Benzinarii bune din Bucuresti?
![]() ![]() ![]() |
Benzinarii bune din Bucuresti?
TTorque |
![]()
|
||
![]() Future Addict Group: Members Posts: 32 Joined: 19 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1982
- B 38 XSK Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decat atat!
Petru Rares |
|||
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
nu auzi ca suntem in protest mult timp de acum incolo?tu esti spargator de greva
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai daca ai preferat omv-petrom ce mai vrei exact? eu iti recomand rompetrol.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
mihai_ovidiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 February 11 ![]() |
Si eu recomand rompetrol. De la OMV si Petrom am pus benzina vreo 5 ani (95, 98 sau chiar carrera) pt ca era una la 2 pasi de casa mea, deci din comoditate, dar de ceva timp pun de la rompetrol pt ca mi se par exagerate preturile dincolo si ma deranjeaza la culme "neatentia" la dat restul...adica ala a fost motivul decisiv si desi fac mai mult pana la rpt prefer asa. bafta!
|
--------------------
Mazda
MX-5
2007
- B123539
|
|
felix.m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 10 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Ferestete cat poti de LUK
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
În general n-am remarcat diferențe enorme între benzinăriile aceleiași firme; eu am alimentat cu Rompetrol și Mol, am rămas cu impresia că Mol e un pic mai bună, deși nu e mare diferența.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:40 |