu) nu stiu... s-o muta ori nu, eu oricum dau, dar vreau sa dau chestii cat mai actuale (alex`B29RRC) http://members2.boardhost.com/daciasuperno.../msg/11837.html (Gaby1) ce mesaj este asta? (alex`B29RRC) Gaby1, care (BC-77-LIV) eu ma duc sa ma afum .. revin (Liviutzu) so, ziceam, seara la radio, pe uniplus, intre 18:30 si 19:00 dau avertizari despre radarew (B-46-SID) IN CONCLUZIE, vine ma cineva duminica la un "suc" in herastrau sau nu ?!? (B77kox) Eu da (Liviutzu) shi eu, cred (jacoby) tocmai eu nu? (letitia) eu nu pot veni... sorry! (BC-77-LIV) eu am sa va salut din Iasi atunci ![]() (alex`B29RRC) nici eu nu pot sa vin decat dupa 14 sept (BC-77-LIV) trebuie sa o mut pe navasta-mea in alt apartament si deci voi avea Dacia furgoneta ![]() (BC-77-LIV) dar duminica viitoare e OK (Gaby1) a-ti vazut ca SAR functioneaza? a fost dat un mesaj pe forum (alex`B29RRC) da, functioneaza (jacoby) stim (Liviutzu) ca SAR sa mearga, e nevoie ca lumea sa se inregistreze (Liviutzu) apoi... e nevoie de persoane care sa trimita avertizari (Liviutzu) cat mai des (alex`B29RRC) corect (Gaby1) cum si unde se face inregistrarea? (alex`B29RRC) cititi odata la http://members2.boardhost.com/daciasuperno.../msg/11837.html ::: B-46-SID is now known as B-46-SID|eating (letitia) cei care au "pierdut" timpul inregistrandu-se il vor pierde si pt a trimite mesaje... (Liviutzu) http://www.coollist.com/group.cgi?id=radare-bucuresti --- adresa pentru inregistrare (Gaby1) pai care din ele este mesajul asta ca asa dupa 11837 e greu de gasit (Liviutzu) letitia, sper sa ai dreptate (letitia) si eu... (jacoby) da-i cu ctrl C (alex`B29RRC) INFORMATII LISTA PT. BUCURESTI (Gaby1) ok cu ctrl+c. (jacoby) si ctrl V (Liviutzu) inregistrari pentru notificari la connex se fac la www.xmail.ro (Liviutzu) abonamentul este 2$ (Liviutzu) notificari gratis (alex`B29RRC) Liviutzu, ne-ai inebunit cu connex-ul asta ![]() (Liviutzu) e cea mai viabila solutie alex`B29RRC (alex`B29RRC) mie imi plac lucrurile free ![]() (alex`B29RRC) daia e internet (letitia) eu n-am de gand sa le dau astora 2$/luna.... si-asa am cartela (Liviutzu) n-o sa gasesti tot ce vrei free (alex`B29RRC) putem sa ne ajutam unii pe altii, asta e marele secret al retelei (Liviutzu) bine, atunci incep shi eu ca aia de la WC ... recomand xmail (bdf) Liviutzu, cine plateste abonamentul tau? Uniplus-ul? (Liviutzu) nop, doar eu (Liviutzu) dar am abonament de 3$ (Liviutzu) ![]() (K1one) what about cand o sa inceapa sa se razgandeasca astia si-o sa ceara bani? (bdf) naspa (alex`B29RRC) Liviutzu: abonament 7,5$+domeniu 3$ + xnet 2$ +convorbiri. unde ajung? (K1one) eu am avut mail gratis pe mobil la inceput (Liviutzu) 2 dolari parca nu-i o suma mare, in comparatie cu o amenda, sincer (letitia) Catalin P. se chinuie si el sa intre pe chat! si nu-i iese. (K1one) era un proiect ericsson parca (K1one) eu n-am platit decat un radar deocamdata (letitia) nu e mult 2$ da nu vreau sa-i dau (alex`B29RRC) letitia, sa incerce cu un mirc, ceva (K1one) "amenda pe loc" (bdf) cat? 200000? ::: Joins: Octav (~user6793@80.96.44.33) (K1one) mai demult....depinde cum negociezi.... (bdf) nu , eu aic de tine cat ai platit? (Liviutzu) atunci cine vrea doar sa primeasca avertizari... wapme.net (Liviutzu) dar e incorect, vreau si eu sa fiu avertizat ::: Quits: Octav (~user6793@80.96.44.33): Killed (NickServ (Nick kill enforced)) (BC-77-LIV) eu am alta solutie ![]() (alex`B29RRC) pana la urma unde e problema? fiecare se inregistreaza cum vrea. il priveste daca primeste sau nu sms (Liviutzu) ![]() (Liviutzu) dap (alex`B29RRC) eu prefer wapme.net si la 10 in fecare zi o sa raportez radarele de pe ruta tineretului-herastrau (BC-77-LIV) am un T65 (ericsson) care are client de mail .. ma costa dupa 22 si in weekend 1cent minutul ca sa citesc si sa trimit mailuri .. aa am uitat .. are client pop3 incorporat ![]() ::: Joins: PH25TAV (~user3784@80.96.44.33) - (Seen 1min 20secs ago using nick Octav) (PH25TAV) salve (alex`B29RRC) sa (BC-77-LIV) salut (alex`B29RRC) salut (PH25TAV) acum am intrat pe forum si am vazut de intalnire (PH25TAV) antiradare? (letitia) salut (B77kox) sal ::: Joins: walkirye (~user6816@62.231.65.51) (jacoby) daca trimit la radare-....@coolist de pe alta adresa decat cea wapme cu care m-am inreg, la primiti? (alex`B29RRC) jacoby, nu ! ForestN is away, gotta go, (logoff pageron) ::: ForestN is now known as Fore|away (Liviutzu) poti sa trimiti de pe orice adresa (Liviutzu) dar atentie... e pentru bucuresti (alex`B29RRC) NU de pe orice adresa (Liviutzu) ??? (alex`B29RRC) doar de pe aia cu care te-ai inregistrat (Liviutzu) asta n-am stiut (jacoby) asa intelesesem si eu (Liviutzu) pey e nashpa (jacoby) asta ca sa fie clar si pt altii (alex`B29RRC) daca vreti si alta adresa va inregistrati si cu aia (Liviutzu) aha (alex`B29RRC) damn, voi nu cititi ce am scris acolo, pun un tutorial, gata (letitia) pai ai zis de-un sfert de ora ca pui un tutorial!!! ![]() (alex`B29RRC) ![]() (letitia) mai bine mai stai un sfert de ora si structureaza-l klumea (letitia) stiiiiu, scuze, am pus:) (letitia) depinde acum numai de noi sa mearga treaba (alex`B29RRC) letitia (si altii) poti si sa ma injuri ca nu ma supar, nu te mai scuza atata ![]() (letitia) eu iau informatii f bune de la taximetristi. Alex, injur destul de rar ![]() (alex`B29RRC) letitia, esti "baietas' de cartier" nu ? ![]() (jacoby) participand la forumul asta l-ai marginalizat pe al tau (Liviutzu) o sa ma inscriu shi eu pe wapme.net si o sa trimit avertizari de pe o adresa de mail (Liviutzu) dar n-o sa mai fie 100% online (Liviutzu) ideea era sa trimitzi atunci cand il vezi, de pe mobil (letitia) Alex |,| nu's baietash de cartier (letitia) ![]() (alex`B29RRC) Liviutzu, se poate cu 15c mesajul (Liviutzu) cum ? (alex`B29RRC) http://www.smsrelay.com (Liviutzu) pey shi cui trimit eu sms ??? (Liviutzu) la numar international ? ::: alex`B29RRC is now known as alex|face ::: alex|face is now known as alex|scrie ::: alex|scrie is now known as alex|scrie_tutorial (jacoby) alex, stai cumva pe langa C&C Tunning? (alex|scrie_tutorial) jacoby, stau in tineretului (jacoby) am vazut o nova aranjata cu nr asemanator pe acolo (B77kox) eu stau pe acolo (jacoby) nr imi pare cunoscut, ma chinuiam sa-mi amintesc culoarea (jacoby) albastru? (B77kox) da (jacoby) aha (B77kox) tu ce nr ai? (jacoby) B33VTM, galbena ::: Joins: scaevola (~user5711@213.233.73.159) ::: B-46-SID|eating is now known as B-46-SID (B-46-SID) s-a intamplat ceva ?!? (jacoby) a reusit! (walkirye) unde pe linga c&c tuning...? eu stateam linga piine (walkirye) scuze, pt. 77kox. (B77kox) stau in spate la mega image (walkirye) ahhh....eu stateam la nr. 96, bl.44B (B77kox) si te ai mutat? (Liviutzu) greu se face contul ala la wapme (walkirye) da, pe calea grivitei (B77kox) aha (jacoby) yo pajura (walkirye) iti tii cumva masina in spate la M.I.? (alex|scrie_tutorial) gata tutorial-ul read at http://www.dsn.as.ro/forum/viewtopic.php?t=126 sau la rubrica tutoriale (B77kox) doar ziua (walkirye) eu o tin in spate la piine ![]() ::: alex|scrie_tutorial is now known as alex`B29RRC (B77kox) ce nr ai? (Gaby1) cum se schimba nick-ul? (walkirye) defapt o mai tin ai mei acolo... B17SAL Confort argintie (alex`B29RRC) folosesti comanda /nick nume_dorit (B77kox) a o stu (B77kox) eu stau vis a vis (B77kox) in blocul din mijloc (jacoby) eu o sa ies putin la papa si la un fum (walkirye) ma miram eu de ce imi suna asa de cunoscut nr. tau (B77kox) si ti am mai vazut masina si la snspa parca (walkirye) si acolo... (B77kox) ![]() (walkirye) ai vreo legatura cu snspa? (scaevola) pana la urma care va-ti abonat la wapme si coollist (B77kox) prietena mea (walkirye) la ce fac.? (alex`B29RRC) sal cataP (B77kox) comunicare (walkirye) hmmm... ![]() (B77kox) ce mica e lumea (walkirye) cam asa ceva....a fost nevoie de forum ca sa vedem sa sintem (eram) vecini.... (B77kox) da (walkirye) anyway, ne-am cam departat de subiectul initial....sper sa nu se streseze lumea prea mult din cauza asta, acum (B77kox) te si stiu din vedere ::: jacoby is now known as jacoby|papa (letitia) hai ca am mai convins 2 oameni (prieteni de-ai mei) sa intre in SAR ![]() (letitia) creste gasca ![]() (PH25TAV) am reusit sa citesc ce era pe forum (walkirye) da...? se prea poate...din vedere inseamna ca te stiu si eu ca ii cunosc cam pe tot i de acolo (PH25TAV) ati intrat pe smsro.com? (alex`B29RRC) cu cati mai multi cu atat mai bine, numai sa si raportati ca altfel...degeaba (PH25TAV) toti sunteti din Bucuresti? (alex`B29RRC) PH25TAV, ce e acolo, ceva interesant? (PH25TAV) se poate trimite sms gratuit (PH25TAV) si la grupuri (PH25TAV) dar chestia e ca e limitat la un numar de sms pe saptamana (letitia) Alex, ai postat tutorial? (PH25TAV) adica vreo 15 sms/sapt (scaevola) am citit tutorialul e OK ::: Joins: alin1 (~user9130@193.226.101.18) (alex`B29RRC) PH25TAV, nu ne ajuta cu nimic noua ne trbuie un sistem "automat", nu sa intre cineva si sa dea sms la toti (PH25TAV) am inteles (alex`B29RRC) letitia, gata tutorial-ul read at http://www.dsn.as.ro/forum/viewtopic.php?t=126 sau la rubrica tutoriale (PH25TAV) poate se poate discuta cu admin de acolo (PH25TAV) si platim o cotizatie ceva ::: Quits: alin1 (~user9130@193.226.101.18): Quit: Leaving (PH25TAV) poate e mai ieftin (alex`B29RRC) momentan e gratuit cu metoda postata de mine la tutorial (scaevola) or mai fi si alte solutii pt trimiteri ? (alex`B29RRC) din cate stiu eu, nu (Liviutzu) m-am inregistrat (alex`B29RRC) exceptand: laptop, handhel (palmtop) (scaevola) adica sa fiu si cu laptop/handhaeld si online ::: K1one is now known as K1one|working ::: Parts: K1one|working (~user4380@194.102.222.69) (alex`B29RRC) am plecat si eu, ne mai auzim, bye (scaevola) numai cu ceva GPRS /zapp / modul gsm pt handpringipaq dar asteasunt de la 400-600 para ... vis frumos (bdf) bye (letitia) by! * Disconnected Session Start: Thu Aug 29 15:01:20 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 13] [Ops: 1 (7%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 12 (92%)] [Synched in 0.103 seconds] (Liviutzu) we alex`B29RRC (Liviutzu) wb alex`B29RRC (letitia) pai nu stiu daca dsn o sa [poata concura vreodata in varianta actuala cu clio. SI ce super design o sa-i aplice astiia oare? (alex`B29RRC) sal (Liviutzu) adica welcome back (letitia) misto mesaj Liviu! (grig1) poate ala care l-au arata in rezista autoshow (grig1) si bordul zici ca era leit de la clio (jacoby) gaby test SMS oK (bdf) haideti, mai, ca daca e sa o luam dupa aspect, Clio e mai urat decat DSN. PAREREA MEA! ![]() (alex`B29RRC) merge sar da eu nu am primit sms decat de la letitia si gaby (Liviutzu) letitia, culmea, la mine n-a venit ![]() (jacoby) si la mine, 77kox (grig1) nu-ti place asta nou cu farurile date peste capota? (B77kox) YDA ma si mie (B77kox) super (B77kox) imi merge acumaaaaa (bdf) sincer, imi place nitel fatza, DAR CU SPATELE CUM RAMANE?! (B77kox) in sfarsit (Gaby1) mie mi-a venit de la alex si liviu dar de la mine nu. doar pe mail de la mina (grig1) are portbagajul mare.. la design spate nu e stralucit. (grig1) dar eu ma uit din fata la el... ;-)) (BC-77-LIV) Foarte frumos mesajul de la Liviu R. ... dar acum trebuie sa ne asteptam si la alte mesaje de genul : "Lupta cu radarele contiuna!" ... "Si inca mai merge" ... " nu o sa se termine niciodata" .. "toti ptr. unul si unul ptr toti " ... s.a.m.d. ![]() (bdf) esti indulgent! Eu zic ca la cat costa, s-au grabit.....dar ei au de pierdut. Ce-i costa sa-l faca putin mai simpatic la aspect? (BC-77-LIV) parerea mea despre Clio .. masina buna dar cu un design de kkt ..... (BC-77-LIV) plus astea noi cu farurile date peste capota arata ca un copil care se stramba dandu-si pleoapele peste cap ![]() (BC-77-LIV) sau nu e asa ? (grig1) cind stai la volan si o conduci nu prea vezi designul... nu? simti placerea!! (BC-77-LIV) in schimb modelul de Clio Break arata chiar frumusel (Gaby1) mi-a venit si de la letitia dar al meu tot nu a venit (Gaby1) asa o fi? (grig1) cam asa e. (grig1) clio break??? unde ai vazut?? (letitia) nu ma bombaniti prea tare ca am trimis mai multe!!! (BC-77-LIV) ma rog .. nu se cheama BREAK (alex`B29RRC) smsrelay nu este o solutie de trimitere. nu poti specifica subiectul (grig1) hatchback (BC-77-LIV) dar arata ceva stil combi .. ca o masina de familie (BC-77-LIV) nu mai are portbagajul "clasic" (grig1) adica clio cu 5 usi. cel fara fundul mare... dar e portbagajul mic... (BC-77-LIV) o fi el mic .. dar macar mai are putin design ![]() (jacoby) gata, doar azi teste, de maine numai alerte serioase (grig1) ca aparitie sint invers: intii a aparut clio (cu 5 usi) si apoi clio symbol (sedan) (grig1) pe ce site va-ti facut cont pt a primi sms-uri? (BC-77-LIV) nu stiam .. nu le prea am cu domeniul ![]() (letitia) Jacoby - OK, ai dreptate. Trebuie sa testam daca toti trimitem si receptionam, nu? (BC-77-LIV) dar oricum .. mie ala imi place mai mult ![]() (jacoby) eu m-am ferit sa testez (grig1) eu chair eram hotarit sa-mi iau un clio symbol in rate. dar pina la urma mi-am luat casa (ca er mai importanta) (Gaby1) letitia - tie iti vin notificari de la toti inclusiv de la tine? (BC-77-LIV) am primit testul ... (grig1) si clio cu 5 usi e facut in franta si e mult mai scump, peste 10000euro... (jacoby) si eu (letitia) Alex - am primit (grig1) cel sedan la turci (BC-77-LIV) daca ar fi sa o luam dupa pret .. nici o masina de "renume" nu isi merita banii (B77kox) eu nu (jacoby) nu s-ar putea lega tel la calc auto sa-i taie gazul cand primesti SMS? ![]() (B77kox) am primit o singura dat unul trimis de mine (alex`B29RRC) B77kox, am primit de la tine (BC-77-LIV) da-mi macar un motiv real ptr care mercedesurile ultimul tip costa 100.000 USD (jacoby) am primit de 2 ori de la kox (grig1) da. la multe produse platesti marca (numele de firma) (BC-77-LIV) sau incearca macar sa justifici de ce Octavia costa 18-20 de mii de USD (alex`B29RRC) eu mai incerc acuma un serviciu free de notificare email (grig1) vezi incaltamine, imbracaminte. .etc... (BC-77-LIV) eu am inceput sa fac o socoteala ![]() ::: Quits: jacoby (~user6324@212.93.128.209): Quit: Leaving (grig1) pai cea mai tare octavia e 18k euro, cea mai ieftina e 12k (BC-77-LIV) adica m-am dus in targ in Vitan si am inceput sa iau preturile la diverse componente .. portiere, vopsea, geamuri, pivoti, motor .. etc (BC-77-LIV) o masina asamblata in felul asta (DSN) fara Clima .. te ajunge in jur de 100Mil. (Gaby1) hadeti sa facem o repetitie finala si organizata. sa dea fiecare, pe rand cate un test si ceilalti sa confirme ::: Joins: Jacoby (~user9530@212.93.128.209) (BC-77-LIV) acum tare as vrea sa stiu cum naiba costa 140 mil. un confort .... (letitia) eu am dat o gasca intreaga (letitia) sa mai dau? (letitia) IAR? (Gaby1) sa dam fiecare pe rand si sa asteptam confirmari (Gaby1) eu doar am propus..... (bdf) pai, bine mai, dar PROFITUL?!!?!? Trebuie si ei sa castige ceva, nu? (bdf) daca ti-o faci tu singur nu te intereseaza sa iasa mai scumpa! ![]() (BC-77-LIV) da .. dar tine cont ca componentele din Vitan nu sunt la pret de productie ![]() (BC-77-LIV) au si ele ceva adaos comercial .. la la la (BC-77-LIV) deci calculul meu este corect (bdf) si asta e adevarat, dar eu cred ca procentul lor de adaos este in jur de 40% (Gaby1) a venit si mesajul meu. uraaaaaaaaaaa (bdf) e cam f. mare, dar .... Romania ![]() (BC-77-LIV) asta inseamna ca restul banilor sunt doar asa ... "hai sa mai bagam si noi ceva in buzunare" . (bdf) exact! (BC-77-LIV) uite .. un exemplu concret. (BC-77-LIV) Am fost anul trecut in USA/California. (BC-77-LIV) Miam cumparat din San Francisco o camera video (alex`B29RRC) mesaj de la Gabi Coman (BC-77-LIV) am dat pe ea 184 USD (de la un magazin oarecare de profil) (Gaby1) care? (BC-77-LIV) cand am ajuns in RO .. ma duc si eu ca tot omul pana la Metro sa ma uit si eu ce a mai aparut .. chestii din aste (BC-77-LIV) si SURPRIZA .... vad camera video .. modell ca a mea .... in raft (B77kox) merge ca dracu wapme asta (Gaby1) why? (BC-77-LIV) ma uit mai aproape la pret si nu mi-a venit sa cred .. costa 18mil lei (cca 580 USD) (bdf) mda, e departe USA de Romania ![]() (bdf) cat ti-au luat vama la ea? (BC-77-LIV) acum vreau sa aud si eu o justificare ADEVARATA si SUSTINUTA .. de unde diferenta de 400 USD ??? (BC-77-LIV) nu mi-au luat vama (BC-77-LIV) desi am declarat-o ca fiind cumparata din exterior (bdf) uite aici: daca tu ai fi patronul unei astfel de firme de import camere video si ai vedea ca le poti vinde la 580 USD, LE-AI DA MAI IEFTIN?! (BC-77-LIV) deci (BC-77-LIV) totul ce e legat de comert e de kkt (bdf) da, dar odata intrat acolo trebuie sa joci dur, ca sa supravietuiesti (BC-77-LIV) eu daca as face comert cu asa ceva .. as incerca in primul rand sa rup gura concurentei (BC-77-LIV) si m-am baza pe procedeul "vand f mult si f ieftin" => progit mare (bdf) intr-o economie adevarata concurenta regleaza problema asta, dar intr-o tzara plina de coruptie si de chestii aranjate, nici pe departe nu e asa (BC-77-LIV) dar la noi .. NU ... vand putin si ff scump => profit la fel de mare .. dar munca de 10 ori mai putina (BC-77-LIV) uite un alt exemplu (legat de topicul de azi) (bdf) si daca intr-o seara vin 5 "meseriasi" si-ti pun un pistol la tampla si-ti spun: "Bey, asta, vezi ca l-ai suparat pe sefu' cu preturile astea. Ai grija....", CE FACI? (BC-77-LIV) la Falcon un detector de radar BEL 890 costa 300+ USD (bdf) se practica asa ceva in Romania : "intimidarea concurentei" (BC-77-LIV) eu l-am comandat din USA cu 165 USD (BC-77-LIV) da-mi motive sa mai cumpar ceva din tara ![]() (BC-77-LIV) te poti proteja fata de "infractori" ... faci comert electronic (BC-77-LIV) ![]() (alex`B29RRC) mi-a dat mail ala cu pozele lui cu DSN II, cica sunt din fabrica. SA MA BAG SAU POATE MA ARD (bdf) si chiar crezi ca esti complet protejat?! NU! La noi in tzara toate probleme astea pleaca de SUS, pe cand in SUA de jos, si sunt mai usor de rezolvat...unele (letitia) ce-ti pot face Alex? (letitia) hai sa fim seriosi ca nu e spionaj... (bdf) spune-i ca le publici si apoi le trimiti prin mail la DSN-isiti.!!!! (alex`B29RRC) cica mi le da, da sa nu le valorific (bdf) dar nici nu trebuie sa le publici, le dai prin mail si dupa aia ii dam eject bulangiului (alex`B29RRC) ii cer poze mici (nu vreau pe urma sa primesc pe adresa mea injuraturi non-stop) si ii spun ca daca sunt interesante le iau in format mare (Jacoby) au vazut multi piese de dsn II, printre care si eu, si motorul diesel F8Q , am mers cu el (bdf) eu zic sa le iei direct mari, ce sens are sa le iei mici?! Spune-i omului sa le arhiveze inainte, ca te pomenesti ca n-a auzit de arhivare (letitia) poti bloca e-mailul pt o anumita adresa, stii doar, asa ca de ce-ti faci griji? (BC-77-LIV) HE HE HE .. chiar s-a ieftinit de cand am plasat eu comanda ![]() (alex`B29RRC) adresa mea de mail este alex@alexsoft.ro si nu imi convine sa apara pe toate site-urile porn ![]() (letitia) fa-ti o adresa speciala doar pt asta. Yahoo - 5 minute (letitia) si-ai rezolvat-o! (BC-77-LIV) fa-ti la emoka.ro .. nu ai limita de spatiu ![]() (BC-77-LIV) poti primi si atasamente de 80MB (letitia) BC-77-LIV- pe bune? (BC-77-LIV) da (BC-77-LIV) eu am deja 65MB in INBOX ![]() (letitia) imi fac rapid si aunci ::: Quits: Liviutzu (~liviu@194.105.24.154): Quit: Tre' sa fug la treaba (Gaby1) eu ies ca se apropie terminarea programului. bye (letitia) by! (alex`B29RRC) bye ::: Parts: Gaby1 (~user7862@80.86.98.151) (bdf) bye (grig1) am o idee pt cei cu supernove: de ce nu faceti o scrisoare deschisa sau una recomandata (ceva de genul acesta ) catree domnul stroe sa ii puneti pe tava toate problemele grave (letitia) si o sa-l doara la 2 cm de cotul stang. Poate nici acolo (bdf) de parca el nu le stie .....il doare in pix (sorry letitia) de ele, ca altfel le rezolva de mult.... (BC-77-LIV) eu as zice chiar ca o sa il doara la cca 10 cm de muntele lui Venus ... (grig1) he he he :-))))000 (grig1) pai atunci sa facem anti reclama la supernove sa vedem daca o sa le convina asa (bdf) ![]() (alex`B29RRC) grig1, stii tu cum e, pana nu incerci pe pielea ta, zici ca sunt ailalti nebuni ![]() (grig1) sa facem emailuri (spam), fluturasi, etc (letitia) se poate face spam prin boxfrog ![]() (letitia) sau ceva de genul asta (grig1) eu nu am incercat si eu va cred (de vreo 2 luni va citesc siteul aproape zilnic) si mi-am dat seama ca vorbiti serios nu aberati (letitia) si nu va gaseste nimeni IP-ul ![]() (alex`B29RRC) si acum intre noi, cine credeti ca l-a potolit pe cuciu? (alex`B29RRC) ![]() (grig1) la radio contact se vorbeste de antiradare si radare (grig1) acum la stiri (grig1) acum la stiri (grig1) amenda pt antiradare (cele ce bruiaza) e de 700 000 - 1 mil lei (grig1) pt dedectoare nu e amenda (Jacoby) v-am zis? (B77kox) va las (B77kox) salutare (Jacoby) stai ::: Parts: B77kox (~user5547@193.231.214.133) (grig1) pa (alex`B29RRC) prea tarziu pt un pa ![]() (grig1) e rapid baioatu' (Jacoby) am primit acum de la tine, alex ::: Mode (letitia:#dsn +o letitia) ::: Mode (letitia:#dsn +b *!*@213.157.162.186) ::: [Banned]: letitia ::: letitia was kicked by letitia (letitia) (alex`B29RRC) apropo de e-mai anonim, cine credeti ca ii dadea lu cuciu email-urile alea care pareau ca vin de le el ![]() (grig1) tu ! mare lucru. intrai pe un server smtp ce accepta relay si ii trimiteai@ vrei sa-ti trimit si eu unul? (alex`B29RRC) baieti letitia si-a dat ban si era operator => nu mai poate sa intre ![]() (BC-77-LIV) eu nu ma bag la comentarii (BC-77-LIV) oricum am avut inca de prima data banuiala ca nu el scria (BC-77-LIV) sa nu comentam va rog ce face Letitia ![]() (alex`B29RRC) grig1, ii dadeam prin vreo 10 proxy-uri inlantuite direct (un fel de telnet) (grig1) ca sa se plictiseasca sa dea de urma... ;-)) (grig1) pai aveai cont pe toate 10? (bdf) totusi te putea prinde, dar trebuie sa stie mai multe de trace-uri si alte chestii.... (alex`B29RRC) i-am trimis 500 de mail-uir odata cu acelasi mesaj ![]() (grig1) korect (BC-77-LIV) si ai primit vre-un raspuns ? (grig1) si nu ia-i umplut posta? (alex`B29RRC) cred ca a sters de s-a spart ca la hotmail nu poti sa stergi decat cate 10 odata ![]() (grig1) dar chiar va streseaza baiatul ala? rau de tot? (bdf) e cam tembel! (grig1) poti sa selectezi sa vezi pe pagima mai multe (eu am pus 50) ca am patit si eu odata treaba asta (alex`B29RRC) da, da s-a cumintit ca i-am zis ca ii trimit si mai multe (nu ma durea mana sa-i trimit 3000-4000, imi lua 30 de min) (bdf) de fapt e instabil psihic: acum vorbea normal, acum ii injura pe toti (alex`B29RRC) e un idiot (grig1) l-ati cunoscut si in realitate sau numai pe net? (bdf) sau asa! ![]() (bdf) i-ai propus cineva o intalnire, dar n-a acceptat.... ![]() (grig1) eu inca nu am vazut nici un radar de asta nou (BC-77-LIV) hai sa o luam cu intrebari serioase . ![]() (bdf) ok (grig1) si merg ceva dimineata si seara prin oras (BC-77-LIV) CE FACETI VOI AZI PE LA .... 19 -20 sa zicem ??? (grig1) de akord! ascultam (alex`B29RRC) LIV, nimic ![]() (BC-77-LIV) hai la o Bere .. pe mineincep sa ma doara ochii.degetele .. samd (grig1) ma duc la apartament sa vad ce au facut zugravii. (alex`B29RRC) da nu esti din bacau? (BC-77-LIV) hai lasa (B-46-SID) las-o coane pe duminica ca atunci s-a aranjat ... (BC-77-LIV) eu am NUMAR de BC .. sunt in BUC (alex`B29RRC) ok (BC-77-LIV) eu weekendurile nu sunt in Buc ![]() (grig1) de duci la onesti mereu? (B-46-SID) foarte rau (grig1) e cam scumpa benzina (BC-77-LIV) am o sotie la Iasi care ma ateapta .... (grig1) sa-ti traiasca. adu-o aici (bdf) ![]() (BC-77-LIV) nu se poate ![]() (bdf) bey, lasati omul in pace! (grig1) pai atunci du-te tu la ea/ (grig1) il las. (bdf) si-asa sufera el destul ca nu e nevasta langa el in fiecare zi.... (BC-77-LIV) nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar putea intampla daca nu ma-as duce acasa (IS) sa zicem ... 2 weekenduri la rand ![]() (B-46-SID) sa-ntelegem ca n-ai fost "last weekend" ?!? (BC-77-LIV) ba am fost .... altfel acum eram nervos .. imi tremurau mainile si imi exploda nivelul de testosteron din sange ![]() (bdf) auzi, Liviu, dar de ce nu vine si ea in Bucale. Nu v-ati saturat de naveta asta a ta?! (B-46-SID) si-atunci ?! (B-46-SID) sht, cine stie ce nababa e ea prin iesi ![]() (BC-77-LIV) tu ai renunta la un post f bun doar ca sa te muti in alt oras si sa iti cauti de munca ca absolvent ISE ?? (B-46-SID) QED ![]() (bdf) mai,dar nu e singurul serviciu bun din lumea asta! (BC-77-LIV) asta de fapt e buba .. (B-46-SID) tu ce lucrezi ?!? (BC-77-LIV) serviciul meu se poate schimba de azi pe maine .. pacat ca oferta in IS e slaba (grig1) trimite-i si tu cv-uri pe aici prin bucale si poate gaseste ceva bun (bdf) stii tu cum se zice, Liviu: "ce iei pe mere, dai pe pere (benzina+uzuta+oboseala+nervi+...) (B-46-SID) si tu faci drumul asta SINGUR ?!? (BC-77-LIV) daca vrei denumirea oficiala : "Design Engineer" in ASIC-uri/ Silicon Design/ Testing/ Characterisation ![]() (BC-77-LIV) NA! (bdf) cum se numeste firma la care lucrezi? (grig1) poate cind am chef de mers la iasi (acolo am facut facultatea) ma iei cu tine sa nu fii singur la drum (BC-77-LIV) nu il fac singur ca as simti zdravan la buzunar (B-46-SID) si ai innebuni si de nervi singur cuc pana acolo ... ![]() (BC-77-LIV) asta a fost motivul nr. 1 ptr care mi-am luat masina ... ca sa pot merge cand vrea muschiu meu (stiti voi care) la IS ... (BC-77-LIV) dar intai imi incarc masina cu cel putin 2 colegi de servici (grig1) mergi prin vaslui? sau bacau? (BC-77-LIV) oricum .. daca aveti vre-o unul dintre voi drum la IS in weekenduri (oricare) .. let me know ... va duc io .. sau ma duceti voi (cu masina mea) ![]() (BC-77-LIV) prin BC (grig1) f bine. (grig1) (ai 4 benzi pina la iasi) (BC-77-LIV) stiu ... (grig1) normal...;-) cit faci ca timp? (BC-77-LIV) am deja 18.000 Km facuti de la 1 iunie pe drumul Buc-Is (BC-77-LIV) la inceput faceam 5 ore jumate .. aopi 5 ore .. apoi 4 ore jumate .. mai nou .. 4 ore si un sfert (grig1) e terminat complet drumul in zona roman- podul iloaiei? sau tot mai lucreaza? (in iarna se lucra in zon atroman) (Jacoby) intr-adevar nu toate mail-urile venite la wapme mi-au ajuns pe tel (alex`B29RRC) jacoby ti-a venit asta cu letitia pe care l-am trimis eu? (BC-77-LIV) nu se mai lucreaza decat intre focsani si bacau (BC-77-LIV) pe cateva portiuni (Jacoby) abia acum a venit ala cu ban letitia (grig1) alea de dinainte de adjud le stiu. (grig1) ca merg la onesti cam lunar...;-)) (alex`B29RRC) nu-i nimic, important e ca a venit (esti mai bogat cu 2$, nu uita) ![]() (BC-77-LIV) eu nu prea trec prin Onesti decat daca are ceva treaba maica-mea cu mine (Jacoby) ![]() (grig1) pai e okol si drumul greu (sate, serpentine... stii tu... ) (BC-77-LIV) lasa-ma cu serpentinele de pe Magura .. pot sa le fac cu ochii inchisi acum (Jacoby) cand l-ai trimis, alex? (grig1) ia ziceti-mi si mie. la supernova intra mizerie la motor? sau e mai etans decit la berlina? (BC-77-LIV) oricum .. deja sunt sictirit de drumul asta BUC-IS si retur in fiecare weekend (BC-77-LIV) dar asta e ... (grig1) adica apa de ploaie, praf.. etc (BC-77-LIV) la nime s-a depus ceva praf ... (BC-77-LIV) in aproape 3 luni (BC-77-LIV) apa nu (grig1) ca la berlina stopesc intr-un hal rotile din fata pe la motor soi faruri... (grig1) stropesc! (BC-77-LIV) eu ma mai duc la o tigara (grig1) liviu: in buc pe unde stai? (alex`B29RRC) uite ce a zis laur (alex`B29RRC) Stroe nu mai e Dir. Gen. de 3 saptamini. (alex`B29RRC) DSN 2 (proiect X40) va aparea daca nu sint intirzieri in febr. Va avea tot int. schimbat, frine modificate, capota, faruri, hayon modificate. Optionale ABS (pregatire si pt. euro 3 la care am inteles ca va fi obligatorii) si airbag. (alex`B29RRC) Berlina ar fi trebuit sa iasa deja din fabricatie, se mentin camionetele la care tre sa apara motorul diesel (cel de pe Kangoo). (alex`B29RRC) Sursa-expert Dacia. (BC-77-LIV) lucrez pe Floreasca (langa intersectia cu M. Eliade) si locuiesc pe Cristea Mateescu (Cheile Zanoagei) (Jacoby) asa e alex, iar dsn II cu diesel s.n. W41 (grig1) nu am auzit de cheile zanoagei (da-mi un reper mai mare) (BC-77-LIV) teiul doamnei, Colentina (grig1) pai eu stau linga circ! (grig1) vecini ce mai! (BC-77-LIV) UAU (BC-77-LIV) pai hai la o bere (fara alc.) (grig1) dar in curind plec la ior ca acolo mi-am luat casa (grig1) azi la 5 poti? (Jacoby) bey, ce mica e lumea, ce se mai gasesc astia ![]() (grig1) sic sic sic (alex`B29RRC) lol (BC-77-LIV) la 5 am conferinta telefonica cu US (alex`B29RRC) scrieti "/join #dsn2", fara ghilimele ca o sa intre si letitia pe canalul #dsn2 (dupa cum stiti aici si-a dat ban ![]() (BC-77-LIV) dupa 19 (BC-77-LIV) dar ia mai intrati mai pe #daciasupernova .. asa .. cu numele complet .. (grig1) nu pot eu at ca ziceam, ca tb sa vad ce au muncit zugravii azi. (BC-77-LIV) am creat canalul ala acum 2 luni si ceva .. si nimeni nimeni ![]() (grig1) dar tinem legatura si gasim o zi libera (BC-77-LIV) atunci pe luni .. ca maine plec spre capitala culturala ::: Parts: Jacoby (~user9530@212.93.128.209) (grig1) mai e cineva aici? (B-46-SID) aia din dreapta ![]() (alex`B29RRC) ne-am mutat pe #dsn2 (grig1) alo ::: Fore|away is now known as ForestN ! ForestN is back after 2h 1m 35s ::: Parts: bdf (~user1194@213.154.133.186) Session Close: Thu Aug 29 16:02:55 2002 Session Start: Thu Aug 29 16:03:08 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 7] [Ops: 0 (0%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 7 (100%)] [Synched in 0.12 seconds] ::: Parts: ForestN (~ForestN@193.231.189.20) Session Close: Thu Aug 29 16:03:13 2002 Session Start: Thu Aug 29 16:03:19 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 6] [Ops: 0 (0%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 6 (100%)] [Synched in 0.136 seconds] ::: Joins: ForestN (~ForestN@193.231.189.20) Session Close: Thu Aug 29 16:03:24 2002 Session Start: Thu Aug 29 16:04:41 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 5] [Ops: 0 (0%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 5 (100%)] [Synched in 0.123 seconds] ::: Joins: ForestN (~ForestN@193.231.189.20) ::: Parts: ForestN (~ForestN@193.231.189.20) Session Close: Thu Aug 29 16:04:48 2002 Session Start: Thu Aug 29 16:05:13 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 4] [Ops: 0 (0%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 4 (100%)] [Synched in 0.091 seconds] (alex`B29RRC) iesiti afara! executarea ![]() Session Close: Thu Aug 29 16:05:32 2002 Session Start: Thu Aug 29 16:06:00 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 4] [Ops: 0 (0%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 4 (100%)] [Synched in 0.101 seconds] Session Close: Thu Aug 29 16:06:01 2002 Session Start: Thu Aug 29 16:09:54 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 3] [Ops: 0 (0%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 3 (100%)] [Synched in 0.116 seconds] Session Close: Thu Aug 29 16:09:57 2002 Session Start: Thu Aug 29 19:20:02 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 1] [Ops: 1 (100%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 0 (0%)] [Synched in 0.105 seconds] Session Close: Thu Aug 29 19:20:16 2002 Session Start: Fri Aug 30 11:22:52 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 1] [Ops: 1 (100%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 0 (0%)] [Synched in 0.08 seconds] * Disconnected Session Start: Fri Aug 30 14:01:19 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 2] [Ops: 1 (50%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 1 (50%)] [Synched in 0.078 seconds] (alex_m) sal ::: alex_m is now known as alex`B29RRC ::: Quits: jacoby (~user9834@212.93.128.209): Quit: Leaving Session Close: Fri Aug 30 14:02:26 2002 Session Start: Fri Aug 30 14:02:28 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 1] [Ops: 1 (100%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 0 (0%)] [Synched in 0.08 seconds] ::: Joins: jacoby (~user7775@212.93.128.209) (alex`B29RRC) sal (jacoby) sal (alex`B29RRC) cum merge sar, primesti mesajele (jacoby) vorba lui bdf, e cam mare tacerea pe forum (jacoby) da primesc (jacoby) 2 de azi dimineata, 3 cu al meu (alex`B29RRC) aseara nu ai primit pe la 22:30 nu? (jacoby) nu cred (jacoby) sau nu mai stiu (alex`B29RRC) mda, de dimineata am primit si eu tot 3 (intre timp eu mi-am luat abonamentul de 2$ de la connex) (jacoby) m-am uitat si pe pag connex dar n-am vazut nici o inf de xmail (alex`B29RRC) www.xmail.ro (jacoby) aha, merci (alex`B29RRC) sa-ti povestesc: meajele primite se duc doar pe mobil, nu le poti vedea si in alta parte, nu poti trimite decat de pe mobil (jacoby) cum adica? (jacoby) ajung pe mobil, dar nu si pe net (jacoby) ? (alex`B29RRC) adica nu e o casuta normala de mail. poti sa trimiti/primesti doar cu telefonul, nu tu outlook, nu tu pop/smtp, sau nici chiar un email web=bassed (jacoby) nasol, credeam ca poti trimite spre orice adresa de mail (alex`B29RRC) poti, dar doar de pe telefon. telefonul este ca un client de mail (jacoby) da, acum am inteles, nu ai si o adresa web-accesibila, nu? (alex`B29RRC) pe scurt: tu poti sa-mi trimiti mail de oriunde ca si cum eu as avea o adresa normala de mail, eu pot sa-mi folosesc casuta doar de pe telefon (e facuta pt abonatii fara calculator) (jacoby) da, asta ziceam (alex`B29RRC) e un rahat, dar merge notificarea bine totusi daca sar nu se va dovedii un sistm viabil renunt la xmail (jacoby) nu prea merita, nu platesti pt msg primite, dar pt cele trimise cat? (alex`B29RRC) cele trimise 7c, a... si nu pot raporta din trafic deoarece coollist cere autentificare si nu incape in 160 de caractere si adresa unde sa confirm aderarea ![]() (jacoby) atunci chiar nu are rost; nu poti sa renunti? (alex`B29RRC) cred ca le dau telefon la astia de la connex si le zic ca renunt. daca zic ca au taiat deja factura cu 2$ le zic ca renunt dupa prima luna (jacoby) ce factura sa taie, si daca ai facut contract de mobil poti sa renunti in 24 ore fara sa platesti penalizarile din contract (alex`B29RRC) da, suna acuma atunci. (jacoby) grabeste-te, e o regula generala (alex`B29RRC) a, unde ne intalnim diseara? (jacoby) pey cum scrie pe forum, eu am zis ca la intrarea de pe Nordului (alex`B29RRC) stai un pic ca eu nu stiu despre care intrare vorbesti (alex`B29RRC) exista mai multe intrari: cum vii dinspre victoriei, in piata charles de gaulle poti sa o iei prin stanga parcului sau prin dreapta, daca o iei prin dreapta, mai mergi un pic si la un moment dat intrii prin spatele parcului si dai in terasele alea de pa malul lacului (alex`B29RRC) prin stanga, dai in arcul de triumf si pe acolo sunt vreo 2 intrati, practic din laterala parcului (alex`B29RRC) pe unde e intrarea de care vb tu? (jacoby) sa-ti explic: cum vii dinspre P. Victoriei, treci de P Charles de Gaulle (unde e o mare intrare), mergi drept pe piatra cubica si in stanga e o terasa cu striptiz (jacoby) pina in ea (jacoby) nu spre Arc (alex`B29RRC) deci intrarea de pe langa ambasada chinei? (jacoby) da, dar nu treci podul, inainte de curba aia unde la 120 face cam urat nova faci stanga (alex`B29RRC) da, stiu (jacoby) e o intrare mai mica, dar se vede, inainte de trecerea pe asfalt (jacoby) totusi cam putina activitate pe forum azi? (alex`B29RRC) mda, asa e vinerea, sambata si duminica (jacoby) sa-ti zic faza ieri cu Politia: (alex`B29RRC) ascult (jacoby) veneam dinspre OMV Baneasa spre aerop. in spatele unui passat nou de politie, si inainte de stop DN1 se fac 4 benzi de la linia a 2-a(!) de tramvai care iese din dreapta ::: Joins: BC-77-LIV (~liviu-p@193.226.139.174) (BC-77-LIV) OLA (alex`B29RRC) salut (jacoby) salve! (BC-77-LIV) cam putini (jacoby) eram in mijlocul unui story (BC-77-LIV) pai continuati ![]() (jacoby) semnalizez sa ma incadrez pt stanga pe ultima banda, passat la fel; tramvaiu' voia sa iasa dar era oprit; franez sa-i cedez trecerea si politaiu ma claxoneaza; ca sa nu-l incurc demarez ::: Quits: BC-77-LIV (~liviu-p@193.226.139.174): Client closed connection (jacoby) el ramane acolo, eu ma opresc la semafor ::: Joins: B-73-GCA (~user1284@193.231.51.80) ::: Parts: B-73-GCA (~user1284@193.231.51.80) (jacoby) taranu' vine in stg mea pe contrasens si ma intreaba daca vreau sa-mi ia carnetul ca sunt cam agresiv bla, bla (alex`B29RRC) imbecili (jacoby) mai zice ca am incalcat si linia continua si incerc sa-i explic ca de-acolo de la 2 se fac 4 benzi (alex`B29RRC) uitati-va la http://www.dsn.as.ro/1.jpg . cu mov charles de gaulle, cu bleu arcul de triumf si cu rosu ruta. e bine? (alex`B29RRC) cu rosu e soseaua nordului ![]() (jacoby) pana la urma am recunoscut ca poate sunt agresiv si m-au lasat in pace, dar pana la Casa Presei au mers cu 60 si eu la fel (jacoby) stai ca ma uit (jacoby) nu e bine, intrarea e pana in pod, cam aceeasi distanta de al C de Gaulle ca si pana la Arc (alex`B29RRC) folosesti mirc? (jacoby) se vede aleea pe marginea lacului (jacoby) nu folosesc (alex`B29RRC) ok, lasa ca ii intreb pe ai mei (jacoby) mai bine ziceam la intr de la aviatorilor(de gaule) ca o stie toata lumea (alex`B29RRC) mi-a timis ala un preview la pozele cu dsn II. nu cred ca le iau pt site pe alea mari. vrei sa le vezi? (jacoby) da, unde? (alex`B29RRC) stai asa, poti sa dezarhivezi arhive zip da? (jacoby) da (alex`B29RRC) http://www.dsn.as.ro/archive.zip (jacoby) sa-ti dat mail-ul sau?.. (alex`B29RRC) http://www.dsn.as.ro/archive.zip (jacoby) ok, ok ::: Joins: Walkirye (~user8454@62.231.65.51) ::: Parts: Walkirye (~user8454@62.231.65.51) (jacoby) eroare! (alex`B29RRC) mda era cu A mare http://www.dsn.as.ro/Archive.zip (jacoby) nici asa (alex`B29RRC) mie imi merge, da-mi mail-ul tau (jacoby) jacobyro@yahoo.com ::: Saved to #dsn.log. Logging... (alex`B29RRC) check your mail ![]() (jacoby) am primit, dar am mai descoperit si o alerta radar de la tine pe care n-am primit-o pe mobil (jacoby) acum o sa ma uit la poze (alex`B29RRC) mda, e aia oficiala, mie mi-a venit (alex`B29RRC) ok, eu plec, ne vedem in herastrau, ai un nr de tel, ceva, in caz ca nu va gasesc? (jacoby) le-am studiat (alex`B29RRC) vb diseara in parc (alex`B29RRC) vb diseara in parc (alex`B29RRC) ok, eu plec, ne vedem in herastrau, ai un nr de tel, ceva, in caz ca nu va gasesc? (jacoby) 0722 67 70 59 (alex`B29RRC) mine : 0722 872 876 (jacoby) ok , pe diseara (alex`B29RRC) bye (jacoby) by ::: Saved to #dsn.log * Disconnected Session Start: Mon Sep 02 10:20:14 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 1] [Ops: 0 (0%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 1 (100%)] [Synched in 0.086 seconds] Session Close: Mon Sep 02 10:20:20 2002 Session Start: Mon Sep 02 15:44:52 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 1] [Ops: 0 (0%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 1 (100%)] [Synched in 0.064 seconds] * Retrieving #dsn info... Session Close: Mon Sep 02 15:45:28 2002 Session Start: Thu Sep 05 10:58:12 2002 Session Ident: #dsn ::: Now talking in #dsn [Total: 1] [Ops: 1 (100%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 0 (0%)] [Synched in 0.064 seconds] Session Close: Thu Sep 05 10:58:14 2002 Session Start: Tue Sep 24 13:41:33 2002 Session Ident: #dsn :::: Now talking in #dsn [Total: 1] [Ops: 1 (100%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 0 (0%)] [Synched in 0.082 seconds] * Disconnected Session Start: Tue Sep 24 13:46:10 2002 Session Ident: #dsn :::: Now talking in #dsn [Total: 1] [Ops: 1 (100%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 0 (0%)] [Synched in 0.078 seconds] * Disconnected Session Start: Fri May 24 14:36:55 2002 Session Ident: #dsn :::: Now talking in #dsn & amp;raquo; » Topic: DaciaSuperNova » Set by: BC77LIV on Tue Sep 24 14:25:24 2002 & amp;raquo; [Total: 2] [Ops: 1 (50%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 1 (50%)] [Synched in 0.129 seconds] (BC77LIV) OLA [ű] ChanMode: BC77LIV sets mode [+o] alex_m (alex_m) tot eu sunt, alex rrc (alex_m) ![]() (BC77LIV) mi-am dat seama (BC77LIV) inregistreaza-ti numele sa ramana al tau (BC77LIV) "/msg nickserv register password email" (BC77LIV) unde password si email le treci tu ›› [msg (nickserv)] register mandrake alex@alexsoft.ro (alex_m) ok (alex_m) da vad ca daca nu am ident-ul alex_m si ip-ul 213.233.72.*, pa (alex_m) da, costy, e serios si vechi pt ca activeaza si pe forumul meu (pe care cred ca il inchid) ![]() (BC77LIV) dar de ce ? (BC77LIV) vrei sa il inchizi ? (alex_m) pai nu prea e utilizat (BC77LIV) dar e foarte util pentru ca stocheaza datele ![]() (alex_m) asta asa este, de asta il mai si tin de fapt (BC77LIV) stii care e de fapt problema acolo ? (alex_m) nu (BC77LIV) faptul ca iti trebuie username .. parola si mai ales faptul ca nu merge chiar asa cum am vrea noi (utilizatorii normali) (BC77LIV) de exemplu: (BC77LIV) eu nu pot intra sa "postez" un mesaj .. desi exist la membri ... dar imi trebuie doua parole diferite ... (BC77LIV) am incercat de tz ori .. nici un rezultat (BC77LIV) dar pot sa intru sa imi schimb user info samd (BC77LIV) ![]() (alex_m) stai sa ma uit, zi-mi username-ul (BC77LIV) liviu-p (BC77LIV) aaa (BC77LIV) NUUU (BC77LIV) Liviu (BC77LIV) asta e (alex_m) ok, ti-am schimbat parola. incearca acum sa te duci la www.dsn.as.ro/forum si sa te autentifici cu Liviu si parola 123. Parola ti-o poti schimba din profil mai tarziu (BC77LIV) o secunda (BC77LIV) Autentificare (BC77LIV) Login failed (alex_m) presupun ca nu folosesti vre-un browser mai exotic, primesti cookie-uri si ai incercat la forum (alex_m) si ai respectat scrierea litere mari/litere mici (alex_m) ca eu am incercat acum cu contul tau si mi-a mers (BC77LIV) eu folosesc Netscape de pe un Solaris 8.0 (BC77LIV) am incercat si cu Opera .. acelasi rezultat (BC77LIV) scuza-ma 5 minute ... revin .. ma duc sa incerc de pe un windows (alex_m) ok (alex_m) eu am incercat de pe linux si windows. in linux merge inclusiv de pe lynx (BC77LIV) nu este nici un windows pe care as putea sa ma bag .... o sa mai incerc (alex_m) ok, dar ai grija sa fie la forum ca mai e un login la pagina principala www.dsn.as.ro. eu sper ca ai incercat la |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
alex |
![]()
|
Now talking in #dsn2
[Total:] [Ops: (100%)] [Voice: 0 (0%)] [Regular: 0 (0%)] [Synched in 0.102 seconds] Joins: B-46-SID (~user8961@80.96.200.82) Joins: letitia (~user8623@213.157.162.186) (B-46-SID) ![]() (B-46-SID) meseriasa ![]() Quits: letitia (~user8623@213.157.162.186): Quit: Leaving (alex`B29RRC) lol letitia Joins: letitia (~user4318@213.157.162.186) (B-46-SID) meseriasa ![]() Mode (alex`B29RRC:#dsn2 +o B-46-SID) Mode (B-46-SID:#dsn2 +o letitia) (letitia) ok, sorry! Joins: Jacoby (~user9530@212.93.128.209) Mode (B-46-SID:#dsn2 +o Jacoby) (B-46-SID) acu nu ne bana pe toti ![]() Joins: grig1 (~user4277@193.231.51.81) (letitia) si-acu vine intrebarea bomba: imi explica cineva ce-i cu banarea asta? (letitia) ![]() (B-46-SID) vezi ca la www.mirc.com au un manual ![]() (alex`B29RRC) letitia, tu cu manuta ta ti-ai dat ban ![]() Joins: bdf (~user1194@213.154.133.186) (letitia) esti rau (letitia) asta am inteles (B-46-SID) sunt evil nu rau ![]() (letitia) test primit de la gaby (bdf) cum facusi, letitia, cu ban-ul acela?! ![]() ![]() ![]() (alex`B29RRC) si nu mai puteai sa intri ca nu mai era nici un operator care sa-ti retraga ban-ul (letitia) ![]() (Jacoby) test Gaby (alex`B29RRC) recived (letitia) pai e prima oara cand intru aici... Si incercam optiunile... Si am incercat-o si pe asta... (letitia) si s-a intamplat ce s-a intamplat! ![]() (alex`B29RRC) mai incearca tot din aceeasi categorie: kick, slap, deop ![]() (bdf) asta imi aduce aminte de cei ce invata MSDOS, si cand ajung la comanda "format c:" au un soc! (B-46-SID) imi imaginez ca prima data cand ti-ai luat computer ai incercat toate comenzile (inclusiv format) si toate butoanele (inclusiv reset), nu ?!? ![]() (letitia) eu nu am incercat decat format A:. Format c: nu folosesc ca-mi iubesc harduletul (letitia) ![]() (alex`B29RRC) eu am prostit la scoala prin a 10-a pe unu sa joace un joc misto, biliart, si sa-l porneasca cu comanda format c: /y (bdf) hai sa n-o mai stresam, ce , noi nu gresim?! :0 (bdf) ![]() (B-46-SID) era format c: /autotest ca sa nu te mai intrebe nimic ![]() (B-46-SID) bdf : eu, nu. eu sunt infailibil (atunci cand nu gresesc) ![]() (bdf) ![]() Joins: Fore|away (~ForestN@193.231.189.20) Fore|away is now known as ForestN ! 4ForestN is back after 2h 1m 35s (bdf) ok..ok...you are so perfect..... (B-46-SID) yes i am ![]() (alex`B29RRC) wb ForesN (4ForestN) care-i treaba cu dsn2? (4ForestN) se pierduse OP? (B-46-SID) bine, am o portiera usor infundata, da' in rest ... ![]() (alex`B29RRC) o sa pun topic (B-46-SID) s-a banat letitia ![]() alex`B29RRC changes topic to 'letitia si-a dat ban' (4ForestN) pai sa iesim tot din dsn (4ForestN) si luam OP (B-46-SID) raman eu si va anunt (alex`B29RRC) letitia, ai primit sms-il pe care ti l-am adresat ? (letitia) hai ma mai radeti mult de mine ![]() (letitia) da, am primit Alex (letitia) acum (alex`B29RRC) ca fapt divers cred ca i-am inebunit cu sms-uri de test pe aia care nu stiu de discutiile noastre de aici Quits: grig1 (~user4277@193.231.51.81): Quit: Leaving (alex`B29RRC) ca fapt divers cred ca i-am inebunit cu sms-uri de test pe aia care nu stiu de discutiile noastre de aici (letitia) pai sa intre si sa vada!!! (4ForestN) B-46-SID: mai zi-le si celorlalti sa iasa Mode (alex`B29RRC:#dsn2 +t) Joins: grig1 (~user4944@193.231.51.81) (grig1) va-ti mutat aici... Joins: BC-77-LIV (~liviu-p@193.226.139.174) (BC-77-LIV) deci pana la urma tot nu vreti pe #daciasupernova ![]() (B-46-SID) mai sunt 2 pe #dsn (grig1) eu si liviu cred (bdf) lasa-i acolo! ![]() Joins: walkirye1 (~user2090@62.231.65.51) (grig1) dar am venit si aici (grig1) si (B-46-SID) mai e unu (alex`B29RRC) LIV, asta e diversiune ca sa fi tu op si sa ne controlezi ![]() (BC-77-LIV) no way .. va fac pe toti opperatori (BC-77-LIV) daca vreti (bdf) nu-i nevoie (alex`B29RRC) glumeam (B-46-SID) fa-ma pe mine si-ti dau ban ![]() Mode (letitia:#dsn2 +o BC-77-LIV) (letitia) ![]() (BC-77-LIV) ![]() (B-46-SID) fata, nu te mai juca cu focul ![]() (B-46-SID) ca iar iti scapa manutza pe ce nu trebuie ![]() (letitia) ok, ok, gata, m-am potolit (grig1) cei cu @ in fata sint operatori? Mode (BC-77-LIV:#dsn2 -o BC-77-LIV) (B-46-SID) cei cu @ sunt baobabi ![]() (BC-77-LIV) gata .. eu m-am facut "normal" ![]() (letitia) ce bine imi pare ca nu sunt singura incepareata pe aici!!! -> 04[ctcp04(letitia04)] VERSION CTCP VERSION reply from letitia: Apirc v1.1 IdNet Java IRC Client (bdf) baobabi! ![]() (B-46-SID) da, da' vezi tu ...el intreaba nu testeaza ![]() (B-46-SID) ![]() (BC-77-LIV) eu nu sunt "inceparet" doar ca nu vreau sa am drepturi care nu imi folosesc la nimic (letitia) pai asa sunt eu... Intai cu practica si apoi cu teoria... Macar in privinta Internetului (alex`B29RRC) gaby e pus pe teste. Il angajam beta-tester? (walkirye1) pt. B46SID, multumesc de informatia cu mutat de canalul asta...eram prins in alte treburi (alex`B29RRC) ![]() (bdf) si in mai ce?! (BC-77-LIV) sper ca nu ai sa incerci cu practica asta nedocumentata si la DSN ![]() (B-46-SID) np, walkirye (letitia) bdf ![]() (bdf) ok ![]() walkirye1 is now known as B-17-SAL (letitia) <BC-77-LIV> looool - vezi vaselina (asta ca sa mai isc o furtuna) (B-46-SID) sal (alex`B29RRC) sal SAL ![]() (BC-77-LIV) ![]() (B-17-SAL) asta ca sa nu mai fiu necunoscut ![]() (letitia) mai nitel si iesea salata (B-17-SAL) ![]() (BC-77-LIV) buna .. "cunoscutule" ![]() (B-46-SID) letitia : numarul tau ? (de masina, nu te gandi la prostii) !! ?? (B-17-SAL) salutare...citesc forumul de vreo 4 luni, dar nu am timp sa si scriu. (B-46-SID) bdf ? (B-17-SAL) da, ala e numarul de la masina mea (bdf) eu? (letitia) B-27-ROD - deocamdata e sub masa din bucatarie insa (B-46-SID) forestn ? (B-46-SID) grig1 ? (alex`B29RRC) letitia, de ce (grig1) da (B-46-SID) RODica ? (letitia) e rezervat. AM unul provizoriu pana o inscriu |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
alex |
![]()
|
Session Start: Thu Aug 29 16:11:42 2002
Session Ident: #dsn2 ::: Saved to #dsn2.log. Logging... (letitia) da, RODica (B-46-SID) numere de masina ! ![]() (grig1) B 73 GCA (B-46-SID) ce perspicac sunt ![]() (bdf) bdf: B-29-RJC ::: grig1 is now known as B73GCA (letitia) daca vedeti o bloda simpatica la volan e maica-mea (BC-77-LIV) bdf .. de ce nu ti-ai pus BDF ? (B-17-SAL) cewl mai tare numar de masina existent in bucuresti este B-01-LOR (bdf) dar pe fata lui maica-ta cum o recunoastem? (B-46-SID) pai ... bdf, rjc ... pe-aproape ![]() (BC-77-LIV) LOL (Jacoby) din 20 mail-uri pe wapme, cam jumate pe SMS (BC-77-LIV) ala chiar imi place (B-17-SAL) si e si unic... (letitia) facem cunostinta dupa ce va busesc ![]() (bdf) ![]() (letitia) ba way ![]() (B73GCA) stai acasa atunci ::: B73GCA is now known as B-73-GCA (bdf) sa ne anunti cand pleci de la serviciu, ca sa ne mai facem de lucru pe acolo (alex`B29RRC) Jacoby, iti dai seama ca functioneaza in conditii de stres nu? in mod normal (5 sms-uri pe zi si nu toate in acelasi timp) trebuie sa mearga normal (B-73-GCA) si ruta sa ne spui letitia (alex`B29RRC) pai ne-a spus-o mai devreme (alex`B29RRC) stati sa vad logu (letitia) fundeni - muncii - tineretului -> la 8:30 e pustiu pe strazi ![]() (alex`B29RRC) poftim, pustiu? (alex`B29RRC) in ce galaxie (letitia) pai na si tu, ies pe strada, nu? (B-73-GCA) pina in 8 e mai bine, dupa aceea e jale (letitia) glumeaaaam! (ForestN) gotta go (ForestN) see u soon (BC-77-LIV) Grig .. inca nu mi-ai spus cum te cheama .. ca sa te "bag" in telefon ![]() (alex`B29RRC) atunci sa plec si eu la ora asta ca sigur nu ma prinzi :R (ForestN) adica maine (B-73-GCA) trec pe private ::: Parts: ForestN (~ForestN@193.231.189.20) (Jacoby) in sfarsit! (alex`B29RRC) what? (B-17-SAL) back to work... (B-17-SAL) bye (Jacoby) voi n-ati primit testul meu? (letitia) by! (B-46-SID) cya (B-73-GCA) pa (alex`B29RRC) bye (Jacoby) pa (B-17-SAL) ![]() (B-73-GCA) drum bun (letitia) ba da, a venit Jacoby dar nu-l vazusem (B-17-SAL) ma intorc la munca deocamdata...drum bun peste vreo 2 ore. dar multumesc oricum, o sa tin minte. si voua la fel ::: Parts: B-17-SAL (~user2090@62.231.65.51) (alex`B29RRC) cred ca are sistemul fobie la cuvantul test ![]() (Jacoby) ![]() (letitia) ![]() (letitia) o sa se incinga tevile netului de la testele noastre ![]() (alex`B29RRC) ![]() (alex`B29RRC) nu e vb de asta da wapme nu ne are doar pe noi utilizatori ![]() (letitia) se pot trimite oricate e-mail-uri la wapme? (letitia) cu notificare sms ... (alex`B29RRC) da (Jacoby) cu intalnirea: cum ramane, vineri dupa 18 sau duminica pe la 11 (letitia) misto (Jacoby) ? (BC-77-LIV) Letitia .. ti-ai facut cont la emoka ? (B-73-GCA) ne auzim miine. bye (letitia) da (BC-77-LIV) si merge ? (alex`B29RRC) Jacoby, unu la mana care intalnire, doi la mana cine vine si trei la mana eu prefer vineri (alex`B29RRC) ![]() (BC-77-LIV) daca e vineri .. vin si io (BC-77-LIV) aman putin plecarea ![]() (B-46-SID) pai cred ca ar fi mai bine vineri ::: Parts: B-73-GCA (~user4944@193.231.51.81) (B-46-SID) avand in vedere ca-n weekend toti isi viziteaza nevasta, pisica, gaina ... (Jacoby) am discutat mai devreme aici, ziceam sa postam un anunt pe forum si cine poate veni.. (letitia) si daca postati si vin 3 oameni... (BC-77-LIV) atunci aia treei or sa se distreze .. restu' NU ::: Parts: bdf (~user1194@213.154.133.186) (Jacoby) aia suntem (alex`B29RRC) ok, posteaza, si sa posteze si aia care vin sigur si unde ne intalnim (aia care vin sa puna si nr de masina) (B-46-SID) vedem cine zice ca vine si nu vine, vedem care e neserios si-l spam-am si flood-am ![]() (Jacoby) de acord (alex`B29RRC) sid, ce porniri violente ai ![]() (BC-77-LIV) OK ::: Mode (B-46-SID:#dsn2 +o BC-77-LIV) (B-46-SID) facem meeting de OPi ![]() (Jacoby) Deci, in principiu vineri dupa 18, la Herastrau. Ebine? (BC-77-LIV) si daca are cineva pile la Garcea ... sa ii dam masina in urmarire si sa i se dea amenda ca nu a avenit (alex`B29RRC) in principiu vin sa beau o cola fara alcol ![]() (BC-77-LIV) eu vin ..... (BC-77-LIV) OPI ?? (B-46-SID) da' ce noi nu putem merge sa-i scriem cu cheia pe ea "te-am asteptat si n-ai venit" ![]() (BC-77-LIV) thx pentru operare ![]() (alex`B29RRC) ![]() (BC-77-LIV) LOL (B-46-SID) sau alte slogane de genul "sunt beat si am si antiradar" ![]() (BC-77-LIV) am vazut in fata blocului la mine o faza din asta! .. scria pe masina unuia ..." SA NU MAI PARCHEZI IN LOCUL ASTA CA E AL MEU" (B-46-SID) lol (alex`B29RRC) eu am vazut: Nu claxonati, soferul doarma (alex`B29RRC) eu am vazut: Nu claxonati, soferul doarme (BC-77-LIV) ala bineinteles ca nu a mai parcat ... dar a doua zi scria pe masina aluia care pretindea locul " AHA .. NU STIAM CA E OCUPAT DE TINE .. SCUZA-MA" (Jacoby) o sa primiti o instiintare pt 77kox, ca stia de duminica (alex`B29RRC) eu plec, vb maine (Jacoby) cu litere mai groase bauiesc:) (BC-77-LIV) nu prea groase .. cam cat un ciu (BC-77-LIV) cui (Jacoby) un ce, un cuciu? * Disconnected |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Auzi "mah", ce e asta? Ai inregistrat convorbirile telefonice ale oamenilor?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Florin Constantinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 25 December 02 From: Bucuresti ![]() |
BAIETI (fete),
grije mare ce "postati", ALEX-ul inregistreaza TOT ![]() Poate are o juma' de norma pe la SRI :idea: |
--------------------
Renault
Megane Grandtour
2003 Autentique
- B 02 BZM Megane Grandtour 1,9 dTI
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
Sa inteleg ca toata cetuirea aia a fost pe mirc :arrow: mai exista si acu canalul asta :?:
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica vrei sa citesc tot ce-ai scris acolo?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mamaaaaaaa .. ce vremuri !!! .. deja devin nostalgic ... "golden age"
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Altu din grupul "Micii Arheologi".
Eu eram convins ca citesc forumul mai dinainte de ianuarie 2003!!!??? ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
eu cand am intrat prima data pe forum .. acum vreo 2-3 ani nu mai stiu exact, stiu ca era ceva de genu www.dsn.as.ro ... oricum era pe as.ro si apoi s-a facut pool pt noul nume... de ex : clubdacia, daciaclub etc si s-a ales asta.
Stiu o gramada de useri de pe forum, cu multi dintre ei mai vb pe messenger si cu altii m-am si intalnit sa discutam diverse lucruri. La mai mare! This post has been edited by MMihai: 6 Jun 2005, 22:27 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar eram curios sa vad cum a inceput tot.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Va mai aduceti aminte de CUCIU cu limbajul lui ...si cum se pierdeau posturile pana a inceput alex sa le log-eze !!??
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:26 |