suporti portbagaj, inlocuire
![]() ![]() ![]() |
suporti portbagaj, inlocuire
raducutu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) Photo0330.jpg ( Size: 883.41k ) Number of downloads: 1296 Photo0331.jpg ( Size: 781.19k ) Number of downloads: 1546 Photo0332.jpg ( Size: 734.61k ) Number of downloads: 1470 Photo0333.jpg ( Size: 538.56k ) Number of downloads: 1400 |
||
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|||
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
frumos,
nu imi dau seama cum i-ai prins si de, poate mai faci o poza de jos sau ne explici de ce i-ai prins. cred ca dupa ce mochetezi va arata super, si mocheteaza si profilele alea de 20X20, lipesti mocheta cu prelandez si va tine si pe fier si pe placaju ala. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am zgomote din partea aia dar oricum e de apreciat ce ai facut.sa pui niste poze si dupa mochetare
@ ala de pe twitere e praf??? ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
raducutu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
am sudat profilul de suportii pe care au prinderile banchetele spate,am sudat frumos,apoi in partea dinspre triple spate am gaurit si prins cu suruburi si da ala de pe twitere este praf ptr ca at cand am dat polita cu boxe jos am sprijinito de un perete iar cand am taiat placajul cu flexul polita era pe directia de taiere!se sterge nu este o problema!
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
frumoasa treaba raducu, eu ma gandeam sa ramana doar o polita la fel ca cea pe care ai boxele. Bafta in continuare.
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
giannicamara |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 6 February 11 ![]() |
eo mi am pus de cand am luat masina suport din pal in spate.tot ce era plastic am dat jos si am ars
![]() |
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
2002 ¨˜”°º.. Mr. Gianni ™..º°”˜¨
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Ai poluat mediu!
![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Oameni buni!Apreciez efortul vostru de a face ceva durabil,sanatos , "sa tina",dar nu oriunde.Va intrebati de ce fabricantul foloseste niste materiale moi acolo?In cazul unei coliziuni spate mai puternice(Doamne fereste!) portbagajul trebuie sa amortizeze lovitura pliandu-se pana la bancheta spate protejand cat de cat pasagerii spate.Ce credeti ca se intampla cu ei cand in spate se afla tije,corniere, tevi, pal,telescoape montate pentru deschiderea de la distanta a portbagajului(nu este cazul la DSN) etc la o lovitura puternica din spate?Nu vreau sa cobesc ,va doresc sa aveti multi km fara evenimente ,dar intotdeauna trebuie pus raul inainte.S-auzim numai de bine!
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
in momentul cand te loveste cineva din spate..si face acele daune ,crede-ma ca si la o SN standart,nemodificata,(polita pal..etc) iesi sifonat.Daca ar exista tetiere..atunci mai poti spune de un plus de siguranta...Oricum .la SN nu te poti astepta la siguranta in cazul unui impact(Doamne fereste).Poti sa vezi destule accidente cu SN .. in care aveau viteza de 50-60, rupte aproape in 2 la impactul cu alte masini(aici am vazut eu).Deci aproape orice modificare ..care duce in bine e bun'venita.
Spor. This post has been edited by pician90: 19 Feb 2011, 11:58 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crick @ 19 Feb 2011, 11:45) Oameni buni!Apreciez efortul vostru de a face ceva durabil,sanatos , "sa tina",dar nu oriunde.Va intrebati de ce fabricantul foloseste niste materiale moi acolo?In cazul unei coliziuni spate mai puternice(Doamne fereste!) portbagajul trebuie sa amortizeze lovitura pliandu-se pana la bancheta spate protejand cat de cat pasagerii spate.Ce credeti ca se intampla cu ei cand in spate se afla tije,corniere, tevi, pal,telescoape montate pentru deschiderea de la distanta a portbagajului(nu este cazul la DSN) etc la o lovitura puternica din spate?Nu vreau sa cobesc ,va doresc sa aveti multi km fara evenimente ,dar intotdeauna trebuie pus raul inainte.S-auzim numai de bine! + ca arata ca naiba.scartaielile nu vin de la acea polita.vin de la telescoape,de la amortizoarele spate,de la jocul hayonului si de la lucrurile din portbagaj.eu la polita mea i am pus o bucata de lemn ingusta de vreo 3-4 cm pe toata lungimea ei, iar pe piciorusele din metal am infasurat banda izoler.nici nu scartaie nici nu se mai misca.singurul zgomot din spate e de la amortizoare pe care trebuie sa le schimb.bafta! |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
giannicamara |
![]()
|
da, asa e . amortizoarele si porbagajul pe keder scartaie.dar pot sa zic ca mi se aude muzica de nota zece.iar legat de faza cu accidentul... si bucata de carton care amortizeaza la impact hai sa fim seriosi.am pal intre stalpi si nu haion normal.. o sa mor
![]() |
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nu ai inteles ideea!Nu ma refeream la faptul ca acea bucata de carton amortizeaza la impact,ci ca se pliaza(se strange fiind mai moale decat spatarul) ,ea nedevenind un potential pericol pentru pasagerii din spate pe cand pal-ul este altceva.Parca anul trecut a fost un accident cu acea foaie de OSB desprinsa ,nu mai stiu de unde ,portbagaj sau remorca ,si s-a infipt in cabina unui camion ,acel sofer avand o moarte stupida...La fel acea teava patrata ,ar putea deveni o"sulita" pentru pasagerul din spate la un impact care ar putea sa o deplaseze cam 30cm.Cunosc pe cineva caruia, o camioneta al carei sofer a uitat sa mai franeze, i-a indesat portbagajul la berlina pana la luneta,asa ca fiti prudenti cu asemenea modificari!
"...am pal intre stalpi si nu haion normal.."Apropos,la ce spui haion,la acel carton cumva? ![]() Sper ca am fost destul de explicit ,nu o sa mai insist pe tema asta,cine a vrut sa retina ce am spus , bine, cine nu, la fel de bine,fiecare isi face ce vrea la masina....S-auzim numai de bine! This post has been edited by crick: 20 Feb 2011, 00:27 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
giannicamara |
![]()
|
da, la carton ma gandeam cand am zis haion.am inteles unde bati..dar moarte stupida poti sa ai si daca scoti capul pe geam si inghiti un bondar.si daca impactul e puternic mai conteaza ca , cartonul se indoaie si nu iti taie capul? nu iti taie cartonul capul dar intra peste tine camionul.parca prefer sa mi taie capu placa de pal.DOAMNE FERESTE.sanatate
|
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
+1 crick
-1 giannicamara |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
No comment dar pal-ul acela cum il vad eu se va cam de la umezeala si ceva apa scursa pe acolo avand in vedere ca masinuta orice ai face nu sta bine la capitolul izolare.Trebuia sa alegi un material mai de calitate.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
e de calitate doar ca nu e rezistent la apa, dar sa speram ca nu are probleme de genu...
in schimb poate fi o imbunatatire vizuala, sau mai rezistenta, sau mai utila putand fi remodelat acel spatiu dupa bunul plac DAR cum se spunea anterior ar fi indicat ca sa le fie oferita pasagerilor din spate o protectie cat de cat buna, totusi daca stam sa ne gandim nici un hatchback nu are capacul si suportii respectivi din lemn si fier totusi se poate gasi o solutie de bari in spatele banchetei care sa rigidizeze oalele spate, suporti banchetei etc astfel incat sa respectivele profiluri ale suportilor sa se opresca in ele in caz de inaintare, sau folosirea lemnului si pentru suporti... sau alte idei... |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
giannicamara |
![]()
|
la mn e schimbat tot, nu doar placa pe care sta boxele.placa in sine are latimea la masina, venind pana la tabla in ambele parti.iar scheletul pe care sta e facut din fier, sudat tot.e rigidizat, si palul e ok, nu se leaga apa de el.e o imbunatatire foarte buna.nu mai exista spatiu de trecere intre habitaclu si portbagaj.iar portbagajul se inchide perfect pe placa pentru ca aceasta este acoperita cu moketa prinsa cu capse pt mobila iar intre mocheta si pal cam 2 cm vata. deci va dati seama ca e super ok facut.recomand
|
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
giannicamara, o poza, te rog, se poate? Ideea ta ma gandesc ca e cea mai buna pentru muzica, placa fiind rigida
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
mishulika |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 February 11 ![]() |
SAlut! Scuze daca nu am nimerit bine. Problema mea este urmatoarea: doresc sa montez 2 boxe ovale 16x24 pe spate in cadrul acelei polite dar frica mea numarul 1 este sa nu faca burta in timp si mai rau sa se rupa de la greutate:( cum pot intari acea polita in asa fel incat sa nu am probleme cu greutatea boxelor?M-am gandit sa intaresc pe dedesubt cu niste pal sau osb dar mi-e sa nu traga si mai greu in jos...Ceva sfaturi va rog?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
giannicamara |
![]()
|
n am nicio poza din pacate.dar o sa fac.sa se incalzeasca putin afara.placa e pana la cheder in spate iar dupa ce trece de marginea tablei se lateste si sta fixa in plasticul negru dupa lateral pana ajunge proptita in bangheta.e mult mai sus decat placa normala, da aspect mai fm, nu placa aia stas "scursa" in porbagaj.o sa fac poze.sau mai bine.. iau cotele si ti le dau.si asa iti tai placa direct pe marime, o imbraci in moketa culoarea la masina ta, dai gauri de boxa direct de afara si o pui.e mai bn asa.
23 Feb 2011, 23:07: ca sa iti dai seama ce zic, uita te la pozele de sus.baiatul care a facut postul asta a pus cateva poze.si imagineaza ti ca placa mea vine peste cele doua laterale si inclinata spre habitaclu , da un aspect frumos.iar daca te uiti, el a decupat din placile laterale acolo unde se imbina cu tabla si chederul.imagineaza ti placa de sus care dupa ce se imbina se lateste pana in lateral.adica in partea dinspre porbagaj e mai stramta apoi se lateste.daca o faci fixa intra greu rau dar sta "TZAPANA". o sa fac poze sa vedeti. This post has been edited by giannicamara: 23 Feb 2011, 23:07 |
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:22 |